72

Анонимен

преди 6 години

"Пихме, казах на Тереза Мей, дай да видим този английски чай, четох, четох в България, че ще пия английски чай, дай да го видя", каза Борисов.----------------------------Ахахахахаааа.. Бай *** на Downing street или една българска мутра в London Westminster :DЩе заснемат ли филм за това?! Кралицата и тя да му изпрати покана за чай, не знае какво шоу пропуска !!!! :)))

71

Many Assets

преди 6 години

Може и да го канят в Лондон, но ще си плаща от от собствените пари. Фалилата България ще емитира още облигации, които ще бъдат за сметка на приятелите му от партия Герб, както и за коалиционните им партньори. Congratulations to all the Bulgarian politic leaders and their financial experts. Sure, Best wishes to all the investors un Bulgarian Government Bonds.

70

Гошо

преди 6 години

За хубав - не си хубавец, не си и умен - едва завърши за пожарникар. Не си и политик дори от балкански мащаб. Канят те като маша на Козяк 16 и като тяхно магаре. Нали знаеш магарето за какво го викат - да мъкне товар и негативи. А ти си въобразяваш, че си политик ! Опомни се, бе! И престани да бъдеш слуга на селското си его и злопаметност!

69

1

преди 6 години

др.борисов,ще имаш ли среща с българите студенти в Лондон,или горчивия спомен ,от миналогодишната среща,не ти позволява да се погледнеш,в огледалото.

68

икономист

преди 6 години

До анонимен 60Не е ясно дали китайците са на правилния път! Това ще разберем, когато икономиката им излезе от състоянието на експанзия, в което се намира в момена, и икономическият цикъл започне отначало... Китайската икономика също работи на пазарен принцип, само че правителството им е социалистическо, което нищо не променя в механизма на функциониране на икономиката. Основният проблем на капитализма, се корени в парите(капитал или парични средства), и ненаситното влечение на хората към тя

67

Анонимен

преди 6 години

Що не се срещнеш пак с българите в Лондон, или те щом не са герберасти не са българи.Да не те страхуват, че пак ще те питат КОЙ виждаш в огледалото?Айде пии си чая и хич се не завръщай.

66

Да Винчи

преди 6 години

Хубав си ти, ама домакинята хич я няма...

65

рррррррррр

преди 6 години

Убавец си баце, убавец!

64

Факт

преди 6 години

Никой в ЕС пет пари не дава какви ги върши Боко у нас!Щом е послушен-ще го дундуркат.Чисто наша работа си е да го изметем!Обаче ако ще докарваме Корнелка на негово място-нема смисъл.Друг път трябва да се търси!

63

Бандит

преди 6 години

Киселото мляко най-вероятно ще е със сухо мляко

62

Пророкът Гочо

преди 6 години

Не може да не е станало дума и за биткойните. Да не си мисли *** ефенди, че ей така си ги е гепил, както гепи наред из БГ.

61

Бръчков

преди 6 години

Това , че не е хубав и от космосът се вижда ! Мутрата си е мутра ! Ново инструкции и ниви наколенки.....Жалко за майка България !

60

Манолски

преди 6 години

Канят го, за да му спуснат поредната директива. И аз съм на мнение, че ББ е назначен за губернатор на злощастната майка България и понеже егото му е толкова голямо, че е готов за едно потупване по рамото от Мей, Меркел или Ердоган да безчинства срещу народа си

59

Хм

преди 6 години

До БГ у Иречек/Тереза/"Вие тоя чай откъде го вземате? Купуваме го. А аз ще ви черпя кисело мляко.И аз го купувам."Лека корекция в последната реплика: "А аз ще ви черпя кисело мляко.Носят ми го,както и суджука."

58

БГ у Иречек/Тереза/

преди 6 години

Вие този чай откъде го вземате?Купуваме го.А аз ще ви черпя кисело мляко.И аз го купувам.

57

ЦопиРайт ?

преди 6 години

Независимо от правата на изображението го свалям за memeпреработка за артистична и некомерсиална употреба, погледът на пазача е култов !Апропо, Терезка виде ли му CV-то на тоя матриял ахахаха ?

56

Шефа

преди 6 години

И преди и сега англичаните канят българския ръководител , който и да е той , за да се избъзикат с простотията му!Нима някой вярва , че пожарникаря ще уцели с кой прибор да яде?ИЗКЛЮЧЕНО!За Балканите го канели?А дали си вярва , че е фактор на Балканите?

55

inatut

преди 6 години

с този коментар б.Б. заранта отрано дълбоко е фистирал комунистическата душевност..

54

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Същински Левски... - само, че Левски обикаляше България, а Борисов и България, и света...

53

анонимен

преди 6 години

Капитализмът е жестока система, капитализъм има и в САЩ, и в Русия, и в Англия и във Франция.Само братята-китайци тръгнаха по верния път-да строят социализъм и комунизъм.