112

грозен

преди 5 години

До @!ВСИЧКИ!ДА СЕ РЕШИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ПРОБЛЕМА С ТРЪБИТЕ!ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ СА????КОЛКО ГОДИНИ СЕ ОБСЪЖДА И НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ!ПЛАЩАМЕ ПАРИ ЗА НЕПОИСКАНА УСЛУГА.НАТРИСАТ ТИ ПАРНО/ПО ТРЪБИТЕ И ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ.НАЕМАТ ТИ ТЕХЕН СЛУЖЕБЕН АДВОКАТ ,УЖ ДА ТЕ "ЗАЩИТАВА"НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА И ТАКЪВ РОБСКИ СМИРЕН НАРОД-"ДА СИ КУПИМ ЛИ ВЪЖЕНЦЕТО,ИЛИ ОТ ПРОФСЪЮЗИТЕ ЩЕ НИ ГО ПОДАРЯТ"????

111

Надежда

преди 6 години

До Муш-пульо Такова писмено искане направих още 1999г. Да изведат тръбите в коридора, или да ми плащат наем, затова че печелят чрез мойте тръби. Е, те не ми плащат. Ама и аз ги не е***авам.

110

Муш-пульо

преди 6 години

Вярвам че не е много блестяща идеяКакво ще кажете ако Топлофикация плащат наем на хората затова че нежелани тръби минават през апартаментите им

109

Анонимен

преди 6 години

Добре бе,искайте такса и хората ще си отрежат тръбите,хаха!А ако е някой безработен,инвалид,болен,мизерен пенсионер или нещо подобно и не му достигат доходите откъде ще извади пари да плати нещо,което не желае?

108

До 106

преди 6 години

Нали се сещаш, че не знаеш какво пишеш...Това за осигуровките на държавните служители е дъвкано много пъти и отдавна стана ясно, че от плащането на осигуровките им на 100% от държавата, а не 60%, както е при останалите, единствените потърпевши са държавните служители, които най-много от всички желаят сами да си плащат своите 40% от осигуровките, както правят останалите в България.

107

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се върне начинът на плащане от времето на соца, който се оказва най-справедливият от всички. Сегашният начин на плащане, оскъпява парното, хората стоят на студено и се поощряват крадците на топло. Това едва ли ще стане разбира се, защото сега държавата е на крадците, а не на хората.

106

Марш на село!

преди 6 години

За отопление се плаща. Който не иска да плаща, да се връща на село и да спи при оФцете си на топло. Топлофикация доставя "топлото" по искане на собствениците, до абонатната на блока. Колко от това "топло" е потребено в блока, се измерва точно в абонатната станция. Сумата за това "топло" също е ясна - знае се цената, знае се и количеството. Остава "малкият" проблем, всеки да си плати своята част. Същият малък проблем го има и при студената вода, но там сумите са малки и не се вдига толкова шум.

105

Анонимен

преди 6 години

Държавните изедници-монополисти от Топлофикация са по-лоши от чуждите монополисти.Години наред не си прибираха парите от тези,които се топлят,но не плащат,а сега се сетиха да одрусат и топлещите се и тези,които не се топлят.А кметицата се прави на умрела лисица и не взема отношение по въпроса.И тук искам да я попитам:Защо всички държавни чиновници(250 000 на брой) се отопляват безплатно за сметка на всички останали граждани.Защо не плащат никакви осигуровки,пак за наша сметка?Справедливо ли е?

104

@

преди 6 години

При желание може да се търси и под вола теле, всеки има виждане и разбиране по темата.Положението с Топлофикация е абсурдно и престъпно. Зад нерешеният проблем седи държавата и управляващи. Това е общинско дружество работещо по разпоредби от времето на динозаврите (ок, соца). Умниците на власт не могат да измислят как да го реформират за да има оперативна печалба без рекет.Най-лесно е да гърбиш народа. Милиарди за лепене на стирупор, бронирани конвои като на колумбийски нарко лордове...

103

Анонимен

преди 6 години

Съседите ми се отопляват на ток и ми топлят стената,която е обща.Трябва ли да им плащам за нежеланото отопление?

102

Анонимен

преди 6 години

Сградната инсталация трябва да е за сметка на Топлофикация.Не може само да лапат от неясните сметки и да брулят гражданите,които не желаят да се отопляват с парно.

101

Анонимен

преди 6 години

До ВасоХем съм собственик пък и се подчинявам на дружни решения касаещи собственоста ми.----------------На общите части си съсобственик.

100

георги

преди 6 години

До ха ха -смех !ми шъ съ наложи дъ съ утупляаш ва

99

Анонимен

преди 6 години

Живял съм в гарсониера, където минаваха два щранга с по два кръга.Четири тръби в хола и четири в стаята.Изобщо нямаше нужда да пускам радиатори.И за това отопление ли не трябва да се плаща?

98

Васо

преди 6 години

До@ 92: Другарю, какво ще рече това собствениците "решават дружно". Хем съм собственик пък и се подчинявам на дружни решения касаещи собственоста ми. Общ е асансьора и си има всеки ползващ го в блока ми чип платен от джоба си. Който не си е платил катери пеш.

97

Анонимен

преди 6 години

До До 92Имахме една полуобразована,дърта,грозна вещица,при това скрита ман .алка,но понеже съпруга и бе от партията(БКП-БСП) и на длъжност,колеше и бесеше в блока и всички се съгласяваха с нея,в противен случай ги чакаше тормоз навсякъде и във всички интитуции,включително и в блока,в жилището.Така че тези "дружни" решения са много относителни.

96

Шоп

преди 6 години

След като от три страни си заобиколен с отоплени апартаменти, а през твоят минават горещи тръби, значи плащаш и не умуваш много. Ако не, глоби докато платиш. Ако не можеш, дигаш чуковете и отиваш на село да се грееш със съчки и кравешка тор. Където собствено и ти е мястото.

95

@!

преди 6 години

До До 92Нарочно сложих в скоби "според действащите нормативни уредби"! Там е обяснено кой и как от Етажната собственост взема решения! Друг е въпроса дали законите са справедливи за всички.

94

До 92

преди 6 години

Какво означава "собствениците решават дружно" ? Много е важно. Представи си, че 99% от собствениците решават, че 1% са вещици и трябва да бъдат изгорени на клада. Подчертавам - парно, единствено и само при 100% съгласие на собственици!

93

Аристократ

преди 6 години

Аз се топля на камина. *** обаче, свикнали потомствено през зимата да мързелуват се усукват като червеи около парното. И защото са ***, по традиция се опитват някой друг да им плаща жалките сметки.