11

Анонимен

преди 6 години

2 часа курсове, добре е като за начинаещ (само)убиец, даам.

10

1

преди 6 години

А за тези които направо им се продават свидетелствата, какво ще кажете?

9

Анонимен

преди 6 години

То пък като караш 31 часа големият шофьор ставаш.Нито на магистрала съм се качвал,нито на тъмно съм карал,а за полигон да не говорим.Истината е , че в България всичко е ''омърсено'' и първо се гледа да ти вземат парите и после всичко останала.Докато този манталитет не се промени нещата ще стават още по-зле.

8

Анонимен

преди 6 години

Не от държавата, а манталитетът ни е такъв. Защ се е рабисал този срещу неверен документ? Накарай един холандец да го направи.

7

Анонимен

преди 6 години

Какво да се коментира, след като от държавата се разрешават безобразия.

6

Анонимен

преди 6 години

От години е така, сега ли го разбрахте, като няма държава и контрол така се получава. А държава и контрол няма, защото това е част от плана наща държавица да погине възможно по бързо.

5

Факт

преди 6 години

И 1000 часа са малко за някои хора и 5-6 са достатъчни за други!А Теорията просто трябва да се научи.Както и да е.Решаващ е изпита-ако е истински,няма как да се промъкне негоден кандидат шофьор.То има и автомобилни държави,където дори не е задължителен курса-ако минеш изпита-ставаш!Обаче минаването не е като тука....А майсторството се постига след хиляди километри в трудни условия.Има смисъл новите шофьори да са ограничени донякъде.

4

работил на паркинг

преди 6 години

Видях много шофьори на стимуланти, дори през Деня.

3

Анонимен

преди 6 години

Космосът виновен. Нали има изпит, какво значение има преди това какво е станало? Просто не може да потегли на изпита и го късат. Така тези фирми ще изпаднат по естествен начин. Като отидат 2-3 *** да правят проблеми. Но явно изпитите си дават на такива за да излязат на пътя.

2

Анонимен

преди 6 години

Да сертифицират школите, вместо да измислят глупости с черни кутии и камери. Да се води отчетност, след кои школи, кои шофьори правят леки и тежки нарушения. От това да се определят сумите за сертифициране и да видите тогава как ще се оправят нещата. Но никой не иска това, защото държавата работит за ***, те гласуват, те избират, на тях им се дават книжки без курсове.

1

Анонимен

преди 6 години

То щото с 30 часа се става шофьор ...