84

ДА

преди 6 години

Някой обърна ли внимание на октомврийската фактура от топлофикация!?Има начислена сума за сградна инсталация-отопление на имот!!А парното го пуснаха чак през ноември!Това си е документирано престъпление-до кога ще се търпи това!?!!

83

seira

преди 6 години

До Андрешко 80,81:НЕ СИ НАЯСНО ПРИЯТЕЛЮ!ИНСТАЛАЦИЯТА В СГРАДАТА Е СОБСТВЕНОСТ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ИМОТИТЕ В НЕЯ.ТОПЛОФИКАЦИЯ НЕ ПРИТЕЖАВА ТРЪБИТЕ, ПРЕМИНАВАЩИ ПРЕЗ АПАРТАМЕНТИТЕ!НАЙ-ЕВТИНИЯ ВАРИАНТ НА ТЕЦ Е ПРЕПРАВЯНЕ НА ЦЯЛАТА ИНСТАЛАЦИЯ С ХОРИЗОНТАЛНИ ОТКЛОНЕНИЯ ЗА ВСЕКИ ЕТАЖ И СОБСТВЕН ТОПЛОМЕР ЗА ВСЕКИ ОТ ПОЛЗВАЩИТЕ АПАРТАМЕНТИ.ТОВА ПРЕДПОЛАГА ИНСТАЛАЦИЯТА ДА БЪДЕ СОБСТВЕНОСТ САМО НА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ПОЛЗВАТ ТЕЦ!АМИН!

82

Щирлиц

преди 6 години

До ПомняНикой не знае къде да ги денем ***...

81

Андрешко

преди 6 години

Вие плащате данък сгради за площ,която не вие ползвате,а я ползват Топлофикация с техните тръби.

80

Андрешко

преди 6 години

Ами така е като плащате за топло само за тръби минаващи през апартаментите ви,вместо вие да осъдите Топлофикация да ви плаща наем за преминаване през частен имот на тръбите им и ще видите как бързо ще си преместят тръбите...

79

Анонимен

преди 6 години

Аве стига сте ни занимавали с тези циции - като не им аресва да си спрат абонатната станция. Тогава ще се разбере кой пие кой плаща!

78

Анонимен

преди 6 години

Сега е демокрация, т.е. ползват парното, но не искат да плащат. Демокрация ...

77

Помня

преди 6 години

До Щирлиц 74 Без *** ще е по добре , но къде да ги денем? Путин не ги иска.Ние също.

76

Гацо Бацов

преди 6 години

Кво плачете бе?Флекс немате ли?Па изрежете ги тия търби!

75

Пенсионер

преди 6 години

Благодаря на Бог , че нямам парно.Иначе щях да съм без пенсия.

74

Щирлиц

преди 6 години

Когато си отидат ***,тогава ще има и нормални сметки за парно,по-читави пътища,образование,здравеопазване...Дотогава ще ни цицат до последно.

73

SILANCE

преди 6 години

До дедо гошеДа,ама ще лъсне гушкането ... /така е нарекъл безконтролното писане,за да се краде,някой пао-долу/.

72

Анонимен

преди 6 години

КАКВО СЕ ОПЛАКВАТЕ С ТОВА БЕЗБОЖНО ЕВТИНО ПАРНО. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ТРЪБИТЕ ТОПЛЯТ, ПИТАЙТЕ И ФАНДЪКОВА, И ТЯ ЩЕ ВИ КАЖЕ.

71

SILANCE

преди 6 години

До топлинен счетоводител 58 - продължение. ... между тебе и крадците по улиците и апартаментите? Освен,че онези се трудят по някакъв начин,за да докопат нещо от нормалните хора,а ти и тези като теб тарашите,пишейки това,което искате да получите,а не това,което реално сте доставили. Намери си истинска работа,за да не се срамуват децата ти от теб след някоя и друга година. Освен,ако не намерите начин да измервате "топлината" на тръбите ...

70

дедо гоше

преди 6 години

въпрос - ползвам 2016/17 парното на макс, 2017/18 се изнасям - от къде накъде ще ми начисляват топло по това което е било предната година? Защо да кредитирам безлихвено Топло...Ше кажете от къде те да знаят ще те няма - да въведат ежемесечно мерене..да, повече хамалогия и напън от тях ама няма все лесното да търсят я!!!егати държавата!

69

Анонимен

преди 6 години

НА ОМБУДСМАЯ АКО ПИШАТ НЯМА ПОЛЗА, НО АКО ПИШАТ НА ОМБУДСМАНА, МОЖЕ И ДА СЕ РЕШАТ НЕЩАТА.Не са ли ви учили, че институциите трябва да се уважават?, Затова днешните журналисти никой не ги уважава.

68

SILANCE

преди 6 години

До топлинен счетоводител - 58. "Драги" другарю,ако тръбите топлеха,щяхме да си свалим радиаторите. Но не топлят. Има и дело,спечелено от българин,софиянец в СРС, СГС, ВАС /три- и после и пет членен състави/ и после - и в ЕСПЧ в Страсбург. НО ... през 90-те години на миналия век. Откакто ни зачислиха и хрантутници- топлинни "счетоводители",почнаха да топлят и керемидите на покрива! Човекът е зазидал тръбите към стената и "Отоплителите" не успяли да докарат и 1 градус разлика. Каква е разликата

67

Жоро

преди 6 години

Реално Топлофикация винаги си взима нейното. В случая просто е променен начина на отчинате на загубите по сградната инсталация - на тези с двойни тръби ще им е по-висока, а на другите - по-ниска спрямо предходната година. Най-гоелмия проблем с високите сметки се състои в липсата на индивидуален толомер (истински, на входа) за всеки апартамент, в комбинация с бай Пешо, който всеки октомври си монтира радиатор без уред за дялово разпределение и откраднатото се разпределя между всички...

66

Кривондел

преди 6 години

Вижте, Уредите вътре в жилищата имат значение за РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО на потреблението между хората. Сметката е по ОБЩИЯ топломер на входа на сградата. Ако сметката е 1 000лв. - въпросът е как ще се разпредели вътре. Тя пак е толкова, не е пораснала - просто тия, които се топлят повече от сградната инсталация, поемат повече от нея.

65

Анонимен

преди 6 години

Тия дето най-много реват си откачат първо радиаторите, пишат ги откачени и после ги закачат. Снемайте ги с FLIR камери защото в техния апартамент "никой не може да влезе". Правата си знаят, а задълженията хич.