44

Циник и 1/2

преди 6 години

Не е важно колко деца си изкендзал на този свят, а колко от тях ще станат хора.

43

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 20-жокер,Борисов ли да ходи да им слага презерватив? Вие докато не си поплюете малко, няма да ви е хубав денят!

42

Анонимен

преди 6 години

Хайде бе, колко пари се дават на ромбоидите с по 5-6 деца. Там проблем няма нали? Но за българско семейство проблем има. Държавата е длъжна да помогне в случая. Нали постоянно слушаме за демографска криза, нали все ни съветват да правим повече деца. Въпросното семейство може да не си е направило добре сметката, но заслужават помощ много повече отколкото малцинствата.

41

Аз

преди 6 години

Не ни занимавайте с ***!!! Нямало работа-айде бе....,е за зам.директори няма,вярно е...!?!?!!!!

40

йен

преди 6 години

Държавата е виновна - защо постоянно се наливат пари в всякакви помощи?! Заради някой и друг глас на следващите избори ни вкарват в тоя филм от години и сега трябва и да съчувстваме?! ЗАЩО ДЪРЖАВАТА ОСТАВЯ ТИЯ ХОРА ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ И ДА ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА?! Те не носят нищо хубаво на обществото. Натоварват образователната, здрасвната, социалната система... Ние плащаме данъци и нищо не се оправя - как ще се оправя?! Парите не отиват за развитие а за изхранване на подобни ***!

39

Ами...

преди 6 години

Пари за храна няма, но очевидно сексът в семейството е на почит - дете след дете, след дете... и никой не *** да бачка

38

Анонимен

преди 6 години

В Коларово само тези деца ли гладуват? Не може да няма поне още няколко дечурлига в селото, родителите им как ги изхранват и защо тези от репортажа не могат?!

37

Анонимен

преди 6 години

Всичките тези кариери , образование , имоти нямат никакъв смисъл ако не се размножите и не оставите максимално много потомци..

36

Анонимен

преди 6 години

Няма голям и малък коефицент на размножение всичко е до възпитанието на момичета , и мъжете.. Нито Българите са мъже , нито жените са жени..

35

Mitkyla

преди 6 години

... с четирите си деца и на път е пето...Ами като не можете да гледате 4 деца защо ви е да правите пето бе хора?Не мога да се начудя на такива хора.Има двойки които се страхуват две да направят,те наше хем нямат пари за хляб хем се въдят като мишки.И после държавата виновна и кмета че не дава пари,ами като има безброй такива като тях които само правят деца как да има пари?

34

Жокер

преди 6 години

....мила Родино ти си земен рай....

33

Киро кардана

преди 6 години

Ако е трябвало статията да събуди някакви чувства на съжаление в мен и да ме просълзи определено не успя!Честно да ви кажа изобщо не ми пука за тях!Пука ми за родители висшисти с едно дете който от сутрин до вечер бачкотят и с 300 зора успяват да направят така ,че детето им да е на топло,облечено,нахранено и т.н ,да си покрият ипотечния ,заем ,данъци,осигуровки.Аман от нискоинтелигентни ,мързеливци топящи по цел ден чушката в боба щот разбираш ли било им скучно!

32

До всички български

преди 6 години

гражданки в детеродна възраст: ЗАЩО ЗАБРЕМЕНЯВЯВАТЕ и въобще водите полов живот като виждате, че няма какво да ядете, хигиена- никаква, топлина- никаква.Не е длъжен баща ви да се грижи за вас: и той едва живее- пасе едни кози.

31

the ghost

преди 6 години

bTV вместо да правят сърцераздирателни репортажи, да спрат с глупавите си реалита и да помогнат на няколко семейства.

30

Анонимен

преди 6 години

Жалко че няма повече бежанци да заселят и съживят тази опразнена територия.То ще стане неизбежно, природата празно не търпи...

29

Анонимен

преди 6 години

До сите Българки .. в деродна възтраст ..Инженер с голяма заплата няколко имота , за живеене , търси българка да му роди 5-6деца.. осигурявам храна покрив и отопление..

28

Анонимен

преди 6 години

До До коментар 10Дядото работи.За бащите никой не зададе въпрос!

27

ivailo

преди 6 години

Кмета ясно си каза , че не искат да работят... После тая Миролка ли е каква е там почна да лъже, че търсила работа, ама нямало...

26

Анонимен

преди 6 години

Ами ДПС - нали са за ПРАВАТА и СВОБОДИТЕ и ДОСТ - нали са достове с тоя електорат. Защо ни занимават, достатъчно от нашите данъци отиват за тях. Имам приятели от този етнос, работливи, с по 1-2 деца, те не се чудят какво да ядат и не бягат от работа.

25

Анонимен

преди 6 години

Странно, аз съм на тристаен в София с едно дете и не смея за второ, че ако е от различен пол с първото няма да съжителстват оптимално в една стая, а за четиристаен не ми достигат доходите защото още изплащам този, та защо да жалим примитивни същества които се плодят без логично обяснение ?