Снимка: Facebook

Ваня Щерева беше набъркана в медийни публикации с Тото от "СкандаУ", с когото изкараха няколко седмици в шоуто VIP Brother. Двамата бяха близки в предаването, едва ли се подминават и след него.

Още в шоуто стана ясно, че между тях няма как да има нещо повече от приятелство, а и Тото в един момент разкри, че има сериозна приятелка.

Продължават обаче инсинуациите, че писателката и певецът имат интимна връзка. Което провокира доста гневен пост от страна на писателката, който публикуваме с нейно разрешение.

"Понякога ми се иска да ги изпсувам мащабно - написа Ваня Щерева на страницата си във Facebook. - А не да отмина с усмивка, както често постъпвам. Понякога искам да съм невъзпитана. Неприлична. Да не се водя някаква интелигентна.

Да съм долнище, което ходи, разправя се, удря дебели готвачи в муцуната. Ама то и това няма да промени нищо. Когато някой се е разходил по стената ми и е превърнал нещо казано от мен в тъпа "новина"...

Или пък, когато нямам шанс да се виждам с приятел, да си правим наши си неща, без да се напише, че съм влюбена в него, и без да се отбележи, че съм на възрастта на майка му... Преди години си направих експеримент – писах в една от книгите пикантни подробности около мен по тема, която тогава беше яко разцъквана от жълтите.

Нито дума не излезе след това. Много лесно бе! Статуси четете, ама с книгите зор, а? Мързеливи, долни, грозни, некадърни писачи. Блиц, Млиц, Шприц и всякакви там преписвачи, (тук следва псувнята, ама не мога да я измисля достатъчно сочна)!

Да се удавите в собствената си посредственост, дано! А, и като станете на моята възраст, пратете ми снимка, моля, да ви видя как изглеждате. Благодаря".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase