53

Джанго

преди 6 години

Въпрос към русофили и русофоби, че нещо замря тука фронта. Тей кат глеам , нашата мила родина ще се поделя между Русия и Турция. Та ...гаспада офицеръй - *** ли ще изберете и сюнет или руски ботуш да ви стъпи на вратлето. Btw на ботушите им викат кирзъй , а в случай че изберете cut cock , ми то готино , като генерали ще ви облекат.

52

Анонимен

преди 6 години

Какво само цъкате като не е за добро деистваите нали сте сила ама маи се наакахте

51

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

много викахте с висок тон че рашките нема да победят а се оказа путин влезе в сирия обяви че ще освободи сирия отиде победи и се връща като един голям джентилмен понашему тарикат по голям тарикат от путин няма и няма да има тоя тръмп се пише на тарикат а изглежда като клоун.създаде нов фронт за воина за источните страни като призна столицата на израел ерусалим

50

Хо-хо-хо

преди 6 години

До Ех Путине....На всички българки им харесва "резняка"... Да вземете да се обрязвате ли..?

49

Анонимен

преди 6 години

На Путинчо всичките му приятели и аркадаши все ислямисти. Да не се е помохамеданчен ?

48

Ха-ха-ха

преди 6 години

И Путин и Ердоган са едни стабилизатори-здраве му кажи!

47

Бравоооо

преди 6 години

Ударно и мощно браво на Братушката и на Султана...наистина това са управници и политици с топкиииии,за което България мечтае да има такива държавни мъже...в третополовия ЕС също нема управници с топки

46

Анонимен

преди 6 години

Джуджу пристана на османлията. Любов,любов....любовта граници няма.

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 49добре си описало семейството си

44

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

мушмороци...

43

Анонимен

преди 6 години

Ние българите сме най големите гьотверени няма по големи *** от нашето пропаднало племе П.Р Славейков

42

Rrr

преди 6 години

В Турции ще има АЕЦ, Турски поток. Ток и газ ще купувате от тях

41

Анонимен

преди 6 години

Защо ли Путин и Ердоган си търкат излишно обувките като и от двамата нищо не зависи. Могат да изказват само загриженост.

40

i-owigi

преди 6 години

Има ли краварииии.....?)

39

i-owigi

преди 6 години

На българите, които мимоходом шетат из сайта, искам да ги предупредя, че има много платени полски сод0мити на краварски издръжка. Репутацията на Русия в България може да бъде подробна само с подмолни парични средства! Кауза пердута е, ама нека си дават парите напразно) Млада държава е Кравария, има да се учат от нас на балкански тарикатлъци, ша ги в каубоите.

38

i-owigi

преди 6 години

Фашисткото управление преди 9.09. изби 30 000 българи! Мнозина други вкара по затворите. Справедливата народна власт донякъде взе реванш и наказа предателите за двете национални катастрофи. Народният съд осъди на смърт около 20 000 изменници. Око за око! Останала буржоазно-капиталистическа *** бе пратена да блъска цимент и кирпич наравно с "цветните" от малцинствата. Затова сега когато си върнаха властта така ги толерират. На всяко бг семейство се пада % от издръжката на ***. Демокрация.

37

i-owigi

преди 6 години

За Путин не знам, ама България се превърна в анадолска провинция. На шопите не им дреме, щото Вуте да зле, ама в провинцията, Делиормана и Родопите, нещата са апокалиптични. Българите вече не са фактор. Нещо подобно изглеждаше Югославия след войната. А в Кърджали, Хасково и Свиленград доминацията на турския капитал стана пълна. Най-кофтито от всичко е, че има изгледи България да се превърне в първата индийска държава на Балканите. Ама нищо, Тиквата ще ви оправи за 800 дни)

36

Анонимен

преди 6 години

Шматарок, усети се, че не сме бабичките от пенсионерския клуб пред които "вървиш" и се изниза. Хахаха.

35

i-owigi

преди 6 години

Путин отиде, видя и победи в Сирия. Оттегли се като първия пич. Мисията изпълнена! На краварите им отива да са лузери)

34

Ех Путине....

преди 6 години

Да идеш на крака при Ердоги значи много ти е харесал резняка предишния път!