26

Анонимен

преди 6 години

Опитът да се докара цялото население на България в София не започва с Герб, а още от ... сетете се!

25

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 19"Трябва още един мандат на ГЕРБ и нещата ще станат необратими ."Господ преди да ликвидира някого,първо му взема акъла.Неща.стник.

24

анонимен

преди 6 години

няма по красиво метро от това в москва и ленинград всяка спирка е различнафенери от ковано желязо мрамор в различни цветове в софия наблягаме наудобството а не на красотата

23

Курти

преди 6 години

До до 18 гаси тока.Колега, руските мотриси са Влакче на ужасите. Само в София гониш влака. Платено е за 5 вагона, а имаш 4. Разликата е открадната. Ако българските комунисти бяха китайски, досега да им беше изпълнена присъдата. Но те подражават на руските си посестрими и нищо добро не става. Ако фъндъкова я сгащи прокурора, ще вкара в затвора минимум софянски и мутрата борисОфф.. А тя ще се моли да лежи в български затвор.

22

(-_-)

преди 6 години

А, хората имат метро от има-няма сто години, че и повече.. Хубаво е наистина да се направи проучване защо е спряно навремето това пусто метро. Не е изключено подпочвените води да му разкажат играта, ама нали трябва да се усвояват паричките...

21

Прах в очите

преди 6 години

И още нещо - случващото се в тази държава и в частност в София е пълна герберска прoстoтия - няма да мирясат, докато не докарат цялото население на България в София. Вместо да мислят как да свържат сто хиляден град с претъпканата столица и да стимулират хората да пътуват с часове всеки ден, да работят в посока създаване на поминък във всички големи и не толкова големи градове! Няма комфорт на живот в претъпкан град - това е факт и винаги ще бъде така!

20

Прах в очите

преди 6 години

До 20 АнонименЗа да напишеш това, трябва никога да не си си показвал носа от клoакатa, в която вегитираш създадена лека-полека за последните десетина години от тачените, от такива като теб герберуги...

19

Анонимен

преди 6 години

Ще минат години и младите и необременени от политика хора ще благодарят на Борисов и Фандъкова , че София е толкова красив и удобен за живеене град. Трябва още един мандат на ГЕРБ и нещата ще станат необратими .

18

до 18 гаси тока.

преди 6 години

*** плюе във форумите по руснаците, а ползва все още ток на нормални цени, защото руснаците са му направили АЕЦа, а когато се качи в метрото се вози на руска мотриса, защото всичките са руски.

17

Анонимен

преди 6 години

А хората в Пловдив, Варна, Бургас? Те не заслужават ли метро? С това постоянно строене София ще стане 3 милиона вече... :@ :@ :@

16

Бръчков

преди 6 години

За съжаление , обаче , пернишките *** ще се увеличат драстично....

15

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГлавчо, мене московското метро изобщо не ме грее. Интересува ме софийското, защото живея до "Попа".

14

До 11

преди 6 години

Ех 11 кой е бай Ганьото? Не си ли ти който си написал тази фантасмагория.12 лъча и 190 спирки.И е дълго общо 300км.Какви неграмотни агитатори са си цанили ,,социалистите".*** като теб.Те не знаят че това метро се почва и спира по времето на бай Тошо ,но имало вода,почвата не била подходяща и накрая финансовия фалит на държавата и края на БКП.Чак 1998 почнаха полека лекаа след 2010 по активно.А и може би си на 15години или си от Симитли.

13

до 11

преди 6 години

посмали ***, към 5 пъти някъде. То ако питаме тебе Путин сигурно е 1.90

12

DI

преди 6 години

До АнонименВсъщност им 7 лъча , пинко!

11

Анонимен

преди 6 години

Московското метро има 58 лъча и общо 1132 метростанции.Но Бай *** няма как да разбере и проумее това - отскача му от селската главичка.Той си мисли, че Бойко Борисов е измислил метрото.

10

123

преди 6 години

А в Москва всеки месец откриват нова станция на метрото.

9

БГ

преди 6 години

БСП може да управляват само в Москва

8

Дракона

преди 6 години

Оставка на ГЕРБ. Метрото може да стане за няколко месеца ако БСП управляват не за години.

7

въпрос от село

преди 6 години

Кой е Попа и защо ще тръгва от него!?