34

Пет

преди 6 години

Йерусалим или Ерусалим различно е преведена но това си е древна столица на Израел и все пак там след изселването на евреите от римляните след 71 сл.Хр.е населен от други племена и се е наричала територията Палестина до образуването на новия Израел.а и мюсюлманите с тяхната Легенда че от там се преселил Мохамед на небето при Аллаха е просто продължение на Легендата за Исус Христос. Объркана история с фанатични религиозни Легенди и митове. Живеем в 21 век!

33

Шабан Шаулич

преди 6 години

Скоро и Истанбул ще стане Цариград и столица на България !

32

Анонимен

преди 6 години

Йерусалим от 3000 години е юдейски. Мюсюлманите си имат Мека и Медина и незнам какво ревът. Християните да помислят над Константинопол. А Папата ако още веднъж разцелува краката на мюсюлманин да го свалят от поста и да го пращат в психодиспансер.

31

Пет

преди 6 години

Тръмп бръкна в раната на мюсулманите а това не е разумно!Той си и надалече и има зет еврей и се прави на важен пред евреите но това е Грешка.Стига с този религиозен фанатизъм! Ерусалим е бил някога столица на евреи после и мюсулмани и християни го имат за Свети град.Нека го направят Независима територия добре охранявана в която и трите религии да почитат Светините си.това е най-добре разумното.

30

Анонимен

преди 6 години

Да бяхте отворили атласа и да видите как се пише......ЕРУСАЛИМ.Но да триете коментари сте първи.

29

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоФранцистан, Британистан и Германистан няма никога да подкрепят Бай Дончо и вече се изказаха остро СРЕЩУ признаването. Демографските промени си казват думата и правителствата им ги е страх, че новофранцузите, новобританците и новогерманците ще се разбунтуват при подкрепа на САЩ. Западна Европа в момента си прави харакири, не я занимавайте. Да се надяваме, че Русия все още е православна и няма да влезе в клуба на джихадистите от Палестина и Иран.

28

кога европейските

преди 6 години

политици ще осъзнаят , че мюсулманите винаги се обединяват срещу християните независимо дали въпроса засяга собствените им страни !!! докато религията в европа не етолкова от значение при първосигналните тя е всичко !!! нищо , че после се избиват помежду си като сунити и шиити ....омразата им към нас е водеща ...после идват разликите помежду им

27

Анонимен

преди 6 години

Турците докога ще репресират кюрдското си малцинство?

26

До Кръстоносец

преди 6 години

Гледам, че сънуваш просо!

25

Калеко Алеко

преди 6 години

Всъщност лудия клоун с оранжевия перчем не е чак толкова луд, видя че раССия, Турция и Иран взеха да правят коалиции и договорки за Близкия изток и реши да разпредели силите, като включи Израел на своя страна. Ходът е много добре премерен, остава и Европа да ги подкрепи, а от другата страна на барикадата ще останат Шейховете, Султаните, Аятоласите и Вожда на белите араби от бензиновата губерния ... !!!

24

Лоша работа

преди 6 години

Пише се Йерусалим......***.....новинари били.....

23

Тинев

преди 6 години

Американците пак сътвориха война.Цццццццц, не могат да дишат докато не бомбардират и избият малко деца и жени, еййййй.

22

Анонимен

преди 6 години

брех тия Мека за нищо я нямат явно, щом за Йерусалим се натискат - пуста къса памет все забравят че Мохаметчо е 300 години след Христос

21

Анонимен

преди 6 години

Израел има МНОГО по-мощна армия от Турция... всяка година САЩ въоръжават Израел с оръжия за десетки милиарди... дори целия ислямски свят да нападне Израел, евреите пак ще ги млатят като през шест дневната война. И не на последно място Израел има ядрени оръжия.

20

До 18

преди 6 години

То ако не беше това.... ако не беше онова. Ама е така. *** коментари недей да ръсиш.

19

Българин

преди 6 години

Же суи.... аз съм палестинец

18

Анонимен

преди 6 години

Ердоган и Путин са разговаряли по телефона и Путин е подкрепил Ердоган но официално от Русия няма изявления. Само Песков е казал, че това ще доведе до нови войни в Близкия Изток.

17

Тамплиер

преди 6 години

да бе наистина! Я ние да скачаме всички на протест за Константинопол. Той е гордост за християните! Обявяваме свещенна война на мюссюлманите!

16

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше сащ , Турция досега щеше да размаже Израел.

15

Калеко Алеко

преди 6 години

Ерусалим си е столицата на Израел и то не от вчера.... Тия дотам ли го докараха, да чакат лудия клоун да им го каже, че чак тогава да го проумеят .... ?!