202

Анонимен

преди 6 години

Никои не му дава правото да удря хората !!!псевдо военен тарикат

201

Анонимен

преди 6 години

Никои не му дава правото да утре хората !!!псевдо военен тарикат

200

антишоп

преди 6 години

До ШопКакво значи наказателно?

199

Келеш

преди 6 години

Тази лъже! Загледайте се във видеото 2 дни след инцидента ѝ няма абсолютно нищо. Прегледайте видеото как завършва в началото историята и после добавя интересни и пикантни факти към историята. Вижте особено как обяснява за счупените очила, колко нелепа и долна лъжа....

198

Анонимен

преди 6 години

Този е от държавната агенция ДАМТН и ако не се лъжа отговаряше за язовирите в цялата страна

197

Христо

преди 6 години

Болен и недоразвит народ.Това сме ние.И единствената оправия е....да ни няма...

196

Анонимен

преди 6 години

Нещо не ми звучат правдоподобно нещата. И моята жена все правда търси на пътя, а не съобразява, че е такава лудница по пътищата, че без нарушения няма как да се придвижва човек. Какво пък като пропуснеш някой. Ама това можем да го съобразим тези, които всеки ден сме по улиците. Не ми харесва, че телевизията веднага търси сензацията.

195

Валката

преди 6 години

От къде си бе *** ,че викаш бой на жените.

194

Анонимен

преди 6 години

Днес продължават старата практика - личат неудобни за тях коментари. Защо?

193

Анонимен

преди 6 години

Да не стане само като предния път с битата "беззащитна жена" в магазина, дето пак едностранно представяхте какво се било случило, докато не се оказа, че е изяла тупаника защото продължително време е пръскала с лютив спрей мъжа в очите, заради това, че й е направил забележка, че е влязла с кучето си в магазина. Тогава пак я изкарвахте жертва, а мъжа- побойник и женомразец.

192

Анонимен

преди 6 години

А така ,удри,бой,така тряя.. и да са жени,че мъжкото може да отвърне и има риск.Браос на пича,тук сме на Балканите,жените тря се бият.

191

Анонимен

преди 6 години

Надали е отнесла шамар през устата за нищо.

190

Radio BG

преди 6 години

BG mutants!

189

Анонимен

преди 6 години

За всякакви подобни малки престъпление (малки в смисъл не е убийство) трябва да има общественополезен труд за наказание, защото само едно такова наказание може да възпита някой богаташ например, пък и да взимаш на бедния цървулите не помага с нищо.Богатият не го бъркат глоби, бърка го да го унижиш, като го накараш примерно цял ден да събира *** в градинките(което по принцип не е никакво унижение, защото е една полезна работа, но 99% от богатите у нас така биха го приели и ще си вземат поука)

188

пепи

преди 6 години

Там има само една лява лента.Каква друга лява лента има.

187

Анонимен

преди 6 години

До Да беСамо ти ли не разбра, че не са идвали по Г.М.Димитров, а са идвали срещу НСС за ляв завой?

186

Шоп

преди 6 години

Правилното е завиваш си от дясна лента вляво и дъртака като се отвори, праиш го да си говори сам. При цялата теснотия в София най-мразя някой *** като почне да се прави на интересен и да се опитва да ми дава уроци. Какво го брига, че някой използвал свободната лента, нали не е влязла в неговата. Той се опитал да я засича наказателно.

185

Анонимен

преди 6 години

Тоз димак 59 годишев директно в Беляне или в акумолаторният в Пазарджик. Много е бил прав бай Ви Тошо и народната милиция когато набързо оправяха и превъзпитаваха подобни гамени. Сега е дивият ужас, и на полицити и на гамени, че и на полиция не им пука за народа.

184

Да бе

преди 6 години

Аз се бях престроила в лявата лента за ляв завой. До мен от лявата ми страна застана друг автомобил, който също ще прави ляв завой.За сведение на гл*ъмав*те царв*ли:Дали от Онкологията или от колелото на 4-ти - все тая - има САМО ЕДНА лента за наляво на светофара.Значи човекът е бил в ПРАВИЛНАТА лента.

183

Дежа вю

преди 6 години

Днес на една еднопосочна улица ме пресрещна червен мерцедес с руса шофьорка..Нахока ме, показа ми с рука да се разкарам, качи се на тротоара и си продължи...Извод1. Хората с Мерцедеси са много бедни, защото икономисват гориво и "секат" по забранените улици;Друг извод.Хората с мерцедеси са големи еколози и не искат с обиколни маршрути да замърсяват и без това мръсните градове.Трети извод.Някои са за бой.Повечето.Ама все сме джентълмени...