7

Прекрасно село

преди 6 години

Здравейте, Топла водя няма още вчера от 22ч., като днес от лайнофикация се опитаха да ми обяснят как аварията се е случила през нощта, незнайно кога, но след 12, което 100% не е така. Отделно в 8 сутринта ми беше съобщено, че аварията е на Г.Делчев и Луи Айер, което е на близо 2-3 км от мястото на реалното събитие, което след разговори с хора работили в лайнофикация, стана ясно че в неделя срещу понеделник няма кой да си мръдне пръста и реално днес в 8 като говорих с тях те си нямаха и на идея

6

Ром Бакарди

преди 6 години

дО toiАз доколкото разбрах днес е аварията ,а защо не си се бръснал останалите дни и не си се къпал е друг въпрос .Съгреваш си вода на ел печката и се изплакваш сутрината -да ,неудобно е ,но ,хигиената преди всичкоа и има и мокри кръпички ,те не са като душа ,но ще решат проблема ,е ,ако не си се къпал 3-4 дена ,ще е трудничко . Желание има ли -резултат се постига .

5

нищо не праите

преди 6 години

Аз се чудя следното. Защо няма един почистен тротоар. Вървиш по леда, спирка където е изчистено, а след това лед. Лед, чисто(спирка), лед. Да ви е лесно като слизате от транспорта , а псоле летене. Какво правим. Чакаме слънчо да почисти.

4

toi

преди 6 години

До Ром Бакардипроблемът е, че влизаt сутринта в банята, чакаt 20 мин топла вода, тя не идва , и се налага да отидеш на работа мръсен, вмирисан и необръснат с 3-4дневна брада. Изключително неприятно! Това как ще го компенсират мъ-ршите от топлофикация, които иначе само ламтят за пари?!

3

Анонимен

преди 6 години

Работил съм в топлофикацията 25 години по Бай Тошово време. Преди зимният сезон всички тръбопроводи ги надувахме на макс и където дадеше дефект го отстранявахме преди да дойдат студовете. Да ама тогава държавата се грижеше за народа и държавата се казваше Народна Република България. Сега гледат да ви вземат хилядарките без да влагат никакви мангизи в подъръжката. Като се спука нещо го замаскират и след няколко месеца пак гръмне. Колко тръбопровод е сменен през тези 30 години? Николко!

2

NEtikva

преди 6 години

Garantirano ot GROB(Tikva+Kalinki).

1

Ром Бакарди

преди 6 години

Еми нали има електричество и това добре,ще се отопляват на ток тази вечер .