24

Анонимен

преди 6 години

Нямат работа, нямат пари, нямат храна, едното от децата е сериозно болно, но тази отново е бременна?! Извинете, ама на *** и Господ не може да помогне!

23

До коментар № 10

преди 6 години

До !!!"Бащата е с едни кози, ако му дадат пари, ще ядат"... Толкова за бащата.

22

Асан Кьоравио

преди 6 години

Дайте да им дадем ,братя българи !!!

21

Анонимен

преди 6 години

Бе каква е тая лудница? Чакали пето дете?Тия за семейно планиране чували ли са?Рядко холивудски звезди си позволяват пет деца, камо ли някой в България!И няма никакво значение българи ли са, сикхи ли са или шведи! За всички се отнася!

20

Жокер

преди 6 години

Това не може да е вярно! Бокото каза че ще направи средната РЗ 1400 лв. Досега поне до 1300 я е докарал. Някакви инсинуации срещу правителството са това

19

Башта им

преди 6 години

Ми то нема пари и за прзервативи

18

Анонимен

преди 6 години

Четири деца и петото на път!Що не кастрират подобни псевдомайки?Нали са крайно бедни,обрекли са на мизерия родените вече деца,но продължават да се множат!

17

Анонимен

преди 6 години

Защо през лятото не насадихте в двора на къщата боб домати зеле чушки картофи и сега нямаше да гладувате? Да бяхте направили зимнина! Можеше и едно прасенце да отгледате и месце щяхте да имате! Ама затова се иска акъл и да мислиш с горната а не с долната глава. Да ама затова се иска работа да се копае да се полива да се плеви пък после да се бере. Ехееее това си е бая работа нали? И понеже си е бая работа предпочитат да чакат някой наготово да им донесе!

16

Анонимен

преди 6 години

Нямат вода, нямат ток, очевидно и кредитите не са си платили, обаче правят нови деца??????????????????Не на мене тези ццццц истории

15

Анонимен

преди 6 години

Моля да пишете как можем да изпратим пари до тях!!!

14

Българка

преди 6 години

До Анонимен Съгласна съм с вас, нямали памперси, мама ни е гледала 4 деца ,когато е нямало такъв лукс ,пере, носи вода на ръце далеч от къщата и не се оплаква. Тези чакат на готово. Тази година 1 коза , догодина 3, 5 ..Копаеш садиш , береш и няма глад. На мен кой ми дава?

13

Анонимен

преди 6 години

нямам нищо против, ама тия дето са с по едно или две деца се оправят. ако имам 5 сигурно няма да ми е лесно, с 10 съвсем. А тия чакат и 5-то. Ми ако правят футболен отбор, кво правиме. Или правенето на деца е защитна реакция срещу немотия. Може и така да е.

12

Анонимен

преди 6 години

А моите деца кой ги храни- да не би да съм проревал другите да ми помагат?

11

Анонимен

преди 6 години

Умен е този който се размножава.. това е биологичен ум.. Размножава се по начин който поколението му да оцелее и да завладее планетата.. Ромите са най-умни в днешното либереастко общество и социална защитата не е проблем поколението на ромите да оцелее.. Казва ви го човек завършил БиоИнформатика FU-Berlin

10

!!!

преди 6 години

До 111111Питам за младите мъже- бащи на четирите , че и петте деца!!! Какъв е техния принос в отглеждането на децата.Май четете избирателно.Грях носят възрастните членове на семейството към дечицата, които създават.

9

n.d

преди 6 години

Ами не правете деца щом не можете да ги гледате.Интересно ми е как на гладен корем им се прави секс.А презерватив е лоша дума за тях.Ами тогава се оправяйте и не ревете.

8

Анонимен

преди 6 години

Алооо деца се правят само ако можеш да им осигуриш добър живот! Имали 4 деца а и петото било на път??? Докога ще създавате неща.стници и да чакате на някой друг да ги храни? Аз съм на 30 години трябва ли да се оженя да направя 5 деца и да чакам някой да ги храни? Не няма да се оженя и да направя 5 деца докато не им създам условия за живот. А тези правят деца на конвейр и някой им е длъжен да ги храни?? Хем неспособни хем пък евлви!

7

хей хей

преди 6 години

Хора , давайте го по-човечно с бъдещето на България. ГЕРБ казват че тези ще ни изкарват пенсиите в бъдеще, как ще стане и Господ не знае. Вместо да се надяваме на тези да внесем 1млн работливи китайци и проблема е решен.

6

Анонимен

преди 6 години

Земя да им даде кмета не пара на ръка - земя, да им купи кон, мотики, лопати. Две кози, след 1г. са 3-4.. като е бащата пастир, да си пасе и неговите и чуждите. След някоя друга година ако наистина не ги мързи ще са ок

5

111111

преди 6 години

До !!!"Бащата е с едни кози, ако му дадат пари, ще ядат". Гошев (кметът) хубаво обвинява, ама май излиза, че бащата работи, но дали ще му платят - не се знае, че бг работодателите не обичат да плащат, както и не им харесва да сключват трудови договори. И е грехота кметът да гледа гладни деца - 2017 г. сме, не Средновековие, и да не даде 5 лв. за хляб...Да им съдейства за работа, то е лесно да обвиняваш гладния!