82

Анонимен

преди 6 години

От Воце по -голям *** няма ,па за другите не знам!

81

Хитър Петър

преди 6 години

Като са на власт лапат, а като са в опозиция скимтят за власт с вотове на недоверия.

80

clown007

преди 6 години

Според лидера на ДПС Мустафа Карадайъ това дори ще се приеме положително от европейските ни партньори...хахаха...този хубавец пак се е изгубил в превода.

79

Има логика

преди 6 години

В решението има логика. Априлското въстание е било по-малко по мащаб от Чипровското, но за разлика от Чипровското, то е постигнало целите си, защото за него се е разчуло из Европа. Това не е сравнение между времето на Българското възраждане и мизерията на политическия живот в залязващата българска държава. Това е напомняне на факта, че за добро и за лошо, 75-80% от промените в България са ставали под влияние на външни сили.

78

Корнито врещи:

преди 6 години

Искам и аааааз!Вие си делите обществените поръчки, нагушвате се с европейски парички, а на меня подхвърлите някоя трошичка, я не!Искам лъвския пай, чухте ли бе, еееей!Щом не ми обръщате внимание, ще искам вот на недоверие!От кацата с меда искам да греба с големия черпак, а не с чаена лъжичка! И партийните ми авери искат същото, така са свикнали, 45-годишни традиции са това! Така лесно ли се прежалват?Дай ми от авантата бе, бат Бойко! Дай, дай, дааааай!!!

77

Как може да се

преди 6 години

"гордеят" с РАЗРУШИТЕЛНИЯ си ДУХ и злините, които вършат за подриване авторитета на РБЪЛГАРИЯ???? И това е ЗЛАТА СТОЛЕТНИЦА, И детето ДПС, което не знае "чие дете" е...И ПОЛУЧАВАТ заплати за СРИВАНЕ всичко добро!Вижда ли Президентът Радев какво замислят БКП/БСП и Дпс на фона на ГРАДИВНАТА политика и дейност на Правителството в този момент на напрежение в световната политика?Точно както се казва за такива хора"обладани от зъл дух".

76

Анонимен

преди 6 години

Червения *** се опитва да се домогне до властта...

75

Крум

преди 6 години

Аве не ме занимавайте с глупости червени ***....Все трябва да се изсерете за да може да го види целия свят

74

Наблюдател

преди 6 години

Тези индивиди на снимката изместиха истинските комунисти,хората с идеи за хората. Тези муцуни са новата буржоазия на БСП,които ще затрият цялата БСП. Повечето от тях са агенти на Кремъл и трябва да бъдат съдени за държавна измяна.Начело с руския агент и комунистическа следователка Нинова, тази група замърсява въздуха на свободна България с истеричните си напъни за вземане на властта.

73

До гробокопач

преди 6 години

Изчезвай бе ,глупости не ми се слушат !

72

Анонимен

преди 6 години

И какво ще стане .Нищо.Пак СДС-стани да седна.Не виждам разлика мжду ГЕРБ и БСП.Всички са от една школа.

71

Анонимен

преди 6 години

Учението на Маркс и Енгелс е безсилно, защото е невярно!

70

Ха!

преди 6 години

Пролетарий от всички страни - извинявайте!

69

Анонимен

преди 6 години

Нагли комунисти!Защо не взехте властта,когато Борисов подаде оставка и ви я предложи ?! Защо не направихте кабинет и поемете управлението тогава !? Какви избори ,какви абсурди говорите ?! Какво ще промените,какви кардинални мерки ще приложите ?Май само вода подливате и дестабилизирате просто от агония,че ви свършва животица!

68

...

преди 6 години

ДАВАЙТЕ БЪЛГАРИ ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ГЛАСИВАТА ЗА БКП ДПС НАПРЕЕЕД!!!! И ТОЧНО ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО

67

...

преди 6 години

**************************** ГРОЗНИТЕ ХОРА... цял свят да види че БКП още е в БГВ концлагер да ги вкараме малко им е

66

Петя

преди 6 години

Тия вотове на недоверие вече трябва да се забранят. Кой после пак ще плаща за новите избори и всичко около тях ? Няма пари за болници, за истинските социално слаби, пенсионерите и прочие, а те с всичката си наглост искат да се похарчат още. Ами с това си показват, че пет пари не дават за народа. а пък причината - крадецът вика дръжте крадеца. И промяна няма да има докато не се отстранят всички стари лица и всичките им роднини - деца, внуци, племенници, стринки и приятели от партията

65

Анонимен

преди 6 години

Предсмъртни напъни на БКП.

64

Анонимен

преди 6 години

До Гробокопачи ти си пътник! Не се прави на вечен!

63

Бивп социалист

преди 6 години

кака Крони ще съжалява че се е захванала с бсп, трябваше да ги остави да издигнат Микича за президент, да загуби от кака Цецка и на парламентарните избори да бесепе щеше да вземе 5%.