49

Анонимен

преди 6 години

А ,1 МИЛИОН малко е ! Пък Българските Деца кучета ги яли - просия по телевизията за лечение в Чужбина , режат си косите да лекуват други Деца , нормална Детска болница Няма .

48

Анонимен

преди 6 години

Св Иван Рилски е обитавал пещера, а манастирът, кръстен на негово име, обявен за най-големия манастир на Балканския полуостров, продава светена вода половин литрови пластмасарки...и има такса за паркинг с мутра, която събира парите.Изгонете търговците от храма.

47

и ге трошеа цръквите

преди 6 години

Борисов е член на партия която е разрушила толкоз много църкви

46

Росен-ДА; Бойко -НЕ

преди 6 години

ни мъ са глеа къ дръжавата цалива ръката на религътъВЪРНЕТЕ В ПЛЕВНЕВ И НЕГОВЪТЪ ЛЕБОВ В РУБРИКАТА "ОБЩЕСТВО"

45

Анонимен

преди 6 години

ДЯДО ДОБРИ Е СВЕТЕЦЪТБОРИСОВ Е ХИТРЕЦЪТ

44

С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН

преди 6 години

ЗА КАКВО ТОЧНО БОРИСОВ Е ПОЛУЧИЛ ДАР - ИКОНА?ПАРИТЕ НЕ СА НЕГОВИ, А НА НАРОДА?

43

Анонимен

преди 6 години

грях С ЧУЖДИ ПАРИ НЕ СЕ ИЗКУПУВА!!!! И НАЛИ РЕЛИГИЯТА Е ОТДЕЛНО ОТ ДЪРЖАВАТА.ЗАЩО СЕ ФИНАНСИРА С ПАРИТЕ НА АТЕИСТИ И ДРУГИ РЕЛИГИОЗНИ ОБЩНОСТИ?

42

Анонимен

преди 6 години

Сега стана ли ви ясно! Това е Кабинета. Дето целува на попа ръката. Да няма неразбиране, де.

41

Анонимен

преди 6 години

До ГерберНе трябва ли попа да целува ръката на свети Бойко ?за попа не знам, ама ти ше му целуваш .... ръката бе, ти кво си помисли :))))

40

Анонимен

преди 6 години

Божиите служители живеят богато и пребогато а не дават пари за подръжка на църкви и манастири.

39

Гербер

преди 6 години

Не трябва ли попа да целува ръката на свети Бойко ?

38

плевен

преди 6 години

Браво на Васил Антонов!!! Това е негова победа, в резултат на упорита работа.

37

Г

преди 6 години

Що не даде за някоя болница???? Под формата на апаратура например(не като пари, че те потъват в черна дупка).Що не даде за материална база по училищатаза да не изнудват от там родителите за "дарения". Що не даде за спорта-за да могат повече деца без финансова възможност да тренират??? Защо ли - защото всичко гореизброено е обречено! Занапред ще я караме на пост и молитва

36

молба до преЦедателя

преди 6 години

Искам дарение за манастира Свето Заколение Свинско !!!

35

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩе ти дам и пример за онази богата софийска баба,която даде тлъста 6 цифрена сума на непознат.Разликата е, че тези пари са си САМО НЕЙНИ, а тук става въпрос да народни пари....И естествено не закъсняха комнатири че ги е дал Той.А за дядо Добри какво ще кажеш? Дали са му подарили икона?А той дали я е взел, а дали дава, само когато има камери? А защи ли не се сети него да ми го посочиш за пример...Ей това ни различава, но и събира явно....

34

Анонимен

преди 6 години

Ще си сложи иконата при колекцията от бухалки.

33

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

ПО БОТЕВ"...НО НЕ СВОЙТЕ ПАРИ, БРАТЯ,А ПАРИТЕ НА НАРОДА..."Казано е: Когато правиш добро, направи го тайно и никой да не знае.Народът е казал: Направи добро и го хвърли в морето.А този пред камери и телевизии, с безсрамна показност дава от парите на данъкоплатците, като ги представя за свое благодеяние.

32

Тъпyнгери

преди 6 години

Абе, ей, алооу!!! Какви дарения като ТОВА СА ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА!!! А и е ясно, че ще има фирма изпълнител и едни пари ще се усвоят за покрив, който ще прокапе до 2 години...

31

ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА

преди 6 години

Комунистът Борисов пак с чужда пита помен прави. Що не даде от откраднатите милиарди.

30

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов може и да е имал грешки,но когато става въпрос за дарения-било то за Православната Църква или за деца по домове или хора в беда и нужда-тук г-н Премиерът не е алчен скъперник и дава пари. Нека г-н Бойко Борисов да има здраве,сили и дълъг живот и да е обичан от семейството си и народа си и да не бъде срещу Русия.