25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Никаква метла няма да има. Точно такова управление на здравеопазването им трябва на нашите послушковци и на техните ментори. Територията трябва да се освободи, особено от по-възрастно население - много помни, а вече набра и капиталистически горчив опит. А младите са лесни - "секс, наркотици, рокендрол" - и са готови...

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Да пази бог от грозни и амбициозни жени, протежирани от външни "благодетели". Захранеаните от известни външни сили, не работят за здравето на българина. Те са програмирани за друго.

23

Анонимен

преди 6 години

Колко умно! Комисия! Комисия ще замества Бог! Господи прости ми грозните думи, но по-малограмотно, неподходящо и зверско правителство за 1350 години България не е имала. Погледнете подготовката на кабинет - с изключение на д-р Бойко Пенков никой няма медицинско образование - ТЕ НЕ СА ПОЛАГАЛИ ХИПОКРАТОВА КЛЕТВА, хора, те не са се клели да лекуват!!!! Не се дават функциите и областите на медицина, за които отговарят. Естествено, щом зам. министър е женка, фаворит и протеже на Петър Москов. Срам!

22

Гого

преди 6 години

Комисия за лечение на онкоболни ?Това е селективност към болните , което означава , че не всеки болен ще бъде лекуван , а само тези ,които имат средства на платят на комисията.Ако досега геноцида беше леко потулен , то с тези решения е вече явен.Трябва да го спрем !

21

Питащ

преди 6 години

Скъпи" политици убеждавате ни ,че онкоболните българи се лекуват с най-новите и ефикасни лекарства-такива, с които лекуват успешно на запад.....! "Скъпи" лекари вие пък, че сте много добри специалисти !?Tогава ми отговорете, защо болни се лекуват на Запад и в Турция? Няма с какво, или лекарите ни толкова могат...?Защо Ламбо и Вежди не се лекуваха в България????

20

Анонимен

преди 6 години

Кирчо, Кирчо, не укротиш ли изтъканата от амбиции Жени Начева, най-скоро ще се разделиш с поста си! Тази жена няма спиране!

19

Анонимен

преди 6 години

Na tozi ministar mu davam po malko ot mesec. Golqma metla shte ima skoro v tova ministerstvo

18

Анонимен

преди 6 години

Направиха си още една корупционна структура. И всичко вече е наред.

17

Анонимен

преди 6 години

"Един от вариантите за набавяне на нужния медикамент е болницата, в която се лекува пациентът, да го доставя", обясни министърът, цитиран от БТА. СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ? Който има пари ще живее. Значи касата не може да го плати но ако имаш пари да си го купиш в болницата ще ти го приложат безплатно. Ето как болните които си борят за живот ще спасяват НЗОК. Значи болните трябва да се бръкнат за едни 20 милиона.

16

Анонимен

преди 6 години

Е жалко няма да може моето лекарство за 2000лв да върви а можеше да стана богаташ бсп нищо не прави спи

15

anonymous

преди 6 години

Колко хора ще измрат докато заработи тази комисия?

14

Анонимен

преди 6 години

Тези са дали обет на всяка цена да унищожат българския народ! Камък върху камък да не остане тук! Но с черни букви историята ще напише имената им.

13

анонимен

преди 6 години

Сами си ги изграхте тия депутати, недейте да ревете, вярно много изпростяха хората напоследък, само псувате на маса , а като гласувате....................със задниците си!

12

Анонимен

преди 6 години

А бе смолекулите не знам,ама увеличат ли промишленият ток,ще пада!!!!!!!Камъните падат,падат от небето!

11

Един

преди 6 години

Ама разбира се! Щото много фaйда видяхме от всички комисии до момента.

10

Анонимен

преди 6 години

Относно комисиите:Ако беше свикана Комисия по Сътворението на Света, то той със сигурност нямаше все още да е създаден!

9

Анонимен

преди 6 години

Кирчо, май ще чупиш поредния рекорд по кратко министерстване! Може от пари да разбираш, но не усещаш как се вдига капака на тенджерата под налягане.

8

Истината

преди 6 години

ГРОБ провеждат методичен геноцид над голяма част от народа - болни, пенсионери, хора с увреждания и други беззащитни групи.

7

АНТИ

преди 6 години

Само Правилната молекула,НАВРЕМЕ може рак да атакува.Тези чакат болните в ремисия,да векуват с таз комисия !!

6

пътнико свиден

преди 6 години

Борисов е пътник.А на бас.Да пукна,ако лъжа.