20

Анонимен

преди 6 години

Даже и като не е в Европа, Норвегия ни помага, а "братска" Русия гледа как да ни прецака и ограби. Ето върху това трябва да се замислят хейтърите преди да пишат глупости.

19

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Темата пълна с хейтъри! Борисов никога не е казал, че Норвегия е в ЕС, а е споделил, че България ще председателства ЕС, защото Норвегия е в ЕВРОПА (ако не знае 2).

18

Анонимен

преди 6 години

цялото словоблудство е смешно пред един факт- Норвегия не е в ЕС и никога няма да бъде.

17

Странстваща тиква

преди 6 години

Що да не им прибере кинтите и на тия балами. Човека си осигурява старините.

16

Дедов

преди 6 години

Високия стандарт на живот в Норвегия се дължи на две неша:1.Населението има съвест и достойнство2.Износа на петрол който не е заграбен от шепа дерибеи, което се дължи на точка 1.

15

жеко

преди 6 години

има такава професия човек да си продава родината, гледам баце е специалист напоследък е много активен, съюза се разпада и се чуди как да запази авоарите ама ще ти ги вземат баце щото са по хитри от един пожарникар

14

Анонимен

преди 6 години

Господи, как ми омръзнаха тия триполовите!!! Кога най-сетне ще се разтури това недоразумение еуропско, че най-сетне да се вземем в ръце и да започнем истинска работа!!! ДОКОГА ЩЕ РАЗЧИТАМЕ НА *** И ПУЛЬО И РАЗНИ ПОМОЩИ, ОТ КОИТО НИКАКВА ФАЙДА НЯМА!!! Освен на крадците на фондове разбира се!!!

13

предлагам

преди 6 години

Ние хубаво сме "вързали" нашият Лев за Еврото,но при нужда да ползваме Норвежка крона за резервен борд.

12

Анонимен

преди 6 години

Боко сигурно я е запознал с инграцията на Западните Балкани?!И той е един велик интегратор, Боже упази.

11

Анонимен

преди 6 години

ЕFTA какво общо има с ЕС?

10

Анонимен

преди 6 години

Видехте ли бе, Батко седна да учиEnglush, научи го и вече свободно си хортува с други премиери. Нали видяхте, и с една книга прочетена до половина може да си премиер и да резилиш един народ по света. Като е гледала как се пучи и се опитва да покаже, че разбира, какво ли си е помислила жената. Що за народ е избрал този тлъст и *** чичка, това ли е най-доброто? А най-лошото? Нема такава държава, бивш бандюга и Монокнижник да решава съдбините на един народ.

9

НОРВЕГИЯ НЕ Е В ЕС

преди 6 години

НА РЕФЕРЕНДУМ ПРЕДИ ГОДИНИ НОРВЕЖЦИТЕ КАЗАХА "НЕ" НА ЕС.ОТТОГАВА СТАНДАРТЪТ НА ЖИВОТ В НОРВЕГИЯ СЕ ВДИГНА,никой не им нарежда какво да правят, ядат си криви краставици и пр.ВЪОБЩЕ - СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА.

8

Анонимен

преди 6 години

МАЛКО Е ЕДРИЧКА ЗА ОБИЧАЙНИТЕ ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ, ХА-ХА-ХА!

7

дообре

преди 6 години

До Хамлет - не е. но е член на EEA и EFTA, ако нещо ти говорят тия абревиатури!? а в статията никъде не пише, не се споменава, че Норвегия е в ЕС!

6

АНТИ

преди 6 години

Ние НЕ сме и за помагане !

5

айде нЕма нужда

преди 6 години

Притеснени сме от случващото се с Brexit, заяви Ерна Солберг________________________________________________________В истинската политика, нЕма вечни приятели, има вечни интереси.Британците го разбраха и избЕгаха НАвреме.

4

Анонимен

преди 6 години

Горките Норвежци !Сега ще видят кон -ШКЕМБЕ- Чорба ,яде ли?!Като не можеш сам да си помогнеш ... ,никой не може да Ти помогне !

3

Анонимен

преди 6 години

*** сичките невести ги пообиколи по европата тоя български левент, от всякъде гонен /в родината/ навсякъде приет в европа! евала Боката, най-голем си!!! тя курнелка за тва те налита, жена е не мое да се удържи! жив и здрав!

2

АНТИ

преди 6 години

Къде сте тръгнали да се сравнявате с БЕЛИ хора в БЕЛИ държави ??

1

Боко Тиквата

преди 6 години

Казах на тази лелка да гледа и да се учи от нас на демокрация и как се председателства ЕС, че като дойде теъхния ред да знаят.