31

весел

преди 6 години

До Анониментрева за пушене ще береш, нали? :)

30

Веселин

преди 6 години

До АнонименНяма работа - няма приходи.....съответно няма и заплата.Всеки може сам да избере какво да прави - да работи или да си почива......всичко е толкова просто

29

Анонимен

преди 6 години

Аз заминавам за Калифирния да бера трева и няма да имам почивен ден :((( ама ще правя по 7 бона на месец...долари става въпрос.

28

Анонимен

преди 6 години

До ГеоргиевЗащото хората пътуват до родните си места, за да се видят 2-3 пъти с родителите си, близките си, децата си, приятелите си.ЗАЩОТО СА ХОРА! Не са роботи, машини или роби. Животът им не принадлежи на работодателя, който се самозабрави в алчността и ненаситността си последните 10 години.Кога ще започнете да гледате на работника като на ЧОВЕК? А не ***.

27

Иван

преди 6 години

За да има висока раждаемост хората трябва да са починали и да имат време да са заедно, за да могат да ги направят, а когато са родени да имат време за децата. Да беше добра идея да се дава понеделник когато се пада събота и неделя. Но не трябваше да се маха допълнителния ден когато е четвъртък. Трябваше да се махне само отработването. Трябва да се направи така и да е така докато не стигнем средно ниво на заплащане в ЕС. Това могат да направят за компенсация за ниските доходи. СПОДЕЛЕТЕ ТОВА!!!

26

Az

преди 6 години

Точно така, принизиха националните празници до почивни дни. Щото *** *** ако 3 март е събота, него не му дреме за празника, а иска отпуск. Това му е само в главата

25

Георгиев

преди 6 години

Да се почива само в деня на празника независимо кога се пада .Защо ако е събота или неделя понеделник да не се работи?Престанете с това сливане на почивни дни.

24

Анонимен

преди 6 години

До :)В Германия са 18.

23

Анонимен

преди 6 години

Тия отпуски и сливания могат да ги направят в администрацията. Работещите в производството почиват само в неделя. Изключително манипулативно поднесена информация. 1 почивен ден седмично и 5-6 празнични дни в годината- вече разгласяват, че хората много почиват и малко работят.

22

Az

преди 6 години

А кой ще работи бе киртаци

21

Анонимен

преди 6 години

В МОЯТА ФИРМА СЕ ПОЧИВА САМО В НЕДЕЛЯ. ТАКА Е ПИСАНО В БИБЛИЯТА - ПОЧИВАЙ НА СЕДМИЯ ДЕН. ДРУГИ ПРАЗНИЦИ НЯМА.ЗАПЛАТИТЕ СА ДОБРИ, ТАКА ЧЕ НИКОЙ НЕ ИЗЯВЯВА ЖЕЛАНИЕ ДА ПОЧИВА ПО РАЗНИ ИЗМИСЛЕНИ ПРАЗНИЦИ.

20

Анонимен

преди 6 години

ЦИГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА МНОГО ЕВТИНИ.

19

:)

преди 6 години

Умниците ми те. Я проверете колко почивни дни има в Германия или ЮК например за 2018 и колко в България.

18

shame

преди 6 години

някой търси ли си работници за без пари, а пък ако може и да дават пари на работодателя си ?!?

17

и аз до 10

преди 6 години

Пич, просто не си купувай акцизни стоки, като ти е проблем акциза. Аз акциз плащам само на бензина и да ти кажа не е голям проблем.

16

до 10

преди 6 години

Акцизните стоки не са жизнено необходими. Аз например имам порока да пуша и знам, че от 5-те лева, които давам за цигари 4 влизат в бюджета. Ако не ми оттърва спирам да пафкам. От моя порок в хазната влизат 120 лв. на месец.Това не ме прави нещастен, напротив, харесва ми мисълта, че като вредя на себе си съм полезен на държавата.

15

виц

преди 6 години

Македонски шеф събира колектива.- Дружина, от утре ке работиме така - Събота и Неделя, големата лапаница, Понеделник почивка след големата лапаница, Вторник подготовка за големата работа, Среда - големата работа, Четвъртак почивка след големата работа, Петък, подготовка за голевата лапаница ! Въпроси ?!?- Абе шефе у Среда цел ден ли ке работаме ?

14

Анонимен

преди 6 години

С толкова много официални празници, болнични, отпуски и други подобни, да се чуди човек как въобще произвеждаме нещо и не умираме от глад... комунизъма много ви разглези, развали ви. Непригодни сте за демокрация...

13

Анонимен

преди 6 години

И плачмете, че заплатите ви били ниски. С толкова много почивни дни и тези пари са ви много.

12

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ДОБРЕ СИ ВЗЕМЕТЕ 365 ДНИ ОТПУСКА, ЩОТО ИНАЧМЕ МНОГО СЕ ПРЕУМОРЯВАТЕ.