25

смех

преди 6 години

Руски циркове ...за СОЦ-.......

24

Анонимен

преди 6 години

Ислямо-фашиста Ердо да не пострада накрая! Да помни как е завършил неговият идол Хитлер! Защо му е идол Хитлер? Избивал е еврейски жени и деца и е прекроявал граници! Това с Лозанския договор не беше случайно!! Нека нападне и с Турция ще бъде свършено веднъж завинаги! А колкото до Путин, с този ботокс е заприличал на восъчна фигура, двама диктатори, наподобяващи Хитлер и Сталин! Бог да пази света от такива спасители и доброжатели за мир в дебели кавички!

23

До 28

преди 6 години

Идентифицираните извършители са доказани хизбулаци. Колкото и да се пънеш за противното.

22

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДИМНО БЕЗБОЖНОТО БЕЗМОРАЛНО БЕЗСЪВЕСТНО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ КАКВИТО И САНКЦИИ ДА СА МУ НАЛОЖЕНИ СА МНОГО МАЛКО ЗАТОВА, ЧЕ ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ МАСОВИЯ УБИЕЦ И КАСАПИН ПУТЛЕРОЦИД ДЕТО ГИ ИЗБИВА И ТЯХ МАСОВО СПРАВКА АТЕНТАТА В МЕТРОТО САМО И САМО ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ГАДИНИТЕ!!!

21

Анонимен

преди 6 години

До 21 Кой казва,че е извършен от Хизбула?Израел,доказателствата изфабрикувани! Хизбула отрича,тя се бори в Ливан срещу израелската армия,и никога не правила атентати в курорти.Самото разследване беше срам за бг полиция,които предоставиха на израелците ,да се разпореждат на терен!И странно защо атентата беше извършен по времето на министър Н.Младенов евреин,служил в израелската армия,сега пратеник на ООН в Израел.

20

Анонимен

преди 6 години

БАШАР АСАД Е СЛУГА НА ПУТИН!!! ЗА КВО ИЗТЕГЛЯМЕ ГОВОРИМ ДОКАТО БАШАР АСАД Е НА ВЛАСТ ТАМ!!!ЦИРКОВЕ ЗА ПРЕД СЛАБОУМНИТЕ :D

19

ГОООЛЕМА ПОБЕДА ,БЕ.

преди 6 години

...ЗА 4-ГОДИНИ ВОЙНА....ХА,ХА,ХАААААААААААААКОЛКОТО ---ВСВ...!!!!!!Е , БРАВО.....ХА,ХА,ХАААААААААААААА..../... и колко ли филма още за тая война ше снимат ушанките.../

18

Анонимен

преди 6 години

може да сте голяма страна със силна армия.. но по акъл и цивилизация не сте мръднали грам! А там е заровен кокала! .А като е там заровен кокала и вие сте по-по-най защо сте на този хал? Хахах

17

Анонимен

преди 6 години

До 14 Руската армия е в Сирия от 26месеца. Други са там от 4 и повече години,но преди появата на руснаците ,ИДИЛ само увеличаваше територията си.

16

Стамат

преди 6 години

Мястото на руснака е само в Сибир и никъде другаде защото като види свят, започва да прави маймунщини.

15

Анонимен

преди 6 години

Иран отрича тероризма ,никъде в света не е извършен атентат от шийти,защото религиозното им учение го забранява,.Удобно "забравяш" атентата на аерогарата край Бургас извършен от иранската шиитска групировка Хизбулла.

14

Анонимен

преди 6 години

Пълен провал на руснаците.

13

шматка

преди 6 години

До хаха...Това независимите турски медии ли го съобщиха.Предполагам че до 2-3г ще ти съобщят че турската совалка"караджаташак"е кацнала на Марс

12

Ха-ха

преди 6 години

До USA"Юдео-християнски ценности"??????Голям смях,нема такова животно!Юдейските ценности се въртят около едно-евреите са Богоизбрани Господари и всички останали са в една категория-гои,без значение християни,мюсулмани,будисти и прочее.Това,че повечето християни са бели хора въобще не променя нищо-евреите са готови да ги жертват както и всички останали.Виждаме го в Европа сега.

11

Анонимен

преди 6 години

До 8 Сирийският народ беше избиван и тровен не от Асад ,а от ,,демократите" и умерени ислямисти подкрепяни от Запада!Иран отрича тероризма ,никъде в света не е извършен атентат от шийти,защото религиозното им учение го забранява,всички атентатори и създатели на И.Д. са сунити ,каквито са Сауд.Араб.,О.А.Емирства и др.държави стратегически съюзници на САЩ.

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Така се прави - викат те на помощ, унищожаваш и се одтегляиш ! САЩ за 10 години не успяха да се справят нито с Ал Кайда в Афганистан, нито да наложет демокрация и мир в Ирак ! И са все още окупатори и агресори !

9

Хохохо

преди 6 години

То цивилизация и ислям са две несъвместими неща. Цивилизацията у комшиите умря с Константинопол.

8

ХА,ХА,ХА,

преди 6 години

.."ЗАПАЗВАЛИ СИ БАЗИТЕ"....ха,ха,хааааааааа...АМИ , ТО ТОВА БЕШЕ И ОСНОВНАТА ЦЕЛ --ВСЪЩНОСТ!!!/....Другото са само РУСКИ надувки... от 4-години.../

7

Анонимен

преди 6 години

И СССР празнува няколко победи в Авганистан

6

USA

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААКато ви гледам ориенталските възприятия и манталитет.. може да сте голяма страна със силна армия.. но по акъл и цивилизация не сте мръднали грам! А там е заровен кокала! Така че Турция велика сила... нанайци! Ще слушате големите и няма да шавате много!