34

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да сложим точка на политическата комедия , която разиграваме с помощта на Запада .

33

Анонимен

преди 6 години

Е от запад са дошли гей движенията , запада е измислил Камората на мафията ,запада е превърнал жената в *** и стока за продан ,запада е наркоманизирал своето население. Запада е създал колонии от които да смуче. Запада разпалва на войни драги. Там 2%от хората притежават 50%от богатството на земята ...другите 98% духат. Запада унищожи Семейството.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31----------------------------Гадост е комунизмът,драги. Върви на запад да видиш истински капитализъм и после драскай!

31

Анонимен

преди 6 години

Капитализма е ГОЛЯМА гадост. Но е факт че най богатите у нас са от номенклатурата на БКП. Те са КРАДЦИ. Получиха от бандита Луканов 165 куфарчета с пари. Костов е авер на Луканов.Обсъждали са кой да играе син,кой червен. ГЕРБ са на сто процента БКП ,даже с книжки. В Бг. за 1300 г. само при Живков живота е бил хубав. Никога преди и след това. И няма и да бъде

30

Румен

преди 6 години

Има грешка. БСП такива проблеми няма.

29

Комунистите изпъдиха

преди 6 години

За 27 години от България избягаха 2,5 милиона души. Млади,здрави,образовани,знаещи и можещи. За цялата ни 13 вековна история не е имало друг толкова тежък период. Ето как ни управляваха партиите произлезли от БКП - БСП, АБВ и т.н.

28

Анонимен

преди 6 години

До u4enНяма да има нов десен блок, десните от СДС, реформатори, ДСБ трябва да изгният в затворите, защото са предатели, изменници, лъжци, крадци и манипулатори-те изтекоха в канализацията на историята.Време е за затвор за нац.предатели - Иван Костов, Меглена Кунева, д-р Москов и подобна *** - психоседни ***.

27

Анонимен

преди 6 години

В какво е промяната. КАКВО е направил въпросния нов президент за народа,и кой президент е имал някаква власт в България

26

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Гуцанов, Мерджанов, Янаки Стоилов,В.Лечева, Красимир Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

25

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИТЕ СА В ГЕРБ, В БСП ДОРИ *** НЕ Е БИЛА КОМУНИСТКА.

24

u4en

преди 6 години

До Анонимен 16...БСП ще я има не още 100 год....а още 900..и все в опозиция ! А когато в новият парламент Нов Десен Блок - Да Бг + ДСБ + Об. земеделци + зелени ..реално около 500 000 гласа вземат властта а ББ стане 2 мандата президент - тази БСП ще се разпадне - половината в ЗАТВОРА ...половината в Раша... а Корни в САЩ !

23

Анонимен

преди 6 години

Корнелия се готви да ни оправи! Блазе ни!

22

u4en

преди 6 години

Аз виждам на снимката 4 милионера и 4 кандидат милионера !

21

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 14 И аз имах съмнение че Сорос е виновен,но след твоя коментар нямам никакви съмнения.Ха , ха..

20

до 19

преди 6 години

Не бяха платени от Сорос, а от твоя любимец Боко Тиквата---той си е лика-прилика с БСП-БКП и сие. Все агенти на ДС...навсякъде.

19

Анонимен

преди 6 години

Къде са "умните и красивите" продажни лекенца да протестират сега, когато ГЕРБ взеха толкова много дългове?Орешарски искаше да вземе само 1 милиард и го свалиха платените гадинки, финансирани от престъпника Сорос.За доларчета и майките и бащите си ще продадат лекенцата, долни, продажни, мръсни!!!

18

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Те не искат да видят ЕС, взели да се кахърят за него. Айде ъърр у леево!

17

Анонимен

преди 6 години

Стефан Данаилов-най-големият БГ-артист, не случайно поддържа Корнелия в БСП.

16

Анонимен

преди 6 години

БСП е партия с над 100 години история, ще я има и след 100 години...............но ГЕРБ след Б.Б.отиват в канализацията на историята-там където сега са НДСВ, реформатори, СДС, ДСБ и други партийки.

15

Анонимен

преди 6 години

Корнелия започна да чисти БСП от гадини като милионера-свинар Гергов, има и други за чистене като крадливата кметица на Смолян Дора Янкова...............Но в БСП Корнелия има голяма вътрешна опозиция.