19

анонимен

преди 6 години

До анонимен 19Говориш фантастики, спри се малко.Айде на теб да ти разбият държавата, после да те оставят само с купчина развалини в пустинята.Какво ще ядеш, *** такъв?Ще хрупаш пясък ли?

18

анонимен

преди 6 години

всички бежанци до наи близкото пристанище на кораби и кьм либия и сириявоината свьрши да се врьщат и да си оправят териториите

17

анонимен

преди 6 години

До шматка 121. само глупаците скачат по площадите2. демокрацията е една голяма лъжа и манипулация3. ти си много ***, *** и елементарен явно-от тия 80 %, за които каза професор Иво Христов

16

анонимен

преди 6 години

До шматкаВоди се хибридна война по всички направления , основната е за съзнанието на хората.Някои хора се учат от идеологията на фашизма много добре, ама ако се каже нещо , което не им харесва, обявяват опонента за фашист.

15

Анонимен

преди 6 години

Де наистина да се завръщаше, ама за съжаление това са кьорфишеци

14

шматка

преди 6 години

Значи вече ако си против емигрантите си фашист.Пропагандната машина работи на пълни обороти

13

шматка

преди 6 години

До 12Що чакаш умните и красивите бе ***.Айде отивай на площада щом имаш друго мнение.Аааа друго е да седиш пред тв а друг да вади кестените.Демокрация е.Никой няма да те спре.Отивай недей да мрънкаш

12

селския бик

преди 6 години

По-добре фашизъм,отколкото нежни евроГЕЙове като сега.

11

анонимен

преди 6 години

Оставете ги италианците сега.В България се налага мека диктатура на една партия, напоследък има тенденция да става и по-твърда тая диктатура.Къде са платените "умни и красиви" да протестират?Айде като са големи идеалисти да ги видим тия лекенца продажни!

10

Анонимен

преди 6 години

"Популисткото опозиционно Движение "Пет звезди", което по последни данни е най-популярната партия в страната преди насрочените за догодина избори, не се присъедини към протеста, отбелязва АП."Да им пожелаем успех на изборите в Италия догодина, по медийните храчки и лепенето на етикет "популисти", разбирам, че това са правилните хора, които трябва да управляват Италия.

9

Анонимен

преди 6 години

Самите НПОта наводняващи европейските държави с ислямски нашественици възраждат фашизма.НПОтата предизвикват войните,като противопоставят едни хора на други.

8

cazzo duro

преди 6 години

Знам, че ще налея вода във воденицата на руските *** но тук нещата наистина са страшни. По-скоро ще станат страшни след 15-20 г. Раждаемостта сред имигрантите е ужасяваща, нямам идея как социалната система на Италия все още издържа. Арабката ражда на всеки 10 месеца. Ужас е , повярвайте ми. Обичайна гледка е да я видиш с две хлапета/разлика годинка/ да бута количка с бебе и пак да е бременна. Нямам идея какво ще стане. Вярно, всички са от Африка/не от ИДИЛ/ ама какво от това..

7

Анонимен

преди 6 години

Ейййййй,тия италианци много разглезени,бе.Имало фашизъм.У нас има тоталитаризъм,пък никой не протестира.

6

анонимен

преди 6 години

Кардиналите във Ватикана са много по-опасни, не сте ли разбрали още?

5

анонимен

преди 6 години

Хората си искат държавата обратно, не я дават на терористите и ислямистите.Защо ги наричате фашисти?По-скоро неофашисти са престъпниците от киевската хунта(бандеровци и десен сектор), както и хората на Порошенко и Саакашвили.Или не са, въпреки че убиват невинни руски деца и жени?

4

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Либералите да такава степен са изперкали, че са съгласни да запушат устана на женаси та да не вика докато петледжен я изнасилва .

3

Анонимен

преди 6 години

Хиляди (copocoиди) на (платен) протест в Италия, фашизмът (антиимигрантският отпор) се завръщал

2

Анонимен

преди 6 години

"Няколко хиляди души се събраха в северния италиански град, където крайнодесни екстремисти прекъснаха неотдавна среща на неправителствени организации, помагащи на мигрантите, припомня АП."Аха, ясно, поредното платено мероприятие организирано от Сорос. Трафикантите на нелегални мигранти тръгнали да наричат италианската съпротива "фашисти". Не може банда ***, и платена криминална сороска yтайка да ми обясняват кой бил фашист и кой не.

1

Анонимен

преди 6 години

Италианският фашизъм е безопасен.