3

Истински

преди 6 години

..и като не се познае се казва: зависи какъв асцедент е или какъв бил меркурия... за съжаление дявола си има своите хватки и начини да подлъже човек, така че да го държи далеч от истината, а истината не може да бъде повече от една! Човека и всичко около нас едва ли е възникнало случанйо и ей така като се замислим (колко чудно). Повече информация има написана в Една голяма книга, която съдържа информацията ВАЖНА за всеки от нас! И ще познаете истината и истината ще Ви направи свободни....

2

Анонимен

преди 6 години

Че и кучетата ли имат зодии или като не се познае нещо и се минава на друг вид хороскоп. Ако четете 5 хороскопа ще разберете 10 неща които ви предстоят. А ако четете повече вероятността някой от тях да познае нещо нараства повече. А най-хубавото със смяната на календара е, че възникват още повече обяснения, защо не се познава.

1

Анонимен

преди 6 години

зодиите са измислени, окултни, лъжливи, неистински.. все едно да хвърляте и познавате на боб и кафе... който иска ще разбере това и в какво да вярва за да има успех, вътрешен мир и благополучие.. :)