Кадър: Нова тв

Популярният диджей Теди Джорджо попадна в болница след полицейско насилие, а прокуратурата в Добрич образува досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда. Според медицинското свидетелство той има тежко мозъчно сътресение, две счупени ребра и много подутини и видими отоци.

Теди Джорджо отишъл в полицията в Добрич в неделя около 04:00 сутринта, за да се информира за свои познати, задържани при сбиване в заведение. Твърди, че малко по-късно той също е задържан насила от полицаите и то пред свидетели.

"Благодаря на всички лекари за бързата намеса от спешния център МБАЛ "Света Анна" във Варна! Благодаря на целия екип на отделението "Неврохирургия" при МБАЛ "Света Анна" във Варна, на доктор Деян Ханджиев, доктор Десислав Тасков Desislav Taskov. Контузиите - тежко мозъчно сътресение, две счупени ребра и много подутини и видими отоци по гърба, гърдите, лицето и главата. Благодаря на институцията адвокат Бранимир Балачев, който пое случая.

Безкрайно БЛАГОДАРЯ и на комисар Богданов, които спря агресивните действия на полицаите, които ме задържаха незаконосъобразно, без причина и ме пребиха (по точно попиляха, бих казъл направо ме счупиха) с голяма агресия по най-бруталния начин...

Не мога да повярвам, че това се случва в България и то през 2017 година. Думи нямам за действията на инсп. Михаил Михалев и неговия колега. Можеше днес да не съм сред живите. Господ отново ме опази, не казах нито "ОХ" нито "ГЪК", Теди Джорджо никога не се моли, Теди Джорджо никога не се е оплаквал! Теди Джорджо е минал през цялата демокрация /тоест "АД"/ от зародиша до днес. Пораснах на улицата, живота ми мина по пътищата, по баровете и дискотеките, стадионите и спортните зали на България.

Вече 29 години на сцена, нямам проблем с никого, косъм не е падал от главата ми пък камоли шамар или побой! Всички знаят за моята коректност, лоялност, точност, борба за справедливост и за моята БЛАГОРОДНА душа. Теди Джорджо е голям приятел на Добрич и много Ви обича! Чудесно работя с ръководството на Община Добрич, с волейболния клуб на "Добруджа 07" в прекрасни отношения и добро партньорство съм с десетки фирми и организации в златна Добруджа имам много, много приятели! Само преди седмица участвах в кампанията в двата концерта в Кардам и село Спасово в подкрепа на референдума на Генерал Тошево и там успяхме... много съм щастлив! Това ли заслужавам?", написа Теди Джорджо в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase