16

МТ

преди 6 години

Хм,до 29 години да се дава за бизнес ,еми тези до 29 г още мислят само за далавери и мечтаят да влезнат в някое ***-шоу , те ще правят бизнес -цирк ,тъпотия ,те могат да направят нещо ,ако до тях имат стабилни родители иначе те летят в небесата (но,във всяко правило има и изключение)

15

Анонимен

преди 6 години

Смях с тези пари ставаш бизнесмен. Не вярвам че банките са толкова глупави сега след навремето Царчето крадливо също даваше пари на бизнесмени измислени.

14

The big щепсел

преди 6 години

Тия пари свършват още преди да сте започнали работа. Институциите са строили легиони от чантаджии, които в момента са на обучение - как да ви извиват ръцете с такси, разрешителни, глоби, и всяко едно от тях е необосновно много пари! Така, че ще си останете само с връщането на кредита. Успех!

13

реалист

преди 6 години

За бизнес в България...??? И 149 да са и безвъзмездно да ги давата уви няма да се получи! Свестните изчезнаха яко дим. Човешката душа е сложно нещо. не иска само ядене , иска и култура иска и правила иска и справедливост. След 50 -100 години ако я има държавата може и да ги има тези неща и то ако се работи ежедневно в тази посока. Засега все още действа закона за първоначалното натрупване /ограбване/ на капитала. С две думи- кауза пердута е тази идея...като чешмичките на царя....

12

Анонимен

преди 6 години

С тези пари само се имитира "бизнес", за да се откраднат. А една част лапва още чиновникът, който одобрява кредита.

11

Хитър Петър

преди 6 години

Вие не знаете колко пари се източват от обучения към бюрата по труда. Обучаемите като им се плаща и не ходят да се обучават, някой от тях дори се отказват от обучение след като са се записали. Тогава кой плаща този курс? Държавата. Не трябва да има безплатни курсове и нещата ще се оправят. Хората не ценят безплатното. Никакви безплатни обучения! Отсега нататък всеки ще си плаща обучението със свои пари, за да може да го оцени и да учи, а не да се забавлява, а държавата да му плаща всичко.

10

Элен

преди 6 години

Като човек който е бил участник в няколко такива програми минаващи през ДБТ мога да кажа, че това са само и единствено схеми за източване. Бюрата по труда освен бюрокрация не създават нищо друго. Само лапачи минават през тази система. Бях отвратен от това на което станах свидетел.

9

Анонимен

преди 6 години

Нямаше ли евросредства за такива програми ? Май са ги побългарили в кредит и с лихви даже.

8

Анонимен

преди 6 години

хора, които при равни други условия, не биха имали достъп до финансиране от банките--------------------Ако при равни други условия не биха получили кредит, значи са абсолютно безперспективни и парите ще отидат нахалост.

7

Анонимен

преди 6 години

Добра сума е.

6

бхк

преди 6 години

"Ромите" са с предимство при получаване. И за тях "кредитът" е безсрочен.

5

един кафяв

преди 6 години

Аз ще представя проект как да заселвам обезлюдените райони и ще гушна 50 бона!

4

Таню

преди 6 години

До ОщетенМдаа, младо провинциално кeлеме да си тия дни. Другите да го дyхат...

3

Анонимен

преди 6 години

Някой от тези разбирачи ще обясни ли какъв бизнес може да се развива в райони в които вече и кучета нЕма, че и *** се изнесоха понеже няма и какво да се бере.

2

Ощетен

преди 6 години

А аз като съм на 35 с две деца да го ..... ?

1

маке

преди 6 години

ами освен до 29 години има и мако по дръти дет сакат да са меринджей я например сакам да направим спиртоварна