63

123

преди 6 години

Ама нека го построят бе, и трети и четвърти и после като завали едно хубаво да ги измие от лицето на земята тия алчни ***. Сами си копаят гроба.

62

Анонимен

преди 6 години

До ФИЛИПТова че си отделил 0.3 секунди от живота си да натиснеш бутона за големите букви не прави по никакъв начин мнението ти по-валидно. Напротив. Показва безсилие и мания за налагане на мнение

61

ФИЛИП

преди 6 години

ЕКОЛОЗИТЕ ПРЕЧАТ НА РАЗВИТИЕТО НА ЗИМНИЯ ТУРИЗАМ,КОЙТО Е КРАИНО НЕОХОДИМ НА НАЦИЯТА.КОЙ ИМА ИНТЕРЕС.ПОГЛЕДНЕТЕ ВИТОША ТЪЖНА ГЛЕДКА.

60

Гост

преди 6 години

Тия еколози се държат като малки разглезени дечица!

59

Анонимен

преди 6 години

До 59 Излез от панелката си най-накрая и се разходи малко по света. Скандинавците не харесват "лукса" който предлагаме. Не харесват бетона. Обичат семплите неща. Предпочитат да отидат някъде да се забавляват, вместо да седят в някакво лъскаво сепаре и да се правят на тузари. Притежават изключителна загриженост за природата. Ако могат да избират между лифт и електромобил, ще вземат електомобила

58

Анонимен

преди 6 години

Туризма е вреден, селското стопанство е вредно, транспорта е вреден, промишлеността е вредна и т.н. всичко е вредно за зелените фанатици, за всичко са против. Това поведение на разумни хора ли са? Възможно ли е да се води дебат и да се търси разумно решение на проблем с фанатици? Какво общество сме ние в което не можем да взимаме решения основани на разума и се водим по акъла на ненормалници? Какво очаквате да се случи, когато спреш развитието на даден регион?

57

...

преди 6 години

Значи целата работа е пределно ясна! Ясно е, че ББ иска пак да даде на Цеко, както направи предния път, едни наши пари и после да ни каже ами нище не може да се направи по въпроса! Добре де а защо сичките тия концесии баш в банско са се на едни и същи хора или техни дъщерни фирми!? Що не мога аз да зема да ми дадът едни гори и пари и аз да построя там лифт! А!? Май само цеко може лифтове да строи и гори да изсича май май! Ей добре, че поне му осъдиха банкаъа, че са ОТКРАДНАЛИ едни пари!

56

Анонимен

преди 6 години

Какво предпочитате бе хора? Да живеете в мизерия или да имате работа, пари, дом и семейство? Сами изберете дали ще рискувате бъдещето си, заради разни хипи налудничеви простотии.

55

67yt)/

преди 6 години

Еколозите да се качват пеша до пързалките, да не пречат на туристите. Цялата работа е в алчните интереси на политиците-лешояди.

54

Бирарев

преди 6 години

Истината е че от туризъм ползва няма за обикновения работник, защото всичко е мижи да те лажем - нито работата е постоянна, нито заплащането е нормално. Няма държава със висок стандарт която да разчита само на туризма. От него би имало полза само ако е като в гърция - семейни хотелчета, а не да построя огромни хотели които обират клиентелата и принуждават местните да им стават слуги.

53

Анонимен

преди 6 години

Това за бетона трябва да го пише на входа на всеки хотел в Банско, за да знаят всички защо е толкова бетонирано.

52

Стат

преди 6 години

Според официалната статистика, броят на туристите като цяло в България се е увеличил за миналата година спрямо предходната с 19%. Ако дори приемем невероятното, че цялото това увеличение е било в Банско- ските, то толкова ли е трудно да се увеличи капацитета на съществуващия лифт с 19%???Но тъй като такова увеличение е невероятно, то най-вероятно е ски-туристите в Банско, ползващи лифта, ако изобщо са се увеличили, да са се увеличили макс с 0,5%... Тогава за каъв чорт е нужен този Втори лифт?

51

Анонимен

преди 6 години

50ти и 45ти пост на на същия психически нестабилен индивид. Сега и кръв щял да лее. Пародия. Съветвам го да се пробва да работи за Макдоналдс облечен в костюма на Роналд Макдоналд. Така поне няма да му личи чак толкова

50

Анонимен

преди 6 години

Още 80-те когато горе нямаше ски-зона а само един лифт банскалии бяха организирали транспорта с една малка ПАЗ-ка с 30 места. За да се докопаш до билет трябваше да се редиш в 6 сутринта на опашка на автогарата. Та какъви са изводите - не можеш от *** да направиш мениджър на петзвезден хотел. Банско не е Кортина Д'Ампецо и никога няма да бъде.

49

Анонимен

преди 6 години

Целта е да изсечем гората в Пирин, да стане планина на безводни чукари, тогава и сняг няма да има и няма да идват туристи

48

До 50

преди 6 години

Хахахаха. "Бетонът означава просперитет за нашите деца" :))))) Хахахахаха

47

Анонимен

преди 6 години

До БетонДа забраним бетона - това ли е великата ти идея? Да забраним всяко стройтелство, да разрушим всичко, да измрем от глад, болести, да изядат зверовете, а оцелелите да заживеят в пещери като първобитни - това ли е твоя хипи идеал за бъдещето. Няма да стане, ако трябва кръв ще се лее, но няма да стане това. Няма заради перковци като теб, да си прецакваме бъдещото и да живеем в мизерия - такива като теб ги чакат тежки времена, на хората им писна от вас.

46

Анонимен

преди 6 години

До 45Звучиш вбесено и истерично и показваш видими признаци че не приемаш чужди мнения и вместо да дебатираше се опитваш да ги оплюваш. Намирам за иронично че говориш за социопатия

45

До 40

преди 6 години

Хаха, бетонът и асфалтът означавали просперитет за пича и неговите деца :))) Тука е пълно с утрепани селски гноми, които дори не умеят да пропагандират по правилния начин. Селски *** ***. Завирай си бетона където пожелаеш, но се ограничи с вече излетия такъв.

44

Бетон

преди 6 години

До До 36Че бетонирай се, бетонирай и децата си, та да имате бъдеще, каквото искате. Какво чакаш още? Но Пирин не е твоя, нито е на децата ти, че да я бетонираш заради бъдещето си. Твоето бъдеще е в някой бетонен подвал, както си пожела сам.