29

СПОМЕН ЗА ЧАКЪРА

преди 6 години

КАКВОТО И ДА ЦЕЛУВА, ИМА ГРЕХОВЕ ЗА КОИТО НЯМА ПРОШКА.

28

Анонимен

преди 6 години

Пак се намериха кутевски помиярии да плючт и под тази новина...

27

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов може и да е имал грешки,но когато става въпрос за дарения-било то за Православната Църква или за деца по домове или хора в беда и нужда-тук г-н Премиерът не е алчен скъперник и два пари. Нека г-н Бойко Борисов да има здраве,сили и дълъг живот и да е обичан от семейството си и народа си и да не бъде срещу Русия.

26

от21

преди 6 години

Ако бяха се лишили от лични автомобили или някакви министерски облаги и даряха парите, пак щях да си мълча. Още повече даряването е ТАЙНО, иначе предизвикава това ,което написах.. На мен не ми е за парите, дразни и показността, Борисов е като хиена, ако има някакво разрушение,страдание, той не пропуска ситуцията да блесне, като я ОПРАВИ. нема да се изненадам, ако запълни и кратерите на Луната в името на властта,че току виж и там има живот...Толкова.

25

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Дабро ли е - добро е. *** защо го е направил Боко, е мъката на позитанските бесепедери...

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ( коментар номер 21)Продължение:Не ми говори за бабите,които едва дават последните си стотинки,защото има и такива,които хвърлят цели пачки по стотачки на ало измамниците.Ще ти дам и пример за онази богата софийска баба,която даде тлъста 6 цифрена сума на непознат.Аз с тези пари( знам добре,че няма да ги отнеса в гроба),щях да дам на моите близки,роднини,и след това щях да дам и голяма сума за сираци,бедни,и за Православната Църква.А тази баба даде на чужди,а не на синовете си.

23

Анонимен

преди 6 години

От нашите пари , през субсидия за ГЕРБ , Цвъкито раздава хладилници и кофи на хората ! След като прибра 6 000 000 от ЕМКО , можеше от джоба си да ги раздава .

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ( коментар номер 21)Продължение:И още нещо: Когато човек дава пари за добро-било то за православна църква ,за деца сирачета или за хора в беда и нужда,то такива не бива да тръбят. Не съм тръбял,че пускам пари в касата. Просто смятам,че е напълно нормално и естествено ,ние вярващите и миряни да отделяме ,според възможностите си,пари за църквата и бедните и нуждаещи наши ближни и близки. Не ми говори за бабите,които едва дават последните си стотинки,защото има и такива,които хвръл

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ( коментар номер 21)Продължение:нашите предци,по турско време и след Освобождението,та даже и през комунизма( не всички!) са давали пари за издигане и поддържане на православни църкви и манастири. Днес българинът е алчен,скъперник и скръндза. Той ще даде пари за глупости и за екскурзии в чужбина,но за църквата и за деца в сиропиталище няма да даде.

20

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен ( коментар номер 21) Виж,ако детето,което е болно е кръстено православно,може свещеникът или монахът да отслужат молитва за неговото здраве,но ако то е мюсюлманче или некръстено,как ще стане това? Това ще е в разрез с църковните правила. И аз съм давал пари ,пускал съм неголеми,но не и малки сума,и в църковната каса- и това е част от семейния бюджет. Не защото така е заповядала Църквата или духовникът насила ме кара да си давам част от заплатата,а просто така съм пожелал.

19

Анонимен

преди 6 години

До 19 я ходи да палиш свещи и да се молиш по 3 пъти на ден просяк, за църкви пари ще даваме те си изкарват от свещи, та после попа в ролсройс се вземе ли линкълн ли кво беше аре стига. Малко за спорта да даде Боци ама от 4те милиарда където има а не от данъкоплатчето.

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Нали от теб пари не са искали?"А, тези пари лично от сметките на министрите са , така ли? Ако беше ги дал за ЕДНО БОЛНО ДЕТЕ, ЩЯХ ДА МЪЛЧА ...ако църквата беше отслужила литургия за това болно дете и бяхме прочели за това- щях да мълча...от къде знаеш, че не съм давал, а сетих се откъде-не ни пишат поновините такиlа като мен и колегите по-долу и това не е оплакване, а просто факт.Не са само парите, постъпката е грозна и всеки който има съвест и душа го боли.

17

Анонимен

преди 6 години

Снимка 3 е просто чудесна. "Опааа, май пак се оаках".Простият *** си мисли, че живем 500 години назад, а не в светска държава и като дава пари на църквата едва ли не има някаква подкрепа. Тези селски мурафети не минават, Боки.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен (коментар номер 1)Ти какви ги драскаш тука във форума? Кой ти иска мнението по този въпрос? Гледай си футбола,спорта и голите мацки по спортните списания,а не говори глупости,че ставаш за позор.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен(коментар номер 14)Вярно е,че Господ Бог Иисус Христос е имал скромни материални условия,но мизерията е била чужда за Него. Относно православното духовенство и православните монаси ,напълно естествено е те да искат парична помощ за възстановяване на православни манастири и църкви. Това също се изиска много физически труд и пари. Не хули и не плюй духовенството и монасите-те нищо лошо не са ти сторили. А и нямаш никакво право да ги хулиш и обвиняваш. Нали от теб пари не са искали?

14

Анонимен

преди 6 години

Че да не са ги извадили и дали от джобовете си,че така скъпо ги даряват като институции.

13

Анонимен

преди 6 години

До мюслиИскаш да кажеш,че ще ставаш мюсюлманин ли? Ти не си много в ред.Не желая в България да има алахоакбарци-терористи-самоубийци. Турция е наблизо-там се гъ.з.ете по улиците и джамиите колкото си искате.

12

Анонимен

преди 6 години

Питам се Господ глух ли е, та трябва да ползвам посредници? Или сляп? И имат нахалството поповете да се жалват, че им били малки заплатите?!?!Нали служите, бе? На кого служите? Христос е бил БЕДЕН...На сатаната служите....

11

Анонимен

преди 6 години

Църквата е една от най-богатите институции в държавата ама иска нашите пари за да ремонтира манастирите си.

10

мюсли

преди 6 години

Този гъзестия,щом господ му помага да тормози другите,се отказвам от него и сменям религията.