13

Боже!

преди 6 години

Видяхме колко е интелигентна-един смислен разговор не проведе...Седиш и се Чоплиш с отварачки, затварачи и....Как пък на поговори за изкуство, бежанци, здравеопазване,образование -то интелекта във всяка секунда си личи....Търтей безподобни-селски свински черва от Варна и *** на София!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12

37 годишен

преди 6 години

Ох СУзиии...

11

До10

преди 6 години

Тя не е дърта ,ти си малък

10

Анонимен

преди 6 години

Дърта .....!

9

Анонимен

преди 6 години

Ами Псувай ! ама това се учи на улицата сред хората - не в таксито или тв студията

8

Анонимен

преди 6 години

Кака ви Ваня му е спряла тока на Тото! Факт!Такива женици ги усещам само на пръв поглед.Само не мога разбера що не си го признае като Десито Банова.

7

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

"Да не се водя някаква интелигентна."Кой я е излъгал, че се води интелигентна? А тя защо му е повярвала? Или сама се е заблудила? Мисля, че Ваня Щерева е блестящ пример за образцова посредственост.

6

АТАКИСТ

преди 6 години

до 3 В тази връзка( за придирчивите) ме подсети за новогодишен скеч от преди 25 години с Тодор Колев и Татяна Лолова. Тодор Колев го играе падишах, а Татяна дъщеря на везира. И нещо сгафил везира пред Тодор Колев и праща дъщеря си да го предразположи..ако може и сексуално...И оная отива до леглото му и бай Тодор се изправя бавно и тя му говори нещо и накрая: Е, не ме ли харесА?( на шопски)И Най-великия: Не е до харесването, бе, сестро, ние караме наред, но......

5

До № 1

преди 6 години

Ти си Щирлиц бе не си Анонимен.Как всичко си разбрал ,чул и видял.АМА явно си от тия гдето и *** за зеле не ставаш.т .Как то ти познаваш по,,палавият поглед",така и по поста ти си личи че си примитивен пубер.

4

Анонимен

преди 6 години

Леле, колко вървежна я изкарахте Ванчето... даже някой искал да си ляга с нея?!

3

Анонимен

преди 6 години

Вие оставете Тото и Ваня Щерева,ами из Ямбол се приказва,че Захажаева била на гости в къщата на Динко! Вярно ще излезе,че дъртото чукало обича по-младите от нея,а и Дичето като го гледам,не е от много придирчивите!

2

Анонимен

преди 6 години

Може да и запърши веднъж-дваж и толкова!

1

Анонимен

преди 6 години

Щерева, не се прави на луда. Яхаш го яко тоя Тото та две не виждаш. То ти и личеше по палавия поглед към него в къщата. Иначе професионално да ти кажа, че ти тегля една майнa защото развали хубавия сериал Под Прикритие, когато ти му стана режисьор. Не ставаш ***!