14

Анонимен

преди 6 години

До Да добавяВиденов отказа да предаде България, затова глобалистката англосаксонкса мафия му направи тоя номер с хиперинфлацията.

13

Проблемите пред БСП

преди 6 години

..."КАК ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА ЕВРОПА"---ГОЛЕЕЕЕМ , ПРОБЛЕМ ЕЙЙЙййй....ха,ха,хаааааааааа....НАПРАВО ГИ СЪСИПВА , ТОЯ ПРОБЛЕМ!!!!!!!!ТЛЪСТОГЪЗАТА КОРДЕЛИЯ ...ПОЧНА ВЕЧЕ ДА СЛАБЕЕ , БЕ....!

12

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

11

Анонимен

преди 6 години

БСП - хилава опозиция още 50 години.

10

Анонимен

преди 6 години

Кои са БСП ?!Та те не са във власта от години.Значи много малко хора ги искат.Да отиват в Русия.

9

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 6 Пропусна Виденов. Омраза на България , дето съсипа държавата и спестяванията на хората.

8

позитано 20

преди 6 години

До Анонимен 4 Мечтите са безплатни,мечтай си.Щом се надяваш Нинова дето не може да сипе водица на малешката на Борисов , да управи държавата , много си зле.Ще я управи като Луканов, Виденов и Станишев.Надежда всяка оставете....

7

Анонимен

преди 6 години

ДО ФИЛОСОВПРАВ СИ. ПРИМЕРЪТ С КОМУНИСТА БОРИСОВ Е ПРЕД НАС.

6

Анонимен

преди 6 години

Меглена Кунева кога ще бъде осъдена за престъпленията й в БГ-енергетика?Иван Костов- за престъпната приватизация?Има ли съд и прокуратура в тая държава???Цацаров къде спи?

5

Анонимен

преди 6 години

Д-р Петър Москов кога ще бъде вкаран в затвора за отровните ваксини с живак от Турция, с които ваксинира БГ-деца?

4

Анонимен

преди 6 години

Корнелия Нинова е бъдещият премиер на България, свиквайте крадците от СДС, ДСБ, реформатори и ГЕРБ.Време е да напълните затворите, където е мястото на предателите и крадците!

3

философ

преди 6 години

Ако срещнеш гладен комунист, дай му храна. Ако срещнеш жаден комунист, дай му вода. Ако срещнеш гол комунист, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на комунист, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси. Освен управляващите комунисти!

2

Анонимен

преди 6 години

другарката е напълняла от преяждане по празниците

1

Анонимен

преди 6 години

ЗДРАВЕ, БЕДНОСТ И ДОХОДИ НЕ СА ПРОБЛЕМИ ПРЕД БСП, А ПРЕД ГЕРБ.ЗАЩОТО ГЕРБ ТРЯБВА ДА ГИ РЕШАВА, А ИМ СВИДИ ДА ОТДЕЛЯТ МАЛКО ОТ ПЛЯЧКАТА ЗА ЦЕЛТА.