13

анонимен

преди 6 години

Спомнете си какво стана в Либия-Кадафи искаше да избяга от долара и да въведе златен арабски динар.Резултат-цветна революция, убиха го като куче, не само него , но и цялото му семейство.Западна демокрация в действие е това!

12

Анонимен

преди 6 години

До анонимен То и в С. Корея няма комунистическа партия ,ама 80%....

11

анонимен

преди 6 години

Всичкои е по сценарий , написан в дебелите книги и инструкции за действие на определени корпорации , организации и служби.

10

Швед

преди 6 години

До анонимен 6На нас алгоритъм ни не требе! Ние си имам ГРоБ.

9

анонимен

преди 6 години

Венецуела е една от държавите, най-богати на петрол,ни никой няма да ги остави да го продават и да печелят от него.Процесите се контролират от западните нефтени и банкерски организации, които са грабителски по своята същност.Достатъчни са няколко продажни политици в правителството на съответната държава(в случая Венецуела) и планът се задейства.Артиситите са различни, планът е един и същ.

8

анонимен

преди 6 години

Горките венецуеалци-те са жертва на едни хиени-кръвопийци-банкери и финансисти, които искат само да крадат петрола и да живеят за сметка на страданието и нещастието на обикновените хора.

7

анонимен

преди 6 години

Венецуела е поредната жертва на глобалистката банкерска и финансова англосаксонска мафия.Така са решили от Световната Банка, МВФ ,Лондонското сити и момченцата с вратовръзки от Уол-Стрийт.

6

анонимен

преди 6 години

Има си алгоритъм да докараш една държава до финансова криза и дефолт, ама няма да ви го кажа.Край на безплатната лекция сега.

5

анонимен

преди 6 години

Венежуела е поредната жертва на глобалистката банкерска и финансова англосаксонска мафия.

4

анонимен

преди 6 години

Стига с тая изтъркана плоча за комунизъм, във Венецуела няма комунизъм и не е имало.

3

Анонимен

преди 6 години

Важното е да не се плашат - комунизЪма изисква жертви от всички, но малцина ще си живеят в него!

2

Таню

преди 6 години

Ми, айде да ги купим за един петродолар! ;)Сега, майтапим се, ама как се управляват толкоз милиона индианци, горещи бикини и всякаква пaплач, дето иска да си кове соц рай на земята. Боката мое само се учи на корупция от тоя мустак, само на ланеца и пръстена с рубин не мое му стъпи...

1

анонимен

преди 6 години

Нищо ново и нищо чудно, това се предполагаше да стане, дори по-рано.Всеки , който тръгва срещу американските нефтени интереси, най-накрая стига до финансова криза и дефолт.Световната англосаксонска глобалистка мафия е много силна, тя управлява чрез Световната Банка и МВФ. Доларът все още е силна валута, не се знае докога.