29

Чугунена тиква

преди 6 години

Тонка, щях да ти кажа да се гръмнеш в главата, но има опасност да не си уцелиш мозъка, защото се състои от една клетка :)

28

Анонимен

преди 6 години

Направете сравнение между Иван Вазов,Захари Стоянов,Петко и Пенчо Славейкови и още емблематични ЛИЧНОСТИ за България и сегашните прошляци и профани. които трият с дебелите си гъ.з.о.ве банките на тази свещена сграда!

27

Анонимен

преди 6 години

Тоя навлек Глигор докога ще го държите у десно да ме дразни?

26

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА НЕКАДЪРНИЦИ И Е ВРЕМЕ ЗАРАДИ НИСКАТА ИМ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ТРУДА И ЗАРАДИ ВСЕПРИЗНАТИТЕ ЗАКЛЮЧЕНИЯ ЧЕ СМЕ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ДА ИМ СЕ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ И ДЕ СЕ ПРЕМАХНАТ ВСИЧКИ ГЛЕЗОТИИ НА ТЕЗИ ТЪРТЕИ ДЕТО ГОДИНИ НАРЕД НАКАЗВАТ НАРОДА ЗАЩОТО НЯМАЛО ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ТРУДА ЕДИН ПЪТ ДА СЕ САМОНАКАЖАТ И ТЕ !НАЛИ ГОРАНОВ ВСЕ НИ ОБЯСНЯВА КАТО НА *** ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НИСКИ ЗАРАДИ НИСКАТА ПРОИЗВ. НА ТРУДА А ТЯХНИТЕ ЗАЩО СА ВИСОКИ ?

25

Анонимен

преди 6 години

Говорили десет денонощия и то само невъобразими глупости. Те ни мислят за телета

24

Анонимен

преди 6 години

Всички ние , които пишем по форумите и целия Български народ сме избрали такива народни представители. Не може от *** и корумпиран народ да се появят ангели небесни. Разберете го най после.

23

Анонимен

преди 6 години

А викате комунизма си отишъл ? Тия 45 години ще управляват , стягай колана и отварай кесията .

22

к0нсерва

преди 6 години

10 денонощия = 24 * 10 = 240 часа; 240 часа / 8 часа = 30 дена, т.е. 30 дена са работили 240 депутата за цяла година или 240 часа / 240 депутата = 1 час работа за цяла година. ех, а другите, т.е. маймуните, нека работят денонощно всеки ден, щото нали знаете не се става така лесно човек, пардон, депутат.

21

Анонимен

преди 6 години

E tova e dardorene bes deistvie tova sa gerb lizimerie laji dalaveri sabogatjavane

20

УСПЕХ

преди 6 години

Всички знаем че ако имаш 1 милион лева и ги дадеш на Депутатите , ще си Купиш Планина .Така се коват Законите - кой даде повече .

19

тонката

преди 6 години

Годинките си летят,а за другарите власт НЯМА,няма и да има.Народа си избира Бойко и държавата просперира.а само си помислете,ако партизаните и фесовете управляваха къде щяхме да сме в момента?Ами пак сателит на бедните руснаци и пак със спрени еврофондове,ако въобще бяхме още в ЕС.

18

Дрън Дрън и НИЩО !

преди 6 години

-Здравеопазване Няма ,има само бяла нагла камора -непобедима и ненаситна !тея депутати само мислят от къде още нещо може да се присвои,усвои ,приватизира , кой ще грабне повече - народа кучета го яли .

17

без пардон

преди 6 години

Политиците от т.н. "герб" са хора, които нямат мисли, и ги изразяват!

16

Анонимен

преди 6 години

Олеле, представяте ли си какво е Цветанов да ти говори седем часа?!

15

Анонимен

преди 6 години

Те хубаво са говорили, ама нещо умно да са казали? И за толкова глупости им плащаме щедро, че и се караме кой е по-по-най! Какво може да ни каже например Цветанов, който използва парламента за умственото си доразвитие, а онзи, юриста на ГЕРБ, си упражнява забавените говорни способности? Цвета все още учи географията, а Деси изразходва хистеричната си енергия ... Толкова ли няма санаториуми, че сме ги въдворили в Парламента?

14

Анонимен

преди 6 години

Престъпникът с пипонестата чутура защо не е в пандиза?!Ааа сетих се, защото угоения ни главен прокурор е поръчкова разработка на Суджука...

13

анонимен

преди 6 години

не искам да ги гледам и слушам наслушахме се на толкова простотии че ни доидев повече утешава ме това че не ходя по избори и не сьм ги избирала

12

socialen

преди 6 години

ПП ГЕРП гласуват тва, което им нареди Борисов. Единият ден гласуват единодушно за срамния мораториум за лекатствата на онкоболните. Следващият ден гласуват единодушно против мораториума за лекатствата на онкоболните и го отменят в пълен противовес с Конституцията.

11

socialen

преди 6 години

Шеф на правната комисия е Данаил Кирилов, който има затруднения да се изказва.

10

socialen

преди 6 години

Досега ПП ГЕРП не са приели един закон.В миналия парламент СДСто, пардон, Реформаторският Блок им ги пишеха. Сега тикво.чите не могат нищо да формулират.