52

anonymous

преди 6 години

Поредният бисер на Б.Б.

51

ехаааа

преди 6 години

За цирк Балкански е екстра нашия Началник,но дали има свободни места?!

50

само ГЕРБ

преди 6 години

Представям си го: - Айде бе Тереза, дай да го видим тоя английски чай бе, че само ми говорат за него бе, а па като додеш къде нас щи дам да пробаш шкембе чорба с много чесън и с голяма домашна джанкова парцуца! И това иречено на чист оксфордски английски...

49

икономист

преди 6 години

До Анонимен 53Амии, злото е плъзнало навсякъде. И ще стават още по-зло, без необходимите регулации, които в условията на капитализъм са много трудно осъществими. Защото нали знаете, че държавата, не е хубаво да се бърква в условията на пазарна икономика... За да не попречи случайно на богатите, да станат още по-заможни.

48

Анонимен

преди 6 години

До икономист 52В Русия също е капитализъм.

47

икономист

преди 6 години

И както преди време Владо Горанов отговори на въпрос на журналист, "Какво ще правят енергийно бедните, след поредното вдигане на цената на тока". "Ами, че то електричеството и без това е луксозна стока, и не е нужно да я имат"(особенно в днешно време, а и през зимата най-вече). Определено правителството е много грижовно към обикновения човек... Това е смисълът на капитализма. Тези, които са адаптивни оцеляват, а останалите кучета ги яли, и ще стоят без ток и вода!

46

Анонимен

преди 6 години

Не знаем какво точно е правил, но паунда падна с 2 ст или 1%. Трябва да се поканят политолози да изтълкуват тези промени.

45

Анонимен

преди 6 години

Като гледам, Бойко има много повече международни контакти от Путин и в по-цивилизовани страни. Нашите продажници, вместо да се гордеят с това, се чудят какъв кусур да му вържат и всячески да му пречат. Как искате да се развиваме в тази среда.

44

Анонимен

преди 6 години

Бойко го уважават и канят навсякъде в Европа. Затова бесепарите не могат да си намерят място и се чудят каква мер-зост да измислят.

43

икономист

преди 6 години

До Анонимен 12"Това правителство, подкрепя, находчивите и предприемивите, които искат да се развиват и да правят бизнес в България. " Нещо подобно каза Боко в аулата на УНСС наскоро. Не претендирам за 100% достоверност на думите! Ако това е така, тогава какво правим с останалите, които са към 80-90% от населението. Айде дори и 70 да са, но със сигурност са мнозинството от българския народ. Това са обикновени хора, работещи, имащи обикновени професии. Невидимата ръка на пазара ще реши...

42

Анонимен

преди 6 години

Полицайчето май иска да го избръмчи с палката...

41

Анонимен

преди 6 години

Що не е взел и Фърчилото с него, белким пак намажат с Деси както с Макрон!

40

Фкдсшт

преди 6 години

Пак лъже! Убавец е той, знае си го, ама нали е скромен...

39

ноне

преди 6 години

Да така я е награбил като типичен балкански джентълмен

38

Щирлиц

преди 6 години

Ето кой ще върне баланса в силата!Нека силата бъде с него!Е,няма си джедайски меч,но може да си купи играчка-заместител,нали ще прави шоу?

37

Анонимен

преди 6 години

Какъв изумителен и показателен факт е, че именно неграмотните, простите и съответно бедните ругаят Европа и хвалят путин.Едва ли е просто съвпадение.

36

МАГИЯ

преди 6 години

До МЕЙ катаНО ТЕРЕЗА И НЕЙНИЯ ОСТРОВ БОГ ШЕ УБИЕ!!!

35

Анонимен

преди 6 години

тоя тик не спре да се излага ..аман от тИк Ви

34

МЕЙ катаНО

преди 6 години

До socialen Меиката е НЕЛЯбена не ЖЕЛАНА от целия ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИ БЛОК!!! ЦЯЛА АФРИКА!!! И ЦЕЛИЯ БЕЕеН СВЯТ!!! ТЕЗИ ВИИОТИ НЕ ХАРЕСВАТ БЕ.НИТЕ НА МОМЕНТА!!! Но СВЕТА СЕ ВЪРТИ!!! НИЕ НЯМА СМЕ ВСЕ БЕ>НИ!!! НИЕ ШЕ СМЕ БОГАТИТЕ!!!

33

Анонимен

преди 6 години

дано останеш там дето са те поканили и никога да не се връщаш обратно в БГ