51

ДО 32

преди 6 години

Няма как да има ефективен контрол когато всички шофьори си святкат с фаровете когато някъде има патрул на КАТ и по този начин предупреждават нарушителите. Това е българския манталитет. Как КАТ да са ефективни като покрай тях всички се движат с 40 км. при ограничение от 50 км. за населено място а след като подминат патрула започват безумно да изпреварват или да увеличават скоростта или да си говорят по телефона.Не е проблема в КАТ а в манталитета и културата на водачите.

50

КАТ

преди 6 години

Тези школи нямат НИКАКВА вина!Те НЕ ДАВАТ книжки!Изпитите трябва да са пред КАТ,само в София и Пловдив,лятото може във Варна и Бургас.Да траят минимум 45 мин и да се върне изпита на полигона.Който го издържи с колкото там дават наказателни-халал да му е книжката!!!!!

49

Не

преди 6 години

Всеки който е дал книжка на неграмотен ***, бял ден да не види.

48

Мен

преди 6 години

Да сложат тахографи на учебните МПС и при началото на курсовете да се вземат поименно от курсиста заверени в ДАИ шайби,а в края на курса преди изпита да се представят пак в ДАИ за да се види колко часа е карал курсиста

47

Устав

преди 6 години

Някои инструктори не изтрезняват от почерпки за книжки

46

до 9

преди 6 години

е то ясно де , от такъв манталитет, такава държава.

45

До 45 Шоп

преди 6 години

Колкото е по-натоварено дивжението, толкова по-лесно се шофира - движеш се бавно в колоната и това е. Колкото до книжките, не ме е страх от шофьори с купени книжки,, а от тези, които са неграмотни, не знаят правилата, но шофират и може би някои от тях имат и книжки.

44

Анонимен

преди 6 години

Само шофьорските книжки да бяха!

43

Шоп

преди 6 години

Колкото по-бързи стават автомобилите и по-натоварено движението, повече тренировки трябва и по-малко хора ще могат да се справят. Това е най-обикновено ограничение на човешкия хардуер. Ако нямаше ограничение човешкия хардуер и книжки за самолет щяха да раздават на всички, ама има.

42

Анонимен

преди 6 години

До :):)пълни глупости, едно момче взело книжка *** не знаело.-------------Ти къде прочете, че е взело книжка?Пише "изкарало на документи курс от 31 часа", а не изпитано и взело книжка.

41

Анонимен

преди 6 години

Благодаря на Вуйчо ми, първокласен шофьор, който ме качи на жигулата още седемгодишен. Когато отидох да карам курсовете (случи се пак на жигула), инструкторът само се возеше при мене, докато на другите им ревеше и ги пердашеше по врата.

40

ГАсете фаровете

преди 6 години

Преди наглите престъпници на власт в София при всяко авто проишествие се търсеше обективна причина вкл аномална зона.Сега всеки автомобил е подвижна аномална зона.ТЕрориСТИ НА ВЛАСТ В СОФИЯ цакат яко с холограми, включени скенери и фарове денем и видео терор милиони водачи на МПС и техните пътници ..Нови бели скенери режат на парцали атмосферата. Увредиха тежко климата ..Милиони водачи дневно се увреждат със заслепяване от насрещни автомобили..ГАсете фаровете денем призовава земята кротко..

39

УБиват с КАМЕРИ

преди 6 години

НОвост са тежко терористични камери убиици. Жертвите се маркират и следят обемно през тежко терористични съоръжения в лични документи и талон на автомобила. Камерите активират система за обемно манипулиране и блокиране на водачи. Следват снимки на нарушители. КАмерите с манипулирането повреждат тежко водачите.КАмерите са ЗАБРАНЕНИ з а ползване съгласно ДЕЙСТВАЩИЯ ЗАКОН .НА снимката има увреждане от черна камера . цел убииство показно

38

любо

преди 6 години

Пернишките инструктори са най-добрите инструктори в света.

37

УБиват с холограми

преди 6 години

Нагли престъпници на власт внедряват вс епо жестоков редни тежко терористични съоръжения .Вграждат ги в лични документи,талони на автомобили.Осбенно жестоко в редни са холограмните оръжия лепени на предни стъкла и отрязъците в купето.Всички жертви на новите тежко терористични скенери продавани при технически прегледи лепени на предни стъкла ВЪПРЕКИ ЗАБРАНА От ЗАКОНА имат видимо обемно холограмно обсебване.

36

Анонимен

преди 6 години

Одавна се говори и дори имаше разследване на журналисти за купени шофьорски книжки,даже от неграмотни,но кой да обърне внимание.Съответните органи няма да се задействат докато не им нареди съответния човек.А дотогава се молете на господ да не ви връхлети някой м.а.л.о.у.м.н.и.к с книжка на промоция.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3 Че нали и изпитващия бърка в меда бе майна?

34

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

до 14,"Можех да шофирам още на 14г."Аз пък още първокласник, дядо (Бог да го прости) ми даваше да карам каруцата да по черни пътища. Магарето беше с култовото име Марко и пушеше цигари и четеше вестник, или просто ги ядеше и аз съм не знам.

33

Lan

преди 6 години

А защо не се приеме - заплащане на час! Плащаш, учат те, когато прецениш - явяваш се на изпит и ако той е качествен (изпита де) плявата ще отпадне! На мен лично не ми стигат 31 часа и 50 не ми стигат, но има хора, които се научават доста бързо. Така няма да има измами - едва ли някой ще плати, пък няма да иска да кара.

32

crazy

преди 6 години

До Един от Северозападапсихо изпита в момента е точно 300 лв.Обърнете се към инстуктора Иванчев в самоков и сте готови....