35

Анонимен

преди 6 години

Уважаема, г-жо( г-це) Камелия Цветанова,всяка уважаваща себе се журналисгка ще елеменера коментари,писани от непълнолетни хейтъри и *** без личен живот! Всяка ваша статия е залята с плюене по известни личности! Има огромна разлика между свобода на словото и открит хейт! Или може би не премахвате отвратителните коментари с цел по-висок рейтинг?

34

Discovery

преди 6 години

До 34:Тъппппунгер... жената защитава не само собствените си права, а на всички майки... Щото тоя проблем не е от вчера или днес, точно такива можещи знаещи и умни хора трябва да поведат и с акъл да си търсят правата... ГЛУПППАККК пълен

33

mdaa

преди 6 години

Първо прочетох, че 3 деца са останали без татко и ми стана много тъжно.Прочетох коментарите и ми стана още по тъжно.

32

Анонимен

преди 6 години

До Въпросза българските деца, трябва да се изпишат куп бумаги за да получиш смешните 40-50 лв.--------------- Извинявай, когато се представяш като икономист и адвокат с кантора на пъпа на София, някак си ненормално ми се вижда да се наредиш барабар с безработните и необразовани роми за пенсия. Освен ако манталитетът ти не е също толкова ромски.

31

Анонимен

преди 6 години

До ВъпросВъпросната дама си е точно бяла ромка.През целия си живот не се е занимавала с нищо полезно, само имитирала дейност и си снимала бюста за рекорди, а сега и идва нанагорно. Тя е живяла с този мъж и е знаела, че работи и не плаща осигуровки. Как може да се изтъпаниш и да кажеш "той има стаж, но в чужбина"! И тази жена има претенции да е адвокат. Ми *** си търси пенсията от чужбината!

30

Въпрос

преди 6 години

Въпросът е, че за други граждани се дава социална помощ, въпреки че тези лица всеки ден ядат кепабчета, карставици и домати ката сезон. Същите тези лица не плащат ток, вода, данъци, но се облагодетелстват от всички социални помощи. Това е най-гадното, че за ц.........., дето се множат като мравки държавата намира средства, а за българските деца, трябва да се изпишат куп бумаги за да получиш смешните 40-50 лв.

29

Американ

преди 6 години

"НОИ отказва да даде наследствена пенсия, защото такава може да бъде дадена единствено и само при наличието на осигурителен стаж от 5 години на починалия родител" -- а той нямал. Така че не им се полага. Да иска някакъв друг вид социална помощ тогава и да престане да вдига шум.Иначе и съчувствам.

28

Анонимен

преди 6 години

Сърбела е голяма работа.....

27

Анонимен

преди 6 години

Майчето ще я оправи, споко.

26

Някоя си

преди 6 години

Браво бе,Анонимния!!!Що не направо да ги хвърли на улицата!Откъде накъде ще съдиш някого,без да знаеш какъв е случаят!От злобария не можеш да видиш ползите,които тази жена би могла да издейства за другите в подобно положение.***!

25

Анонимен

преди 6 години

Съпругът и цял живот е крил доходи и не е плащал здравни осигуровки в България.Когато сме здрави, много обичаме да се надуваме - от къв зор да давам пари на държавата!После олеле...

24

Анонимен

преди 6 години

Ако не може да си храни децата, да ги дава в дом и да се спасява.Никой на никого не е длъжен.

23

Анонимен

преди 6 години

До ГражданинА колко получава една работеща висшистка ? Отговор - обикновено 600- 700 лева-------------Глупости.Една работеща висшистка получава по 3-4 хил. лева.По 600 лв получават само тия, които се правят, че работят.

22

Гражданин

преди 6 години

Виждам, че има и цензура ! Е, добре, ще напиша РОМКА !

21

Гражданин

преди 6 години

Чета някои коментари тук и не вярвам на очите си. Вие знаете ли, че една неграмотна *** получава по различни социални програми много повече от 1500 лева? А колко получава една работеща висшистка ? Отговор - обикновено 600- 700 лева. Ако някоя получава повече то това е изключение !

20

Малко Бегъл Гугъл

преди 6 години

Това е текстът под една снимка на Мама Злати с изпъчен бюст: "Златина Хаджипанайотова е актриса. Прякорът ѝ е Мама Злати. Не знаем защо. Не знаем и къде точно изявява таланта си, но едно е ясно - най-вероятно тя е българката с най-голям естествен бюст. Приветстваме нейните гърди с отворени обятия." Актрисите, които не казват къде точно изявяват таланта си, обикновено се чекнат в някое нощно заведение.

19

Анонимен

преди 6 години

Какво пита тая малоу мната?Защо има праг на доходите ли?А кой и е виновен, че се е съвъкуплявала с чужденец-клошар?Като гледам е издънка на стар род, егоистка с високо самомнение.

18

браво

преди 6 години

Българинът е втори по ЕнтЕлЕгентност след евреите и здраво си личи от коментарите. Бравос!

17

Османлия

преди 6 години

до 15!63569Не е така брат! Значи, социялните грижи ги кара ***да работят за 35лв 15дни в месеца! Тази красива Бьлгарка не ми се вярва дори и за 150лв да си мрьдне прьста!

16

Discovery

преди 6 години

Егггати тъппото племме... жената пита защо за едни може (ясно за кои пита) и защо за други не може. Демек пита това което винаги пита българина... защо за онея може за нас не може??? Защо онея имат права, а ние само задължения... и хората вместо да я подкрепят те я плюват... боже, боже, боже... прибери си вересиите...