20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Драги, нали някои пееха "Комунизмът си отива...". Тогава с миеше всяка нощ със силни струи вода. Ако си изпуснеш кифличката, можеше да я изdухаш и хапнеш! Е, нямаше коли, а тази вечер специално гледах - в кола - по един човек! При това метро в София и гъста мрежа автобуси, тролеи, трамваи. Но не, и *** е Ганка се гъзоположили сами във возило, тровят ми въздуха, свиркат изкрейзили! Писна ми!

19

Мен

преди 6 години

Ние се избирателно.В Младост има улици,които не са нито от 20 години.

18

Анонимен

преди 6 години

Едно време карахме зад камиончето което отпред пръскаше, с четки събираше *** и отзад миеше.Такова камионче не съм виждал от дете, явно му е минала модата...

17

В кварталните улички

преди 6 години

Не става само с вода и метла трябва и асфалт с валяк.

16

Факт

преди 6 години

Няма как да се се преборят със замърсяването в София, ако всички улици и тротоари не се мият поне веднъж седмично, а на места трябва да се мият всеки ден. В последните години през лятото 2/3 от замърсяването в София е заради неизмитите улици и тротоари. Само в студените дни, когато започне използването на твърдо гориво, неизмитите улици отстъпват първото място в замърсяването на безспорният победител, твърдото гориво, замърсяващ 5-10-20 и повече пъти над пределно допустимите норми.

15

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, те сега хич не мият, а за кварталите да не говорим, че с години не са мили. Какво означава по-често, никога няма точно и ясно казано кое как ще бъде.

14

Анонимен

преди 6 години

До PepoМи не, не сме. Защото ни писна да се пише и говори само за това голямо село наречено София сякаш други градове в тази държава няма.

13

Анонимен

преди 6 години

До Най 11Онзи чисти се през нощта, а не да ги затварят в час пик и да имитират миене.

12

Анонимен

преди 6 години

Е по-често де цели два пъти и то не навсякъде.

11

Атанас

преди 6 години

Похвално е, че са заделени допълнително пари за миене на улиците. Но за да има някакъв положителен ефект от миенето на улиците на София трябва да се мие всяка една улица в целия град не само в центъра поне веднъж седмично. Нашата улица в Дианабад я измиха 3 пъти през тази година. Прахоляк и мърсотия навсякъде, коли се "катерят" върху тротоари и градинки. Може би само центъра на града има някаква визия, мият се улиците по-често и няма паркирани коли кой където свари да спре.

10

Най

преди 6 години

Спрете да мрънкате, ако попътувате извън България ще видите че София е доста чист град за столица. Бавно градът се променя в положителна посока... Ако се чисти се тюхкате защо са затворили булевард за да се почисти, ако не се чисти "защо не се чисти"? Няма угодия за вас..-

9

Pepo

преди 6 години

Статията е само за София, те седнали да питат и за другите градове... Тъпички ли сте или да....

8

..

преди 6 години

Едно време миеха големите булеварди всеки ден.Малките улички ги миеха веднъж седмично.Сега мият големите булеварди веднъж годишно, а малките улички... не се мият въобще.

7

До българина

преди 6 години

За да има финансова децентрализация, трябва да има и социална такава, а това означава половин София да се изсели. Иначе тези пари, които провинцията хипотетично получи, ще станат изяден доход.

6

Анонимен

преди 6 години

Стига циркове бе - заради европредседателството ще се мие по често , като свърши ще се спре да се мие

5

българина

преди 6 години

останалите градове да мрът нали?!? референдум за смяна на столицата или разхвърляне министерствата из областните градове! до кога софия ще ограбва България? до кога лизинговите коли ще са със софийска регистрация и фабриката в плевен а данъчнаста регистрация в софия? това е лцемерие и грабеж. искаме финансова децентрализация веднагакато в шврйцария и германия

4

Анонимен

преди 6 години

И като вземе да светне София от чистота...поредната простотия!

3

измиват=избиват

преди 6 години

Като валне малко бариев дъждец..

2

Анонимен

преди 6 години

А останалите градове в България?

1

Анонимен

преди 6 години

Да по-често.Тази година нито веднъж. Догодина - веднъж.