20

Анонимен

преди 3 години

Е да но само ако си от Бръщен или си роднина на българският вайзер.Иначе е кръгла нула фермата.Лъжат те в касетите,пращат те на празни полета да влачиш една арматура от средновековието заедно с касите,и навсякъде се говори на турски.Всичките им вайзери са турски българи.

19

Анонимен

преди 6 години

Това е чаканото щастие! Модерни крепостни.

18

Анонимен

преди 6 години

Защо не сте дали и други гледни точки? Например различни гледни точки описващи този от Северна България, дето се е хвърлил под влака. То е ясно, че в сравнение с родопските села е в пъти по-добре, но не създавайте някакви райски илюзии, защото не всеки е устроен за примитивен живот.

17

Юнал Джемилов

преди 6 години

Ето преатели виждате ли, Англия е ДЕПЕСЕ, балгариа е ДЕПЕСЕ ЕС е ДЕПЕСЕ

16

Анонимен

преди 6 години

А последното изречение за какво е:"Сватбар в палатка от найлон в Бръщен бе и почетният председател на ДПС Ахмед Доган с бившия вицепремиер Емел Етем, които жениха бившия кмет на селото Красимир Пехливанов, издигнат от тяхната партия"Да не би да са уредили работа на селото, или може би са вдигнали стандарта на живот?

15

Анонимен

преди 6 години

Навремето Стефан Цанев, а и не само той, го казаха, че ролята на България в ЕС ще прислужническа и черна, но т.нар. демократи скочиха като попарени. Взели са ги, защото тези от колониите са страшно мързеливи и все репресирани. Много източноевропейци ходят да работят това и после като чистачи в Лондон и понеже не говорят английски го намират като отлично положение. Да се човек къде се живее по-скотски.

14

Стар Бургазлия

преди 6 години

Браво на тези хора от Бръщен, както и на британеца *** - Win-Win-Ситуация.Но няма ли да е по-добре в този китен планински район жителите сами да организират отглеждането на малини и капини, предполагам, че дори ще са по-вкусни от английските.

13

Дядо Соци

преди 6 години

Разбирасе че така е по добре, отколкото да чакат Корделка да ги управи.

12

Анонимен

преди 6 години

Не разбирам драматичните коментари под статията - хората могат да работят селска работа, работят я в Англия и са доволни от англичанина, който и той е доволен от свършената работа. По-добре хората да работят, от колкото да висят на помощи и да мрънкат в кръчмата че не стигат парите.

11

Анонимен

преди 6 години

Всяка малко по-платена работа от минималната е превзета от прими.тивни от майната си и за източноевропейския селянин е радост да работи най-мизерната и ниско платена работа. Това е сринало нивото на всичко. Цяла Англия е станала едно колониално блато, а такива с робска психика си мислят, че са върха на елхата. Защо не показаха къде живеят там докато работят? Сигурно е по-престижно от дупките им из помашките села.

10

Бай Иван

преди 6 години

до 8Ти по името ли определяш един човек що за стока е ? Това не говори добре за теб.В казармата съм служил с всякакви (помаци, турци,"шведи", българи) мога да ти кажа че от всички съм попадал и на свестни и на ши***ци. Така че ....

9

Анонимен

преди 6 години

Защо въобще ни занимавате с някакви турски мелодрами ?Това, че има толкова сватби в това турско селце, по-скоро е обезпокояващо за нас българите.Означава, че ще се родят и повече турчета, които ще гласуват за ДПС.

8

до 3

преди 6 години

Какви българи те морят пък теб бе. Ти срещна ли бъргарско име в статията. Това са все по-мачо-ри.

7

Анонимен

преди 6 години

Ами как няма да е милионер, като има глупави БГ-селяни, които му работят за без пари, пък освен това го величаят и като Бог.За простотията спасение няма.

6

Анонимен

преди 6 години

В Англия винаги им трябват хора за най-мизерната работа, защото и бонго-бонговците станаха повече там. Ако имаше други, които да предпочетат да го работят това бъдете сигурни, че щяха да я дадат на тях тази работа.

5

Анонимен

преди 6 години

Тръгнааме от Англия и стигнааме до ДпС и агент Сава.

4

anon

преди 6 години

сега сменете всяка "статия" за мутреси, певачки, ***, брадъри и всякаква друга повярвала си помия с по една такава статия като тази и ... ще се оправиме...

3

Бай Иван

преди 6 години

Поредното доказателство че българите в чужбина са повече уважавани отколкото в собствената си страна.

2

Руцифер

преди 6 години

Всичко о.рахте с последните двама.

1

Министър

преди 6 години

бРАВО !