28

Петър

преди 5 години

Така написана статия от германец"журналист" води до извода , че е гей или феминист.Да ме извиняват европейските ни същества от женски пол, но те отдавна са загубили по смисъла в думата Жена в която е заложено майка и пазител на семейна чест, такива думички са забранени в Eвропа , тази която разпространява джендарски идеологии.

27

ЕМ

преди 6 години

В Йордания да си живеят както им харесва. Тяхна си е държавата. Какво им се бърка германката? Като не иска фередже да си стои в Германия. Страшното е, че тия от Йордания и тем подобни, бягайки от мръсотия и немотия, отиват в Германия, пренасят там мръсотията и с парите на същата тази гермаска журналиска я принуждават и тя да търпи мръсотията и да носи фередже.

26

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Малко е сложно за обяснение-, но приравняването на жените с мъжете, т. е. да живеят в света на мъжете е безцелно пилеене на финансови ресурси...

25

Анонимен

преди 6 години

Абе, хич не ми дреме! Ако искат и с камъни да се замерват, стига да не идват в Европа!!! А иначе в техните си държави да си живеят в каменната ера.

24

Анонимен

преди 6 години

Абе хубава работа, ама ...

23

Анонимен

преди 6 години

До USAПри това положение трябва и милионите, които са се довлекли в европа, да получат по един мощен към родните им места.

22

До 19

преди 6 години

И аз немога да ги разбера Убийците и Изнасилвачите но според твоите тъпизми трябва да им уважаваме разбиранията и културата.Запада след като неможе да ги научи на демокрация ,решението е да ги избие

21

Ангел

преди 6 години

Дано великите сили дадат целия Арабски полуостров на Израел някой ден.Арабите не заслужават нищо!!!Заслужават да станат храна на Прасетата!!!

20

Анонимен

преди 6 години

За разлика от западните държави, където има повече права от мъжете. От едната крайност в другата.

19

USA

преди 6 години

До LanТочно така! Това не могат да разберат левичарите. Различните култури трябва да се уважават, но да не се смесват. Запада не може да научи тези хора на демокрация и само ги тормози така. Оставете ги намира да си оправят държавите за да не идват в Европа. Държа да напомня, че Либия я нападна Саркози. Надявам се никой да не напада Йордания. Просто да оставим БИ намира!

18

Анонимен

преди 6 години

Освен това сред "лошите" шиити, има такива течения, които дори допускат жените в храма и обсъждат с тях "мъжките" дела ;-).

17

Анонимен

преди 6 години

Има и такива но да се твърди, че всички са такива е детинщина. В Сирия съм виждал много ислямски момичета без никакви бурки. Дори носеха дънки и къси поли. А, че ИСИС-ките главорези са такива не ме изненадва. Но се пита кой ги създаде и поддържа. :-).

16

Анонимен

преди 6 години

А нашия модел на фригидни кариеристки е много добър! Като резултат, получаваме тежка демографска криза и тотални унищожение на семейството като ценност - процес върлуващ в цялата европейска цивилизация, която скоро ще изчезне поради същата причина.

15

Анонимен

преди 6 години

Очевидно е ,че въоросът на журналиста е бил зададен така:"Здравейте,това тук на снимките са Мис и Мисис България.Кажете мнението си за тях?"И с учудени погледи и разсмени лица отговорили...".Ние такива навън без придружител и бурка не пускаме сами,да не уплашат народа!!!"

14

Анонимен

преди 6 години

Гадни арабски прасета. Трябва час по-скоро да минираме границите си!!!

13

Анонимен

преди 6 години

Затова тези хора нямат работа в Европа, манталите и нравите са им коренно различни от нашите. Да си живеят те с техните ние с нашите.

12

Анонимен

преди 6 години

***

11

Lan

преди 6 години

Вярно за някои места по света, не и за Йордания! :) Иначе не бих съдила никого заради начина му на живот! Казвате - ограничава жената. Този начин на живот ограничава и мъжа. Той не може да не се погрижи за всички жени в семейството си - не може да ги остави, не може да не работи, дори няма как да разполага изцяло със "свободното" си време, защото е длъжен да придружава жените по техните задачи...Та с една дума светът им е устроен така - за това е добре да има отделни култури, но да не се смесват

10

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали е вярно или не, но не е нито достойно, нито честно, нито християнско да разпространявате клюки ...Още по-ниЗко е че храните децата си и вас с парите, изкарани от разпалване на скандали и конфликти.

9

???

преди 6 години

Бил съм в Йордания и в къщата, където бях идваха три различни жени сами, без придружител на възраст между 30 и 45 години. Едната с градски транспорт, другите две с кола. Със забрадки бяха. Много бежанци имаше тогава там, най-вече палестинци. После се появиха и сирийци и иракчани.