45

Анонимен

преди 6 години

Аман от неграмотници. Сега и закони ще променят. СУМПС е удостоверителен документ по смисъла на закона за личните документи. Когато му изтече срока, става нередовен, не невалиден. А шофьора си остава правоспособен. Свалянето на номерата е чиста проба полицейски произвол. Съд за пропуснати ползи и няколко хиляди в джоба са тези 6 месеца.

44

Андрешко

преди 6 години

В Америка преди да ти изтече срокът на книжката ти изпращат уведомително писмо. В България също трябва да се въведе тази практика,дори в подновяването на книжката да влиза и цената на уведомителното писмо. Хората са достатъчно заети със своите проблеми,за да следят и сроковете на изтичане на книжките още повече,че в България са само шофьорски книжки,а не и лични карти,както са в Америка.

43

Анонимен

преди 6 години

Могат да ти наложат глоба за забравена или изтекла книжка но не могат да ти вземат номерата смятам че този закон може да се убори в съда

42

Боби Боб

преди 6 години

Големи мозъциса.Едни закони и решения....няма що. Сложи *** тикви да управляват и гледай супер простотия.

41

Men

преди 6 години

До АнонименКаролев е абсолютно прав. На мен ми отказаха да ми издадат книжка само защото трябваше да ида да взема един лист от едно гише и да го занеса на друго!

40

Стига бе!

преди 6 години

Това е гавра с народа. Това е двоен аршин,това е България. За едни законите са силни ,за други ги променят след 1 седмица......Сега и на царя за малко да му върнат имотите. Пожарникаря много взе да се олива и да иблажава близките му.

39

Анонимен

преди 6 години

До Боб МарлиНищо няма да стане! Той ще прескочи закона. Него закони не го ловят.

38

Анонимен

преди 6 години

И аз забравям, който не забравя нека хвърли камък. Не живея в БГ. Като наближи време да ми изтече книжката от местния КАТ ми изпращат една картичка, че е време да си я подновя. Това в нашата родина не се случва. Подкрепям Каролев, не може хора, например с 20 год. стаж и чист талон, да са в един кюп с други без книжки и пияни.

37

Анонимен

преди 6 години

Ама защо трябваше да хванат Каролев че да се види че има недомислици в закона един колега подобен случай 6месеца няма право да си кара колата и му свалих номерата че му изтекла книжката с 2 месеца че и глоба отнесъл нали им сложиха компютри в полицейскате коли и таблети им дадоха не могат ли да работят с тях да им се проведе курс за компютърна грамотност ако трябва

36

равноправие

преди 6 години

ЗА КАРОЛЕВ МОЖЕ НО ЗА ДРУГ ЕДВАЛИ ! РАВНОПРАВИЕ БРАТЯ.

35

чичо Боб

преди 6 години

Само се надявам някой ден същия да го хванат да шофира напушен, та да оправят и тази неправда най-накрая!

34

Анонимен

преди 6 години

Ако моята книжка бе изтекла и ме накажеха, никой нямаше да промени закона. Обаче за Каролев закони променят!

33

Европеец

преди 6 години

Това е проблема на източноевропейците - че променят закони за да ойдисат на някой си депутат. Или бивш депутат. Или роднина. Като го писахте този закон на какво бяхте?

32

шматка

преди 6 години

До 28Там работата че не преписва.При толкова добри и работещи закони по света ако бяхме ги преписвали досега щяхме да

31

681

преди 6 години

Типично по нашенски: виновен шофьора - "наказват" колата.Подновявам си книжката и сядам на втората си кола - тогава к"во праим?И защо наказват останалите членове на семейството, които са с редовни книжки?Или ни гонят да си купим от Горубляне някоя трошка за 1000 лв и пак да се возим?

30

Хахахахахаха

преди 6 години

В Европа след румънците, българите са най-кофти шофьорите и сега ревете, че не ви дават да карате с изтекла книжка! хахахахахахаха

29

Анонимен

преди 6 години

хахахахахаххаха

28

Анонимен

преди 6 години

Бай *** кове закони, т.е. преписва закони.

27

Анонимен

преди 6 години

Браво на Каролев, че успя да се пребори с тази недомислица! Катаджиите да спрат от движение тези с купените или въобще без книжки, а не да тормозят някой с истинска книжка, който просто не е забелязал, че е изтекла преди не много време. То за какво ли да мисли човек най-напред в тая побъркана държава... Никой не си поглежда всеки месец кога му изтичат документите!

26

шматка

преди 6 години

До 23Хайде не дърпай дявола.В това натоварено ежедневие когато все гоним някакви срокове и дати е нормално да забравиш нещо.На мен ми се е случвало.Полицайте поискаха справка по станцията и след 1мин им казаха и номера на изпитния протокол и всичко.Написаха ми акт за адм.нарушение 20лв.