33

анонимен

преди 6 години

Русия е велика , Крим е руски, свикнахте ли?Путин ще управлява Русия още 5 години, ще спечели още един маднат, заслужава си човека, руснаците си го обичат.Сега може да се *** от яд!!!Айда почвайте с минусите сега!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Наред е русия, за което ще сме благодарни до живот на братята американци и Велика Украйна.

31

анонимен

преди 6 години

Тероризмът и атентатите са естествено следствие от социалното неравенство.Има богати и бедни хора, има богати и бедни страни-затова ще има атентати и тероризъм.Разбрахте ли, селяни прости?Ама се наливайте с ракия, слушайте какво говорят Меркел, Макрон, Мартин Шулц, Кристалина Георгиева и затъпявайте още повече.

30

анонимен

преди 6 години

Банкерчетата с лаптопите на Уол-Стриийт и Лондонското Сити сега се радват, планират да обезкостят още една суверенна държава-Венецуела.Не им стигаше хаоса в Близкия Изток и Африка.После се чудите защи има тероризъм и атентати, всичко се връща на тоя свят.

29

Анонимен

преди 6 години

Венецуела е на трето място в света по залежи на петрол и газ.А фалира ...?!Светлий Социализъм и глад...

28

анонимен

преди 6 години

Сега хиените-вампири-кръвпоийци от западните петролни компании и западните банки доволно потриват ръце, ще изпият кръвта на поредната страна-жертва-Венецуела.Но скоро може и да се задавят от алчност, че се самозабравиха вече.

27

анонимен

преди 6 години

Прекалено много станаха провалените и фалиралите държави по света в резултат от политиката на САЩ, Англия и Франция.На хората по света почна да им писва от тяхната алчност и наглост.

26

Анонимен

преди 6 години

На ви социализъм :)))Само бедняшки са приятелите на Русия!Като нея самата.

25

Анонимен

преди 6 години

Венецуела има повече залежи на нефт и газ от Русия и все пак фалира, защото се управлява от комунисти!Това е гроззното лице на комунизма - бедност и глад, докато лежиш върху злато !

24

Анонимен

преди 6 години

Путин ей с такива като Мадуро е приятел. Опознаха думата дефицит като нас по време на светлия комунизъм когато нямаше тоалетна хартия и използвахме Работническо дело. Венецуела и русия са срам за света. С толкова много природни богатства докараха страните си до фалит и хората да нямат елементарни стоки в магазините или да пият тоалетни химикали, за да забравят реалността в която живеят.

23

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА 19 Китай цял живот мечтае за петрол от Венецуела . Омръзна ми от разбирачи по международната политика . Тези същите оправиха България и сега почват да оправят Европа .

22

Анонимен

преди 6 години

Американците им скриха топката на Венецуела. А и преди кризата наелението не виждаше нищо от парите от петрола.Политиците на САЩ имат толкова грехове, че не знам какво извращение на ада за тях трябва специално да се направи за да има справедливост.

21

анонимен

преди 6 години

Размечтахте ли се и Русия да фалира като Венецуела, хаха?Смешници сте вие, Русия е велика, има си много ресурси-злато, нефт, газ и др.Русия си има и умни политици като Лавров, Медведев и Путин.Крим е руски, между другото, свикнахте ли???

20

cazzo duro

преди 6 години

Това само комунизма и руската орбита може да го направи -страната с най-големи петролни залежи в света да гладува и мизерства.

19

Анонимен

преди 6 години

А русия кога??

18

д-р Исня

преди 6 години

Страна, богата на петрол и да изпадне в криза...Това е от ранга на български политик, ама от най-опитните!

17

lol do 17

преди 6 години

то така става да не върнеш парите :D и като спре кранчето от къде пари - или викаш долари не им трябват те всичко си произвеждат сами като Северна Корея :D

16

lol

преди 6 години

тоя построи социализъма. трябва да му отдаде заслуженото на Мадуро, че фалира такава държава, с толкова много природни богатства. при нас, на бсп и дс им беше далеч по-лесно.

15

анонимен

преди 6 години

Тия финакийски номера на Световната банка и МВФ вече ги знаем--- същото стана и в Аржентина преди години.Освен това една достойна жена и голям политик Кристина Фернандес де Кирхнер беше подложена на голям натиск, дори се разболя от рак.Случайно ли е , как мислите?

14

Анонимен

преди 6 години

Те така обявиха и Перу и Боливия, ама ги изритаха оттам .