71

Анонимен

преди 6 години

"Разследването за руска следа в американските избори миналата година прави САЩ да изглеждат "много зле", заяви президентът Доналд Тръмп в интервю за вестник "Ню Йорк таймс"."Има огромна разлика с изнесеното в заглавието. По-долу даже е добавено, че назначеният да води разследването специален прокурор Робърт Мълър е пристрастен.На практика заглавието е откровена манипулация на казаното от бай Дончо.

70

Партизан

преди 6 години

До USAМного силни хапчета за сън взимаш - сънуваш небивалици!

69

USA

преди 6 години

САЩ са най-великата държава и това ще продължи още много много време за ужас на някои хора.

68

Анонимен

преди 6 години

Сащ бяха велика държава докато внедряваха масовото производство и технологичната революция. Сега , след като изнесоха производството си далече на изток са си едни обикновени грабители.

67

Анонимен

преди 6 години

Абе, бунак! Помисли кой ти дава тон в живота. Докато пиеш Кола и дъвчеш Пуканкипред телевизора, гледайки американски филми.Може би идва от Петър Първи?

66

Анонимен

преди 6 години

САЩ СЕ КРЕПЯТ НА КНИЖНИЯ ДОЛАР.ИМА ДОЛАР - ИМА САЩ.НЯМА - НЯМА

65

Анонимен

преди 6 години

САЩ са велика нация, но политиката им е твърде агресивна. А колко много могат да направят за света, ако искат.

64

Анонимен

преди 6 години

До защоЗащото е пр ъ дла и много плю скат.Ще се пуска газов поток Цецка,за това увеличиха цената на *** .....ууупсссссссссс... газа.

63

защо

преди 6 години

Защо Цецка Цачева пърди на парламентарни заседания?

62

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли янките?

61

т

преди 6 години

Тръм днес се подигра с подръжниците на глобалното затопляне В Ню Йорк е -20 С и така е от 5 дена - такива студове никой не помни

60

Анонимен

преди 6 години

А защо 90 милиона в САЩ не работят и разчитат само на купони за храна и социални помощи заради които САЩ взима все нови и нови дългове? Путин ли изнесе в Китай производството от големите индустриални градове в САЩ? Какво ще стане в САЩ ако петролът престане да се търгува в долари и вече никой не дава заеми на САЩ - ще се колят по улиците за парче хляб, нищо няма да остане от хубавата им страна която са си подредили с парите на другите.

59

Анонимен

преди 6 години

терорист и агресор номер 1 в света се оплаква! Ами престанете да създавате тероризъм и локални войни, престанете да съсипвате държави и да им смучете ресурсите! Просто престанете да вървите срещу интересите на човечеството и мира! Най-голямото зли сте на планетата. Много грехове трябва да изкупите. На първо място най-големия геноцид в историята на света- избили сте над 120 милиона индианци.

58

Анонимен

преди 6 години

Все още не изглеждат зле САЩ, по добре е от Русия, но работите там вървят на зле, особено за нашите мизepници миячи на американски нужници. А Русия се развива и върви напред, след 10 години не се знае къде ще бъде по добре в Китай и Русия или в САЩ.

57

Анонимен

преди 6 години

Затова си емигрант защотоза нищо друго не ставаш .И коментарът ти е недодялан .Американците казали наруснаците - не забравяйтече ви победихме в студенатавойна . А руснаците отвърнали- това беше само първия рунд ,скоро ще загубите мача .

56

Анонимен

преди 6 години

Какво става с фалита на Русия, кога ще фалира, или вече е фалирала?

55

EMIGRANT

преди 6 години

45 GODINI LUGAHTE,4E USA 6TE PADNE,UVI PADNA SSSR!!SEGA PAK KLATITE MUDETE NA KO4A S PLAHATA NEREALNA NADEJDA DA PADNAT,UVI PAK N9MA DA STANE!!AKO USA IZ4EZNE,TOVA ZNA4I DA IZ4EZNE C9LATA CIVILIZACI9!NE ZNAM TOGAVA KOI I ZA KAKVO 6TE SI MISLI,4E E JIV!!??

54

Калоян

преди 6 години

До АнонименБраво. Сигурен бях че Борисов е виновен за избирането на Тръмп. Голям мискинин се оказа.

53

Хм

преди 6 години

Доколко Русия е повлияла на американските избори е неясно,но едва ли е много,предвид възможностите и.По-интересно е друго-с какъв акъл се вдига цялата тая дандания,та това си е пълен резил за САЩ-Русия да им определя президента,независимо колко е вярно.Че то е все едно мъж да каже,че е изнасилен...

52

мм

преди 6 години

Русия е много удобна за прикриване на простия факт, че "всички пътища водеха" до Изкфелия, относно предизборната кампания като цяло, и изборите...