Снимка: Instagram

Със сигурност имате приятели или поне един такъв, а шансът да влезнете в конфликт понякога е много голям.
 
Никой не може да бъде съгласен с другия през цялото време, колкото и да се разбирате попринцип. Може да обичате приятелите си до смърт, но понякога просто ви късат нервите.
 
Възможно е дори дреболия, като  например промяна в плановете в последния момент да стане повод за скандал.
 
А понякога приятелите откриват голямо различие във вижданията си и тогава е въпрос на истинска мъдрост и разбиране, за да може приятелството да се запази.
 
За да видим как се справя всеки с подобни трудности в отношенията, ще се обърнем към звездите за съвет, защото астрологията може да покаже как всеки от нас реагира в подобна ситуация.

Овен
 
Овенът едва ли ще развее бяло знаме при конфликт. Тяхната огнена природа ги прави състезатели и те често влизат в битки за първото място.
 
Овенът няма да се извини пръв, за него това означава да бъде победен, а той не може да си позволи да бъде сломяван.
 
Но въпреки големия си инат и войнствен характер, Овните са добродушни и ако вие се извините първи ще получите извинение и от тях.
 
Те държат на приятелите си и ще се опитат да поправят нещата, забравяйки за грозната свада. Въпреки че знаят кой е сбъркал няма да си признаят.

Телец
 
Ако имате приятел от тази зодия, вероятно знаете колко е трудно да получите извинение от него.
 
Още един невероятен инат, който трудно признава вина и може да спори до безкрай, освен ако не е решил изобщо да не говори с вас.
 
Освен извинение от вас, Телецът иска и време, за да помисли дали си заслужава да ви прости дързостта да си позволите да влезнете в конфликт с него.

Останалите зодии и как се справят те със скандалите и проблемите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase