9

И КОЙ? КОЙ А?

преди 6 години

Сигурно пак руските хакери са винивни! Или Путин?!

8

до 5

преди 6 години

въпроса е , че лондонското сити няма да може да оперира на континента . иначе всеки може да закупи банка на континента и да оперира с нея . просто кралството ще загуби приходи от финансовите си операции на континента.

7

Анонимен

преди 6 години

Защо изобщо се заномава Брюксел с Англия ? Англия е една пропаднала ислямска държава

6

до 4

преди 6 години

доколкото знам американските евреи печатат само долара но ние в европа използваме еврото....ако не ползваме долара малко трудно могат да командват финансово.относно слугите...бих казал , че след 20-на годинки американците ще слугуват на жълтурите...а ако ес се разберем с русия можем да избегнем подобна съдба. а ес няма нужда да се меси по глобални въпроси-просто това струвало прекаленно много пари и животи на европейци...нека американците да го играят полицай

5

До 3

преди 6 години

Найде бе, ти откри топлата вода .То преди ЕС в Англия не е имало банки. :-)Купуват една Европейска банка и си бачкат с тяхните права умник. Не ги мисли евреите

4

Чудя се

преди 6 години

До до 2Ами идеята на американските евреи е да господстват над ЕС!Как мислиш-лондонските евреи към кого смятат да се присъединят,към Господарите или към слугите?(риторичен въпрос)Съвсем очевидно е,че ЕС няма самостоятелна воля по глобалните въпроси!

3

до 2

преди 6 години

най-важното е , че англия няма да може повече да пречи на ес...т.е щатите загубиха троянският си кон в европа. другото важно е , че английските избиратели излизайки от ес ще загубят много без да спечелят (а какво точно ще спечелят лондонските евреи не знам но ще загубят възможността да предлагат финансови услуги в ес...паспортите на банките им няма да са повече валидни)

2

Чудя се

преди 6 години

С какъв акъл брюкселските бюрократчета си мислят,че могат да надхитрят лондонските евреи????Евреина можеш да го изгониш или у*биеш(случвало се е в историята),но не можеш да го излъжеш!Тая дисциплина те са я измислили,дето се казва!

1

БГ дебилчо

преди 6 години

Е ? И кво от тва ?