18

Оле,олее,

преди 6 години

Черната Цвета,пак в кадър.Тя ,всичката вече я втаса,също като вожда си....Божеее...,какви грехове изплащаме?

17

Кака

преди 6 години

Дерзай, какиното, усмихвай се, по-малко си отваряй устата, че много лъха на селяндурщина. Болен здрав носи. Дерзайте! И, знаете ли, вярвам, че това е приоритет на България, а не на ЕС, вярвам ви.

16

Наивен

преди 6 години

Ами ако Черногорците сравнят стандарта на живота у тях и у нас, може би ще размислят и любезно ще откажат подкрепата ни.( на ГЕРБ, де)

15

Анонимен

преди 6 години

Я едно изследване да направим тук в коментарите да видим истина ли е, сега четох че ако бяха изборите днес Герб печели а до сега никъде в мрежата не съм видял един да напише евалата герб.За Герб ли бихте гласували ако изборите са днесЯ да видим сега по лаиковете

14

Анонимен

преди 6 години

ТЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОДКРЕПИ, АМА ОТ БЪЛГАРИЯ НИЩО НЕ ЗАВИСИ.ЗАВИСИ ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ НА БОКО, ГОСПОДАРИТЕ НИ ОТ БРЮКСЕЛ.

13

Анонимен

преди 6 години

А подкрепяте ли че герберски кмет е в схемата за влизането на мигранти през границата срещу 6000 Евро а защо не пишете това а само някакви глупости на търкалета.

12

Стилиян

преди 6 години

Цвета Караянчева е много красива, възпитана и интелигентна жена и с успех може да се кандидатира за мис Европа.

11

Иван Бройович

преди 6 години

Много миризлива беше тая Цвета, не разбрах от парфюм ли беше, или от нещо друго.

10

Анонимен

преди 6 години

Калинки неграмотни управляват държава все едно въртят баничарница.

9

Анонимен

преди 6 години

унгария чехи я и полша отказват да влезат в еврото - що лищото им е ясно че това краварско създание ЕС няма да го бъде дългощом и нашите неграмотни гербави па.ча.ври се заеха да обгрижват идеите и намеренията на краварчетата

8

Анонимен

преди 6 години

Тая дали знае столицата на Черна гора.Защото разбрах,че Цвета Географията вече е осъзнала,че Пекин всъщност не е столица на Виетнам,а на Буркина Фасо.

7

Otkrit surat

преди 6 години

Bg parlamentarna moda...s polovin burka...dobre skrita gorna chast na jenskata glava ot nosa nagore...da ne se vijda kolko e prazna glavata...:-)

6

Емигрант

преди 6 години

Аман от тез инсинуации за бедност и сиромахомилство!Като дойдат празници,всички пътища задръстени от коли и то във всички посоки.Като се върна в Бг. гледам само смартфони последни модели,дето и на запад още не са инагурирани.Дежурните,червени *** с дежурните опорни точки и мантри!В Бг. единствената бедност е в *** ви коминтерновски мозъци!

5

Анонимен

преди 6 години

Всичката Мара втасала! Цялата държава е хаос, те света оправят! Жалки калинки!

4

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че ще подкрепим Черна Гора!Черногорци са достоен кандидат за ЕС.Все пак сами се предотвратиха преврата организиран от Русия.

3

Анонимен

преди 6 години

Патица по черногорски.

2

1

преди 6 години

др.белоянчева,с началника си оправихте България,сега ще оправяте и Черна гора,говори с колегата си председател,на Скупщината,колко евро е прага на бедност в Черна гора,след това ги оправяйте,защото благодарение на вашето неграмотно правителство,с още по-неграмотен ръководител,прага на бедност в България е 164евро,а в Черна гора една надница е 60евро.

1

EU

преди 6 години

Черна Гора да но Сърбия никога , касапи никога в ЕС