24

до 28

преди 6 години

На Евреите са викали Израелтяни още 5000 години преди новата ера!! Явно си използвал учебника по История за разширяване на мускула на Свинктера!

23

Ангел

преди 6 години

Такова нещо като Палестина не съществува.Цяла Палистина си е изконна Еврейска територия. 5 хиляди години е била Еврейска територия и само няколко стотин Палестинска.Също като Цариград.18 века е бил Гръцки и византийски и само 6 века Турски.Грешка която някой ден ще бъде поправена!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Ерусалим е свещен град за Християни и Юдеи но не и за Мюсюлани .Браво на Тръмп!! Нека мачка промити ислямиски мозъци

21

Виж ти

преди 6 години

САЩ или ще преживеят това което преживя СССР през 1990г. или ще подпалят цял свят във войни. 50 години въоръжаване с цел господство на света, а днес е очевидно, че господството не може да се осъществи, остава да се платят сметките.Вие как си мислите, дали САЩ ще признаят поражението си, ще се махнат от света и ще се затворят в кочинката си, или ще подпалят планетата?

20

Виж ти

преди 6 години

Човечеството не може да открие нормалността, това е проблема. Ето например в Европа приемат мюсюлмани с отворени обятия, нищо, че онези гърмят, колят, изнасилват. Да определиш нашественика като бежанец, нормално ли е?Другата крайност - създаваш етническа и религиозна държава в регион в който този етнос и тази религия не съществуват от 2000 години. След това, същите започват да призовават евреите от цял свят да се изсипят в тази държавичка и да се разширяват за сметка на останалите.

19

циганска

преди 6 години

Хубава работа, ама...

18

Анонимен

преди 6 години

Защо не извикат картечаря Шулц от SS, да им врътне 3-4 диска, да им направи една дискотека, каквато заслужават. Намерили къде да се гъзурчат, мърсолите порезани.

17

Таню

преди 6 години

Колко тъжно е борбата ти за идентичност да изчерпва твоята такава. Интересно, филистимците какво точно са построили там, че да претендират за собственост?От тях чуваме само за лагери, подмолен огън, бежанци и купища пари, изсипани от богатите петролни рeзаци. Ако умееха да ги управляват, щяха да имат образовани лидери и да знаят за какво се борят. Сега са точно един ДПС анклав. С това не оневинявам евреите-ционисти, които са неголям процент от общото население. Като няма диалог, танц със саби!

16

Веско

преди 6 години

Ще се изненадате ако някой ги поразпита, какво всъщност искат!

15

К.

преди 6 години

До 12: Какви глупости говориш? Няма НИКАКВА ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА Меркел да обещава подобно нещо на турците в Германия, които в по-голямата си част изобщо не идват от Тракия. Случаят с Израел е съвсем различен - там всички страни са признали държавата Израел, но не и столицата й. Това е все едно да признаеш страната България, но да имаш посланическа мисия не в София, а в Истанбул - ей така заради историческите особености на региона и, за да не противоречиш на неоосманските амбиции на Ердоган

14

К.

преди 6 години

До 20: Какви глупости говориш? Няма НИКАКВА ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА Меркел да обещава подобно нещо на турците в България, които в по-голямата си част изобщо не идват от Тракия. Случаят с Израел е съвсем различен - там всички страни са признали държавата Израел, но не и столицата й. Това е все едно да признаеш страната България, но да имаш посланическа мисия не в София, а в Истанбул - ей така заради историческите особености на региона и, за да не противоречиш на неоосманските амбиции на Ердоган.

13

Анонимен

преди 6 години

Хуманната религия Ислям сме я гледали тук в България 500 г - клане , садизъм изнасилвания ,ангария и отвличане на мали деца които обучават за убийци и като порастнат ги пращат да убият родите им .. Разликата между ислямска държава и тези дето са ни клали е че Ислямска държава реже главите на християните и им продава органите ((( Салман Ружди не случайно написа сатанински строфи ....

12

Анонимен

преди 6 години

Да наистина Тръмп изпълни предизборното си обещание пред еврейсткият си електорат което е добре,но в Германия ако Меркел обещае предизборно на турският си електорат,че ще признае Пловдив за Турска столица и впоследствие го направи как ще реагираме ние господа?

11

Анонимен

преди 6 години

14 - Ние не действаме против никога, ама карай ...

10

Анонимен

преди 6 години

Ето затова Тръмп не иска мюсюлмани в Америка. Където си решат клякат и акат с някакви си техни молитви. Молете се в къщи, а не по улиците .

9

Анонимен

преди 6 години

А преди1967 година когато Израел превзема Йеросалим.защото те го превземат,искам да попитам господата историци на кой е принадлежал този град преди 1967 година?

8

Анонимен

преди 6 години

А вие какво искате да стоят докато ги избиват,радвайтесе че протестират с молитви защото,погледнете реалноста колко от тях са избити,колко невинни жени и деца избиха там,добре е,че не спазват израза"Отнасяй се с другите калто те се отнасят с теб"ако почнат и те да действат кайто ние с тях света е обречен.

7

do До 5

преди 6 години

A ti ot kade doyde do izvoda, che az sam religiozen ?Moyto kokichence az ne gubq vreme sas prikazki za dqdo mraz, snejanka, gospod, proroci!!!!

6

Мучачос

преди 6 години

Еосалим си е израелски.Мюсюлманската *** с ятаган е искала да завладее и Европа,както и сега, мераците на Ердоган.Всяка жаба да си знае гьола.Тогава няма да има етническо напрежение и проливане на кръв независимо от коя страна.

5

Анонимен

преди 6 години

Колко са нагли.Ако християни направят същото в мюсюлманска държава ще ги разстрелят с картечници.