85

орлов

преди 6 години

До Анонименеей анонимния полицай научи се да пишеш и тогава давай мнения

84

Анонимен

преди 6 години

Защото не е бил "от ония". Я да си *** със скъп костюм, златни копчета и да кажеш - "Трябва да се свържа с личният ми адвокат, да си активизира кантората." - Бонбони ще ти донесът и ще ти говорят на "господинИйе" . Даже няма и лична карта, да ти поискат.Я да си някое студентче, дето не може да каже "Тати и от паралменту", гледай кво става...

83

.

преди 6 години

Няма значение кой е - може и извънземен да е. Не може да му трошат тиквата в РПУ-то. Ние плащаме данъци - полицаите се хранят от тея пари и бият хората. Ние плащаме данъци - докторите се хранят от тея пари и морят хората. Ние плащаме данъци - в общината се хранят от тея пари, а като отидеш за нещо те изнудват и ако не склониш те правят на луд. В съда печели, който даде повече на прокурора. Работя много и съм добре, ама нали като излезеш извън имоти и се сблъскваш с л****та. Е' ти демокрацията.

82

Анонимен

преди 6 години

Malko mu e bilo. Vsqka moneta ima dve strani i e tochno taka v toq sluchai. Toq se opitva da se iskara sveta voda, a istinata e nqkyde drugade. Pylen smeshnik.. I da , ne moga da povqrvam che tova se sluchva v bylgariq."

81

Я гледай....

преди 6 години

До Dido 69 Хей Дидо , не си попадал в полиция, затова не са те били. Я си покажи носа през вратата на полицията и им намигни и гледай кво става..Ха,ха...

80

Така е

преди 6 години

Половината мутри са бандити , другата половина са полицаи.Попаднеш ли в полицията дори да си невинен , боя е в кърпа вързан. Това е единствен метод за изтръгване на признание. Друг няма.Признаващ например всички кражби в квартала за последната година , без да си откраднал и един пирон. И ето ти разкриваемост от 100%.

79

Сдд до 83

преди 6 години

Ти мислиш че е отошъл до полицоята в 4 часа и ей така без нищо са решили да го вкарат в районното и да го бият ли?? Бассси наивника си.

78

Анонимен

преди 6 години

Ако диджея не беше гербаджия дали щяхме да разберем за случая ?

77

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо го хулите човека. Странно ми е че, има хора които се радват че са го пребили. До там ли стихнахме, отива човека до полицейско управление и го пребиват.Е, здраве му кажи.

76

Анонимен

преди 6 години

и тоя диджей, който вършее кръчмите и пуска чалга е председател на общински съвет?! Изобщо какъв е по образование? Смешна работа. Иначе никой не заслужава да го бият в полицията, но да се оплаче на боса си в Банкя, а не в социалните мрежи. Нали е голям гербаджия? Или Орешарски му е виновен?

75

охльо

преди 6 години

Тоз е голям ГЕРБ-аджия, шеф е на Общинският съвет в Дряново от групата на Герб.

74

да си кае за дрогата

преди 6 години

Тедъ Джорджъ е ромското име на Каталунесът от село Катунци

73

TURK

преди 6 години

ТОЗИ НЕ Е РОМ,А И ДА Е КАКВО?.....А ЗАБРАВИХ-В БУЛГАРИЯ ЖИВЕЕМ И ВСЕ НЯККОЙ ДРУГ Е ВИНОВЕН НА БЪЛГАРИНА,НИКОГА БЪЛГАРИНЪТ НЕ Е ВИНОВЕН.....И КАКВО СТАВА КАТО СЕ ДЕЛИТЕ НА ТУРЦИ,РОМИ,БЪЛГАРИ.....ЗАТОВА БУЛГАРИЯ Е НА ТОЗИ ХАЛ-ОТ ПРОКЛЕТИЯТА НА БЪЛГАРИНА.....НЕ Е НАРОД Е КАЗАЛ ПОЕТЪТ,А .....И ТО ПРЕДИ 100 ГОДИНИ ГО Е КАЗАЛ.....НЕБЛАГОДАРНИЦИ СПРЯМО ОСВОБОДИТЕЛИТЕ,ПРЕДАТЕЛСТВО НА ИКОНАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ,ЗАВИСТТА БЪЛГАРСКА ПАТЕНТОВАНА.....ИЗТРИЙТЕ МЕ СЕГА МОДЕРАТОРИ

72

ззз

преди 6 години

Беше преди 15-тина години и не ядох бой , но да споделя защо ги ненавиждам ТЕЗИ псевдо хора, претендиращи, че ни ПАЗЯТ!Та, рутинна проверка около 12 вечерта, патрулката точно пред президенството, (дълго време и пазех номера , що ли!) и аз по инерция повавам всичките си документи, а м/у тях, получената същия ден заплата. При което със гaдeн ехиден СМЯХ ми взеха парите (поне да бях виновен за нещо) и ми викат: "Ей там е Софийско Градско - върви да се оплачеш!" !!!Най-голямата измeт са полицайте!

71

Трактат

преди 6 години

защото това може да се свърже с "насилие" над октоподът "падре" оценен за бхк за "отче" на годината от самата папофиля за лапане на пистолети. не казвам, че е лошо да ***, като мъж, пистолети... неее, оооо меркел, клинтън, cорос и обама наш!!! защо в ед. ч. мин. време пиша?

70

полицейско насилие

преди 6 години

теди джорджо знае ли италиенски? или се е писал само така?

69

Анонимен

преди 6 години

Диджей пропагандиращ долнопробна чалга.Представям си заведението,сбилите се посетители и този-гнус отвсякъде.

68

Анонимен

преди 6 години

Диджей пропагандиращ долнопробна чалга.Представям си заведението,сбилите се посетители и този-гнус отвсякъде.

67

Анонимен

преди 6 години

Направил се е на "ти знаеш ли кой съм аз".

66

Произхода ти ве

преди 6 години

Поредният Ром който се прави на известен с некви никнеймове , какво ли не правят за да скрият Произхода си