64

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 61Ти ще си преди нас,верицата ти.

63

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте и централна гара Пловдив .Там също има паметна плоча на загинала жена от същите тези сатанински ръце !

62

Агджата

преди 6 години

На тоя *** Лютвито, няма ли кой да му тегли ножа? Много нагъл.

61

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ни мразят защото осъзнават че са по-глупави от нас.Все пак ние сме им дали куртура и от там идват комплексите им.

60

Българин

преди 6 години

През онези години Братския народ на Башкириа заяви че те са Българи.И защото са мохамедани, Русия реши че трябва да внесе разкол в България на верска основа. Техните *** в България наричащи себе си русофили организираха деянието за кефа на Москва.България трябва да се върне към транициите си и да не се делим на Християни и Мюсулмани.

59

Анонимен

преди 6 години

Хайде нацистки бг-та колко и когото и да мразите - вас природата ви изчиства от лицето на земята.*** , брадясали , трътлести азиатци довлекли се тук да цапат преди 13 века.Още малко ви остава.

58

Анонимен

преди 6 години

mnogo barzo klacna Komentarite be bat IT

57

ИСМАИЛ

преди 6 години

Референдум за Разградска Република и Кралство Кърджали!Защо за Каталуня може а тука не?Ааа и после Сливенски Индийски Щат (все пак Индия им е пра родина).Благоевград - към Македония. Силистра, Никопол, Видин - Румънеско.То за българите ко остана? Стара планина - : ))) Да ги турят там в един резерват и те тва е.

56

До 67

преди 6 години

Явно нищо не знаеш за Възродитенен процес в България , сигурно си нов Бежанец у нас ..... хахаха .........другия път да не се излагаш така детинско

55

Джъстиса

преди 6 години

Тоя за това ли живее? Всеки ден да говори за възродителния процес? Работа няма ли за вършене тоя безделник? ***! С ръкавели за по 1000 лв единия. Скъпоплатена чужда слугиня.

54

Анонимен

преди 6 години

Възродителен Прицес за едни е Приказка от Шехерезада за други изживян Кошмар , за това сме различни

53

Трибунала Хага

преди 6 години

Внучката на Тодор Живков е жива има кой да застане пред Трибунала в Хага но как да стане като не искат , не им стиска

52

TOP SECRET

преди 6 години

Самите Христоянизирани/славянизирани се опитаха други да християнизират , Док. Фолм по немската ZDF показа че Християнизиране е имало още през 3-5 век но само в България няма информация

51

Анонимен

преди 6 години

Местан, Доган и тн са много вредни за всички граждани на България. За съжаление не са по - вредни от Бойкян и Станишян.

50

Тато из Правец

преди 6 години

Трагично събитие е атентатът при гара Буново ,където турските терористи убиха майки и техните невръстни деца !!! Да сведем глава пред жертвите на дивия турски терор !

49

Анонимен

преди 6 години

Трагичните събития турците в България си ги заслужиха. Дори за това, което заслужаваха не бяха достатъчно трагични. Никой нямаше да ги пипа и гони ако не бяха започнали разни движения за отцепване ана територия. Да се радват и да черпят, че с толкова се отърваха. Навремето в Копривщица, Перущица и Батак не са се отървали толкова леко.

48

Анонимен

преди 6 години

63, потомъкът на диви главорези да ни нарича расисти си е нонсенс!Ако бяхме расисти щяхме след Освобождението да ви натирим в Диарбекира, имаше възможности до 89г. и да ви претопим,и да ви изселим!А генетични отпадъци като вас, плод на изнасилвания и смес от поне 10 народности е смешно да говорят за еволюция.Сега имаме проблеми точно защото не сме расисти и не се отървахме от вас и другото проблемно малцинство .

47

Анонимен

преди 6 години

Хайде бг нацистчета, расистчета , комунистчета , русофилчета - стига сте врещели като коледни прасенца .Хайде заминавайте у небитието или в азия от където сте се довлекли преди 13 века .Още малко ви остава на тази планета . На доизживяване сте .

46

Анонимен

преди 6 години

разстреля с калашници??? Местанчо мама, хайде да не помним, разбирам, ама... Прословутата Тюркян е смачкана неволно от стадото подивели чаалми, изоставена от майка си в тълпата... Имам роднина, бивш милиционер, който е присъствал. Ако беше другояче, той щеше поне на нас, най-близките си, да разкаже. Калашници, дрън-дрън. Имало е един случай, когато чаалма с брадва напада милиционер и е гръмнат при самозащита. Това са ви "героите". А че не трябваше да ви преименуват-да трябваше да си ви изселят.

45

Анонимен

преди 6 години

бг расистчетата са станали рано да сеят злобата си. Обожателите на джинко къде краде и мародерства бежанци .Каквото и да правите природата е гениална и с еволюционните си механизми бавно и неумолимо ви избърсва от лицето на планетата .с по 50000 че и повечко годишно.