54

Анонимен

преди 6 години

Я да видим колко пъти Ерусалим се споменава в Корана и колко в Библията?? Съотношението е 1 към няколко хиляди. Ерусалим е на мюслите толкова колкото Луната е на македонците!

53

Обичам експерти

преди 6 години

Много смешни коментари от хора нямащи представа нито от религия, нито от това което реално се случва по света.САЩ систематично подпалват конфликти по цял свят, а светът все още не може да схване какво и защо се случва. А то е много просто - 50 години САЩ инвестираха в разработки и производство на оръжие, в създаване на политически елити чрез подкупи, в екстремистки организации и прочие. Целта бе световно господство. Целта днес е провалена, а сметката трябва да се плаща.Това е.

52

Анонимен

преди 6 години

Слава на Израилевият Бог, Ел Елое Елохим!

51

мохамед е педофил

преди 6 години

Много ясно, че ще го иска. Мюслите нямат нито една светиня, всичко е откраднато от юдаизма и християнството и обявено за мюсюлманско. Те са сатанинска секта, създадена да погубва всичко свято на този свят, да го покварява и мърси. Антихристът се е родил още в 6-ти век в ролята на педофил-търговец. Днес неговите последователи с ярост и подлост работят за победата на сатана. Но Иисус Божият Син ще дойде отново на този свят и ще съди живи и мъртви ПО ДЕЛАТА ИМ. Амин!

50

Анонимен

преди 6 години

Йерусалим е това което е благодарение на Юдаизма и Християнството.Исляма е изключително нахален но няма място там!

49

eni4er

преди 6 години

До като ЧОВЕКА не убие БОГА няма да има мир на ЗЕМЯТА

48

Анонимен

преди 6 години

Драги мюсулмани , и Ерусалим ли искате да съсипете ? Всичко да сринете със земята ? Четете си Корана и се молете за Мир !а,и почвайте да работите ,че тоя петрол хептен ви разлигави -арабите никъде нищо не работят-НИЩО! -цял свят ги хрантути ,а те правят само мизерии.

47

до Анонимен

преди 6 години

Тръмп отвори кутията на Пандора .------Дотук съм съгласен с вас. А, що се касае до Бог... е, "Човек предполага - Бог разполага" пък и "Неведоми са пътищата Божии".....

46

Анонимен

преди 6 години

Тръмп отвори кутията на Пандора за своите господари. Бог не взима страна. Няма да вземе и неговата.

45

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е президент на САЩ, а не е господар на целия свят за да прави подобни изявления. Освен ако не цели размирие и разпалва огъня.

44

Бай Иван

преди 6 години

Този град за последните 3 хил. години е бил владян отюдеи, Ромеи, перси, араби, фатимиди, кръстоносци, сирийци, османци, британци, палестици, израелци. Мисля че трудно ще се разберат на кого е града.

43

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен32А ти отвори речника и виж как се казва на иврит и гръцки - щот гърците са го измислили, "Свещени почви" значи, евреите са го изменили според езика си. На старогръцки е Йеросолима / в мн число /, τα Ιεροσὀλυμα , на иврит е Йерушалайм / нема ти го пиша на иврит щот 10000% не вдяваш и бъкел, не че от гръцки разбираш повече де:)/Айде със здраве

42

Анонимен

преди 6 години

До кога европейските Политиците, много добре са осъзнали какво правят и защо го правят . На ,,политиците,, не им пука за християните . Политиците са антихристияни и Богоборци ,от племето на Богоборците .Същото племе което си измисля и краде историите на древните народи , ненавижда тези народи За 30 -35 тодини си измислиха още 2000 хиляди години история .

41

Анонимен

преди 6 години

До Шабан Шаулич 80%

40

Анонимен

преди 6 години

До ПеКаква ти ,,древна столица, ,какви 5 лева . Номади и ,,древна столица ,,Евр..ейски съчинения и папагалите заедно с тях.

39

Анонимен

преди 6 години

А нас, нормалните хора какво ни касае какво е мнението на подчовеците?!ПС: да е или да остане муслиманин е лично решение, което подлежи на промяна. Затова трябва да бъде бъдат броени като такива-***. Други неща обаче - като цвят на кожата например не може да избереш - затова не бива да бъдеш расист!

38

Анонимен

преди 6 години

Фитила е приготвен. Само остава някой да драсне клечката.

37

Анонимен

преди 6 години

VYN MASLQNITE OT IERUSALIM

36

Пет

преди 6 години

Румене и ти си в коментиращите тука така наречени *** и!

35

TEQ NE SA DOBRE

преди 6 години

I OTKYDE NAKYDE SAMO NA MASLQNITE KOITO DOIDOXA V IERUSALIM SAMO PREDI 1000 GODINI