18

анонимен

преди 6 години

ГЕРБ-ерите са свикнали да лъжат, нищо ново под слънцето.Корнелия Нинова-шефката на БСП, не е ангел, но колкото и да е откраднала от "Техноимпекс" , тя си остава една аматьорка , сравнена с професионалните лъжци и крадци в ГЕРБ.

17

Анонимен

преди 6 години

Хамелеоните не са ангели, а безсрамни бояджии-клеветници. По скалата "червен/по-червен/най-червен/гербер"!

16

Времето е ваше-БСП

преди 6 години

Техноимпекс е една от най-старите български фирми,която от своето създаване през 1965 г. работи по набиране и изпращане на висококвалифицирани специалисти и съветници на задгранична работа.Нечувани бяха подкупите за да работиш в Сирия, Либия,Тунис,Алжир,Мароко,Ангола, Мозамбик,Зимбабве,Нигерия,Куба,Танзания,Етиопия,Гана,Кувейт. И си заслужаваше.Представете си каква дребна мушица-drozofila е Президента с германските си аферички.Корни е кашалот.Ех,имах 70 хилки $,ама не ми се обадиха.Партизан

15

БГТРАКИЕЦ

преди 6 години

АТАКА ВСИЧКО БЕШЕ ДО ДНЕС,БЕЗ МЕН,ПОКАНИЛИ СТЕ ТОДОРОВ СА ПРИВЪТИЗАЦИЯТА И НИНОВА,ТО АКО ИМАШЕ НЕЩО МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ДО СЕГА ЩЯХА ДА Я ОСТАВЯТ.КРАЙ НА АТАКА,КЪДЕ Е ИВАН КОСТОВ РАЗДАЛ 70 МЛД НА СВОИ ХОРА,ГЕРБЕРИ КАКВО СЕ ПРАВИТЕ,ЧЕ НЕЩО НЕ СТЕ ИЗЖИВЯЛИ,ВИЕ СТЕ ПОЛОВИНАТА БКПЕЙЦИ,АКО НЕ ВСИЧКИТЕ,АКО ЩЕ СЕ ИЗЯСНЯВА,КЪДЕ Е РЕСТИТУЦИЯТА С ЕДНА БЕЛЕЖКА ВЗЕХА НАРОДНИ ИМОТИ,ВСИЧКО Е СМЯХ И ЛЪЖА В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА.

14

Анонимен

преди 6 години

Мнението на от-репки като Биков, Антон Тодоров и пр., които от плювачи по ГЕРБ станаха техни иб-рици, не струва пукната пара

13

ЗАЩО??????

преди 6 години

ЗАЩО ЦВЕТАНОВ КАТО Е ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ И СЕ ЗАПОЧВАТ ОБВИНЕНИЯ ОТ КОИТО НИЩО НЕМОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ НА ГЕРБ КЪМ НИНОВА - АНТОН ТОДОРОВ ОСТАНА ДА КАЖЕ И КАК СЕ Е ОБЗАВЕЛА НИНОВА В АПАРТАМЕНТА СИ ЕГАТИ КЛЮКАРИТЕ- ВСИЧКО БЕШЕ КАТО ПАЗАР И ТО ЖЕНСКИ САМО ЧЕ В СЛУЧАЯ БЕШЕ МЪЖКИ -А ОНЯ ДЕТО ЦВЕТАНОВ ГО УПЪНОМОЩИЛ ДА ГО ЗАМЕСТВА ДАНАИЛ ЛИ БЕШЕ САМО ДЕТО НЕ ЗАСПА ПРЕД МИКРОФОНА СРИЧА КОЙ МУ Е ДАЛ ДИПЛОМА СЕ ЧУДЯ -ЗА МЕН ТОВА Е СТРАХ ОТ НИНОВА НОТЯ Е ДОСТА СМЕЛА И ХОРАТА И ВЯРВАТ 80% СА ЗА НИНОВА -УСПЕХ НИНОВ

12

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

11

Анонимен

преди 6 години

Като чуят Нинова и обрив им избива и тръпки ги полазват. Отстрелва ги като зайци. Свиквайте, по-горе що ще става.

10

Анонимен

преди 6 години

Като си помисля, че само преди 2-3 г. това л.ке плюеше здраво по ментора си и лидер! Що за морал е това? Политическа и.мет навсякъде, а ни учат как да живеем.

9

Анонимен

преди 6 години

ЗА ДА СА ЧИСТИ СМЕТКИТЕ И ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД, НАЙ-НАПРЕД ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРИ ОСНОВНО ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА.ИНАЧЕ БОРИСОВ НЯМА ДА ИМА МОРАЛНОТО ПРАВО ДА ГОВОРИ ЗА ПРОВЕРКИ.ЩОТО РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА, АЕ ГЛЕДАТ ДА Я ЧИСТЯТ ВСЕ ОТ КЪМ ОПАШКАТА.

8

Пешо

преди 6 години

Егати спора кой повече е откраднал комунистите или мутрите?По скоро бихме открили кое е първичното кокошката или яйцето?

7

хахха

преди 6 години

"...90 на сто по сделката са компенсаторни записи и бонове..."Ми тя с толкоз компенсаторки баш-комунистката Корни, освен виден приватизатор била и виден реститут значи!?...ама и много будала има тука ей!

6

БЪЛГАРИН

преди 6 години

СПОРЪТ НА ПОЛИТИЦИТЕ ОТ 30 ГОДИНИ НАСАМ Е КОЙ ПО-ВЕЧЕ Е ОТКРАДНАЛ! И ТОВА ГО ЧУВСТВАТ ВСИЧКИ ЧЕСТНИ И ТРУДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ ПО ДЖОБОВЕТЕ СИ...

5

Мнение

преди 6 години

Откъде толкова ревизьори бе? Имаме само един ревизоро , дето тичаше като ненормален от митница на митница и не направи нищо.Остана му само посмесището.

4

К Маричков

преди 6 години

Поздравявам Форума с песента: АЗ НЕ СЪМ ГЕРБЕРАСТ , И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА !

3

Наивен

преди 6 години

Документи, документи... По един и същи въпрос, от едно и също ведомство, в случая Прокуратурата. Според един прочит, от Тежката артилерия, Нинова е по черна от дявола. Според същия документ, но прочетен от Нинова, няма нищо нередно. Истината ще е някъде по средата на мнооого по голямо разстояние от Десислава Атанасова.

2

Анонимен

преди 6 години

Браво, Нинова, попилей ги!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката преди време не изтърси ли, че Винету не става и за кмет пък камо ли за премиер интересно кога и как си промени мнението ???