85

ШибиРиби

преди 6 години

Тоя Каролев се в издънка дагоеба я му дръпнали пари от картата я го сгащили с изтекла книжка. И все с депутати говори се акъл по телевизията дава. С кво се занимава тоя ***. Кой го прати да си клати *** в канадски ВУЗ и защо не можа да почне работа там в някоя банка ми тук се прави на капацитет.

84

Анонимен

преди 6 години

До 82 - не си по темата. Искаш все едно в банката, ако ти е изтекла личната карта да те арестуват за 6 месеца ли? По твоята логика.

83

до 80-врата в полето

преди 6 години

И пак там я застраховате ,и данъци....и така нататък

82

az

преди 6 години

,,, КАТ да пращат SMS ... нали ни имат координатите или им е скъпо,,,

81

Принципно

преди 6 години

Хайде сега тука хитреците да изтеглят кредит от банка - да си носят лична карта с изтекла валидност..................

80

...

преди 6 години

Аргумента на нашите управляващи, че видиш ли Българите живеещи в чужбина спазват законите (според тях от страх), а в България я карат през просото е много плитък. Толкова плитък, колкото интелекта им. Просто, законите в тези държави са логични, справедливи, в защита на обществения интерес и с оглед опазването на основните човешки права. Ако нашите закони са като техните и се прилагат по същия ОБЕКТИВЕН начин, и аз ще ги спазвам. SO SIMPLE.... DO TOGAWA.. *** SI MAIKATA!

79

..врата в полето

преди 6 години

За това си регистрирайте колата на приятел или роднина в чужбина, но с генерално пълномощно, и пей сърце! Глобите от камерите се адресират до собственика. Ако ви спрат и ви свалят табелите, можете да ги съдите дори в Страсбург (от името на собственика), защото частната собственос е НЕПРИКОСНОВЕНА! Тези измишльотини на нашите "законотворци" са само за бедните, неуки, беззащитни хорица, дето нищо не могат да направят в свой интерес. Гърч за неуките проЗДи депутати!

78

435

преди 6 години

До до 70Каква тяхна собственост след като си ги купуваш от тях?

77

681

преди 6 години

До Анонимен 37Какви компютри, какви 5 лв?Скоро ме проверяваха и 15 минути преписваха на ръка данните от личната ми карта и шофьорската книжка...Пълно безобразие, защото и двата документа са издадени от тях самите. Просто не схванах защо беше това преписване, може би имитация на дейност някаква...

76

ганчо

преди 6 години

До 73. В съда такива умници като вас, започват кандърмите за споразумение, изтъквайки, че не били наясно.

75

Анонимен

преди 6 години

В Бг-то, когато пътят е разбит и на дупки, той не се оправя, а КАТ слагат една табела ѝ'Внимание път с неравностиѝ'! Хахахаха, после като си строшиш колата и де пребиеш, ти си си виновен, нали има знак!

74

Анонимен

преди 6 години

До ЕдинПрави разлика между ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и НАРУШЕНИЕ.

73

Анонимен

преди 6 години

Специално ЗДП е направо "приказака". Да не говорим за регулирането на пътищата. Навсякъде в ЕС главните пътища имат много малка част с намаление на скоростта и то в найстина невралгични точки. Специално при пресичане на главен път с второстепенен няма намаление на скоростта. Включващия се в главния път е длъжен да се съобразява. Отделно подходите са направени с подлез/надлез и ръкави. Тука тъкмо набереше 90 и хаиде 60, че има отбивка за Кривунделово или на бай кольо кръчмата.

72

Анонимен

преди 6 години

***, ще стане точно същото, което ще стане и при теб с неизтекла книжка. С 20-150 лева глоба в повече. Защото си знам правата. А ти понеже не си ги знаеш, продължавай да се кланяш на неграмотните КАТ-аджии и ги питай "Ко шпраим сега, г-н полицай?"

71

ганчо

преди 6 години

До 64. Господине, направи ПТП с изтекла книжка и гледай какво ще стане с теб. Не дай си боже да има труп - жална ти майка. Четеш закона като дявол евангелието.

70

Върховен съдия

преди 6 години

"Стига глупости, ако ти е изтекла книжката - това значи че нямаш право да си караш колата."***, а ако не беше кожла, а бус или товарен влекач? Пак ли ще му свалят номерата? Разбира се, че не трябва да се приравняват в едно изтекла книжка и липса на книжка!

69

до 67

преди 6 години

КАТ не ти пипа колата, която е частна собственост, а само табелите и талона на колата, които са държавна собственост. А вземете внимавайте малко в час по общество в училище.

68

Анонимен

преди 6 години

Каролев не е депутат и не е приемал този откачен закон. Но можеше да си затрае, да позвъни тук-там и щяха да му върнат номерата на втория ден. Чест му прави, че се разшумя и се противопостави и сега предстои отмяна на тази щуротия. Направи го заради гражданите, иначе може да е всякакъв, но в този случай - браво!

67

до село Варна

преди 6 години

Нино Че-рути 1881

66

Анонимен

преди 6 години

КАТ нямат право да докосват частна собственост, каквато е колата, без прокурорска заповед!