45

Боби

преди 6 години

До Анонимен"Паричките ли посвършиха ?"По данни на "свободната" преса до тук реално войната в Сирия струва на Рашките 3 милиарда $, Обаче само контракта за С-400 с Турция е горе долу толкова като цена. Тоест безплатна утилизация на оръжия, Тест на нови, Обучение в реална бойна ОБСТАНОВКА на персонала и военните.

44

Боби

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААУмнико С-300 като започнеш от 1975 година а и до момента реално има 11 влезли в производство модификации в 3 поколения.първо поколение ракетите са радиоуправляеми - да както на допотопните С-75/125Следва основната част - Ракетите са с ПРГСН(пасивен радар)И чак последното поколение - Ракетите се управляват по метода насочване през ракетата(пасивен радар с огромен обсег) или с автономна ГСН(Топло визьор или АГСН(активен радар))А технологиите са от 60 години реално

43

Анонимен

преди 6 години

Паричките ли посвършиха ?

42

тереза мей

преди 6 години

Слава на Руската армия!

41

СУХОЙ -35

преди 6 години

...ама , как-----от чертожната дъска ли ...или на компютъра....??!

40

Джанго

преди 6 години

Е много ясно кво. Рамзан Кадиров ще ги шиба в специализираните затвори за третия пол. Сещаш ли се чеченците как ги обичат . Знаеш ли кво е завод 10....е точно той снабдява ИД. Абе верно , чухте ли.Вчера един Сухой-35 е подгонил Ф-22 , ама може и да е фейк

39

Анонимен

преди 6 години

Братушките щели да се изтеглят....хахахаха...и кое поредно изтегляне е това ?

38

USA

преди 6 години

56, а как ще коментираш факта, че най-много бойци в редиците на ИД са от Русия? ИД е създаден от генералите на Садам, тренирани от Русия. Факт! Болезнен факт!

37

Анонимен

преди 6 години

Ееее ако можеше и от тук да минат да направят една чистка

36

USA

преди 6 години

Всъщност, Рускинчета на килограм е имало винаги! Моя грешка.

35

Анонимен

преди 6 години

Русия се изтегля, но ще запази две свои бази в Сирия - изтегля се ама друг път.

34

Ново начало

преди 6 години

Америка , Англия , Русия , Китай са най големите търговци на оръжие . Но въпреки всичко ние Българите и Евреите ще ги балансираме , колкото и да не се обичаме . Защото ние - тези две племена създадохме тези Исполини . Сега е ред на цар Давид . Кой е най големия + на това управление в момента . Слабостта от силата , която *** е приел за призвание . ДАНС и останалите служби в момента са учредени от хора с нисък морал и качества . Така се раждат - Лидери :)

33

Анонимен

преди 6 години

Путин ще се прави на бялото гълъбче на мира, поне докато мине световното по футбол!

32

USA

преди 6 години

Другари, какво ще правите като бащицата се спомине? Пак масов алкохолизъм, фалити, приватизация и рускинчета на килограм ^^

31

USA

преди 6 години

Русия - Империя на злото. САЩ победиха СССР, с това джудже ли няма да се справят. Американците обаче са решили вместо да си хабят средствата, просто да го изчакват да умре. След него в Русия ще стане такава политическа криза, че като нищо ще се разпадне още веднъж. Велики са американските стратези!

30

clown007

преди 6 години

Седя си аз и си задавам сам на себе си въпроси без повишена трудност : Колко войника плюс друг персонал имат "освободителите" в момента, колко и кога наускат и колко остават в "братска" Сирия ?

29

Анонимен

преди 6 години

Путинова Русия няма нищо общо с Царска Русия, която Улянов бастиса и зверски изби цялото царско семейство и петте им деца, а после години наред гонеше всички царисти и хайдушки ги изкла един по един, а оцелелите избягаха кой в Америка, кой в Париж. Ако искате да видите Улянов отидете на Червения Площад. Започвам да си мисля, че Путин се превръща в Улянов! Същия ръст, същата плешива глава, същия восъчен цвят на лицето и същата психопатична жестокост!!

28

Анонимен

преди 6 години

Германия + Русия това е формулата на успеха за Европа иначе само ще се мъчим с крачка напред и назад .

27

Анонимен

преди 6 години

До 30 Доказани хизбуланци!От кой доказани,а и взрив може да се постави във всякой багаж и да се взриви дистанционо!Хизбола какво спечели с този атентат?Изгони еврейски заселници ли или изби няколко израелски войници?Нищо подобно от атентата в Бургас, може да има само негативи към арабите в България и по света!

26

Анонимен

преди 6 години

Не бре, работят на зелева чорба, като всички БеГе работи.