33

Анонимен

преди 6 години

До МнениеРазхода по този джип е 2000 лв?Само нафтата за 15 хил. км е 4500 лв.Мога да ти кажа, че 700 лв на месец В НАЙ_ДОБРИЯ СЛУЧАЙ се връзват.

32

Мнение

преди 6 години

До Анонимен 6 Джип БМВ Х5 на старо се намира и за 15 000 лв.Заплата на хубавеца при всички случаи е над 1 000 лв.Гака че джипа не е най големия проблем.Проблем е разхода по този джип, около 2 000 лв. годишно.Кото се прибавят и останалите факти по имотното състояние , картинката се изеснява.

31

за награда

преди 6 години

Предлагам да номинираме този герой. за повишение в службата. Отнесе 1 или 2 куршума, ама оживя. Вече ще е гърмян заек и ще внимава откъде какво да "забърсва". Сигурно ще се науче да казва и "Моля", защото учтивата форма е заложена в етичен кодекс на прословутите държавни служители!

30

Анонимен

преди 6 години

Нема се плашите. Наше момче е. Щом започнаха да го защитават - значи е правил точно каквото трябва. Ще го спасят. Както спасиха митьо очите така ще спасят и тоя. Мафията се поддържа. Нали тиквичко?

29

до вземането на дълг

преди 6 години

виж сега, не може да имаш 4 американски военни бази и да не вземеш някой дълг за 20-30млрд

28

Писна ми

преди 6 години

Разбирачите на автомобили, виждам че добре се справяте с търсенето в ауто.бг и мобиле.бг, но я кажете този автомобил да не би да е купен миналата седмица, че се изказвате, колко струвал в момента?Тук един кмет си беше взел една Тойота на лизинг, при смяна на кметовете се появи, колко е месечната му лизинговата вноска. 80 лева под месечната му заплатаСега помислете с оставащите му 80 лева на месец, какво е правил ?

27

Анонимен

преди 6 години

Аз честно не разбирам от какъв зор един човек трябва да се мъчи да кара камион из София? Из тия тесни улици с Х5 си е дивотия да се завираш. И поне да беше брониран...

26

Кака Сийка

преди 6 години

А па моя данъчен кара "порше супер турбо хай селект дабъл екшън сатисфекшън".*** той работи по петрола. Нема ви казвам данъчните по лекарствата кво карат.

25

Анонимен

преди 6 години

Програмист съм, карам 10-годишен Мерцедес за 15000 лева и всички които не ме познават си мислят, че трябва да съм мутра или герберски схемаджия щото карам "баси скъпата кола".

24

Анонимен

преди 6 години

Neee, ne e za gorivata, razbira se! tam parvo shte se razraboti metodikata! Stava duma za edin bus razvaleno meso ot Rumania:)))))

23

Анонимен

преди 6 години

разкрил е далаверите на социалистите

22

Анонимен

преди 6 години

До До 4 и 6Само гумите и джантите са 6000лв., нещо да кажеш?

21

Анонимен

преди 6 години

До До 15Това не е кола за инспектор в държавна администрация ТОЧКА.

20

Бай Ой

преди 6 години

Предлагам всички плащания на служители в ЧАСТНИ ФИРМИ:Да се проверяват дали се извършват на пазарна оценка!!!Защото частниците най-много лъжат, големи айдуци са и само схеми са им в главата! Такъв е и Гражданинът, словоблудствал под 11

19

beks1

преди 6 години

сигурно е увеличил драстично и неколкократно рекета и?

18

До 15

преди 6 години

Абе ти що не ходиш да разкриеш случая? Гледам, че си разбрал за всичките екстри на 12 годишното БМВ на инспектора...явно си много вещ в нещата!?! Щом е държавен служител дай да го ликвидираме, независимо, че може да си е вършил работата съвестно и за това да са го отстреляли! А частниците на пазара дето ни продават скапани зеленчуци и ни мамят по 100 гр. на кило дай да ги нацелуваме и възнасяме?

17

До 4 и 6

преди 6 години

Абе клоуни, вие не виждате ли, че това БМВ е модел 2005-та и струва 10-12 хил. лв. Какво сте ревнали на умряла! Началник отдел взима над 2 хил. лв на месец!!! А апартамент в центъра струва 2 пъти по-малко от апартамент в Изток. Какво ревете като подивели

16

Анонимен

преди 6 години

А Мишо Бирата?

15

Анонимен

преди 6 години

Суджуците в действие.Главния СУДЖУК когато управлява нещата се решават по този начин.За справка - изминалите години.Разкрития - липсват.Наказани - простосмъртните.

14

Анонимен

преди 6 години

Едно не ми е ясно, след като този е държавен служител и дори да е началник, получава не повече от 2500лв. е как така с Х5 бре? И не ми обяснявайте че Х5 стрували 10000, щото 10000лв. са изтормозени ***, а този на инспректора е доста лачен и е с екстри, поне от това разбирам. Оставяме на страна потдръжката на тази машина...