79

анонимен

преди 6 години

Башар Асад е законен президент на Сирия.Опозицията на Асад са терористи и убийци!

78

Анонимен

преди 6 години

Афганистан, Бангладеж, Пакистан, Египет, Судан, Мароко - всичко е Сирия, защото всичката *** идваща от там се представя за сирийци.Асад трябва законно да предяви териториални претенции за земите населямани от милиард мюсюлмани. Представители на всичките тези народи се обявиха за сирийци за да дойдат да лежат на помощи и да насаждат исляма. И кой ги финансира? Всички сме наясно, но си траем.

77

анонимен

преди 6 години

Капитализмът е в системна криза, цялата банкова и финансова система ,която се крепи на лихвата, скоро ще се срине.5 % от населението в света притежава над 95 % от парите и ресурсите.Това няма да продължава вечно.Капитализмът се е изчерпил, защото генерира социално неравенство- бедни и богати хора , бедни и богати страни.

76

Неонац

преди 6 години

Австрия и Унгария за разлика от Германия стоят над интересите на една шепа едри капиталисти които имат нужда от евтина работна ръка

75

Dzver

преди 6 години

Надявам се и в България скоро да изберем достоен човек, който ще защитава интересите на родината си, а не чужди.

74

Анонимен

преди 6 години

"От публикуваните откъси от интервюто не става ясно каква военна подкрепа предвижда Курц.."Е как да не е ясно!С помоща на военните нашествениците да бъдат изгонени от Европа.Жалко,че до сега Курц не е разбрал,че турците нямат интеграция.

73

Анонимен

преди 6 години

Цялата истина е, че разбраха, що за стока са арабите. 80% от тях не стават за нищо. Нито им се работи, нито им се учи езика с цел интеграция. Какво да очаквате от хора, които напускат и изоствяват възрастните си родители по време на война?!?

72

Точка

преди 6 години

Щом аз съществувам,значи има Бог.А който не вярва значи не му е дадено

71

Анонимен

преди 6 години

Сигурен съм, че и този като нашите педроидиоти не е и помирисвал армия, но иначе е за военна намеса...

70

Хюго Бос

преди 6 години

Преди 2 г. точно Австрия заплашваше Източна Европа стс санкции и спиране на фондове, ако не приемаме ислямския башибозук. Помните ли що критики и обиди отнесоха унгарците точно от правителството, в което участваше Курц, ме им подхвърляли храната, че не им я поднасяли на тепсия и прочие ислямофилска толерастки глупости. Опря ножа до кокала к зареваха друга песен- типичната фурнаджийска лопата.

69

Зигфрид

преди 6 години

Капитализмът се разлага от повече от 100 години.За това време се появи комунизмът , разложи се и умря.Най-големите врагове за Маркс и Енгелсбяха опортюонистите - Август Бебел,Карл Кауцки ,Едуард Бернщайн и д-р. Т.е. така наречените социалдемократи .Те бяха предатели на пролетариатаи марксизма .Но сега Германия , Швеция , Норвегия ,Дания., Австрия а и почти всички Западно Европейски страни вървят по този път.Явно това е бъдещето - хибрид м/у капитализъм и социализъм.И много силна социалнасис

68

анонимен

преди 6 години

Империализмът е висш и последен стадий на капитализма.Империята САЩ се разпада, крайно време е !

67

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До РеалистИсус казва " ............Тома ти повярва, защото Ме видя; блажени, които не са видели, и са повярвали".........Горко томува, комуто се явя"

66

анонимен

преди 6 години

Американците не са стъпвали на Луната, има доказателства за това.Това е една от многото лъжи на НАСА.

65

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 54 Никола Вапцаров го е казал съвсем простичко : Разстрел и след разстрела червеи...Какъв госпот те гони бе ненормалник. Американците на Луната стъпиха , ти ми приказваш глупости. По вероятно е да има извънземни защото има такива признаци , от колкото някакъв идмислен БОГ.

64

Мнение

преди 6 години

Най после нещо положително от това че сме най бедни в Европа.

63

Анонимен

преди 6 години

До КОНСТАНТИНОВАз ще кажа, че Борисов не е национален предател!

62

Teodora

преди 6 години

Bravo!

61

22222

преди 6 години

То май като дойдат в Европа 5 - 10 млн. бежанци от Африка и Азия, естествено е конфликтите от Африка и Азия да се преместят в Европа.

60

месара

преди 6 години

"бежанците" в Германия при другарката меркел, тя ги покани, тя да си ги отглежда! никоя държава не ги иска, ние също, стига с тая фалшива съпричастност и хуманитарност!